Welkom bij In-zicht

Hans Stolp

 


De lezing is helaas al uitverkocht en de wachtlijst heeft al een behoorlijke lengte. Opgeven daarvoor is helaas niet meer zinvol.


Onze persoonlijke Levensopdracht in deze tijd
We zijn niet voor niets juist in deze tijd geïncarneerd. Daarom is het belangrijk ons bewust te worden wat het eigene van deze tijd is en welke bijzondere opdracht ons daarmee wordt toevertrouwd. Zo weten we dat in 1899 het IJzeren Tijdperk eindigde en er een heel nieuwe tijd begon, waarin we langzaam weer verbinding zouden krijgen met de geestelijke wereld.


Datum:  woensdagavond 5 oktober 2016
Aanvang:  19.30 uur
Door:  Hans Stolp

Uitverkocht

€ 10,00

Activiteit Omschrijving

Details

Zo gezien is het belangrijk zicht te krijgen op de manier waarop wij sindsdien dan wel contact krijgen met de geestelijke wereld: bijvoorbeeld via bijna-dood ervaringen, ervaringen met engelen en door een blijvende verbinding met geliefde gestorvenen. Terugkijkend zien we, hoe met name vanaf de Tweede Wereldoorlog steeds meer mensen een geestelijke ervaring krijgen en daardoor innerlijk zeker weten dat er een geestelijke wereld is. En deze ontwikkeling zet zich alleen maar versneld en versterkt voort. Onze persoonlijke levensopdracht hangt direct met deze ontwikkeling samen! Hoe dat dan wel zit, zal ik graag tijdens de lezing nader toelichten.

Daarnaast legt deze tijd ons ook andere, daarmee samenhangende opdrachten voor:

* Leer op te komen voor jezelf, maar wees je daarbij wel bewust dat ook je egoïsme sterker wordt.

* Jij alleen (en geen priester of goeroe) bent verantwoordelijk voor je geweten.

* Ontwikkel bij het ouder worden een geestelijke levenshouding.

* Besef dat op de weg van geestelijke groei het donker in onze ziel naar boven komt.

* Word je het mysterie van deze tijd bewust.

* Leef in verbinding met de geestelijke wereld.

* Werk zo aan jezelf dat de kosmische Christus als je hoger Zelf door je heen kan werken

 

Hans Stolp is pastor en auteur van meer dan 60 boeken zoals ‘Mijn weg naar het esoterisch christendom’, ‘Stervensbegeleiding in een nieuwe tijd’ en ‘Wat gebeurt er als je dood gaat?’. In dit laatste boek gaat hij onder meer in op de vragen rond euthanasie.
Over zijn werk met zieke en stervende kinderen in het vroegere AZG in Groningen, publiceerde hij de boeken ‘Als de dood te vroeg komt’ en ‘De gouden vogel’.
Dit laatste boek, een kinderboek, werd in vele talen vertaald en werd vooral in de duitstalige gebieden een bestseller. In deze boeken vertelt hij over de eigen taal, de symbooltaal, waarin (zieke) kinderen spreken over ingrijpende vragen van leven en dood.
Hij geeft op zaterdag een themadag in Amersfoort over onderwerpen die te maken hebben met de grote overgang van deze tijd. Daarbij maakt hij oude esoterische kennis inzichtelijk voor deze tijd.
Hans heeft aan de wieg gestaan van Stichting In-zicht.

We zien uit naar deze bijzondere avond waar je op emotioneel en energetisch niveau voelbaar kan worden aangeraakt!

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.hansstolp.nl en www.stichtingdeheraut.nl

Door: Hans Stolp
Datum: 5 okt. 2016