Welkom bij In-zicht

Aafke Douma en Rob Heiligers | 2 februari 2019

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Familie is alles (workshop)
Interactieve lezing/workshop met Aafke Douma & Rob Heiligers. Een inkijkje in de keuken van hun NATUURLIJK werk met markante voorbeelden, treffende oefeningen en een voorbeeldsessie met iemand uit het publiek.

Aafke en Rob komen in hun energetisch werk vele mensen tegen met klachten waarbij de oorzaken blijken te liggen in ´familielijnen´. Behalve je fysieke genen kun je nogal wat meer meekrijgen van je vader en moeder en voorouders. Waarden en normen, cultuur en gewoontes, maar ook ervaringen uit een ver verleden. De energetische impact daarvan kan vele generaties lang (onbewust) doorspelen. En dus in het hier en nu klachten veroorzaken die hun oorsprong hebben lang geleden. 


Wanneer:  zaterdag 2 februari 2019
Tijdstip: 13.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 12.30 uur.
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20 in Joure (Frl)
Zaal: Westermeerzaal
Door: Aafke Douma en Rob Heiligers

Aanmelden via onze website (noodzakelijk).
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 33,00

Activiteit Omschrijving

Details

Als je het over 'familie' hebt dan lijkt dat een begrip dat gaat over biologisch verwant zijn, over een gedeelde jeugd, over al dan niet gelijke opvattingen e.d. En dat is natuurlijk ook zo. Maar hoe ver reikt een familieverband? Tot overgrootouders of kleinkinderen? Tot zielsverwanten? Als we het begrip 'familie' wat ruimer bekijken dan krijgen we ook te maken met vorige/andere levens en met de ziel. En hoe grijpt dat allemaal op elkaar in? Is eigenlijk iedereen familie van elkaar?

Door familielijnen ´energetisch op te schonen’ middels ons heldervoelend/-ziend/-horend/-wetend vermogen, wordt als het ware de angel uit het probleem gehaald. Met opmerkelijk gezonde gevolgen, niet alleen voor iemand zelf maar voor alle betrokken familieleden. Een en ander sluit aan op bijv. de harmoniserende effecten van familieopstellingen en systemisch werk. Onze ervaring leert dat we in ons werk nog dieper gaan, naar de oorspronkelijke oorzaken achter gezondheidsklachten en allerlei levensvragen. 

Lees er eventueel meer over in de artikelen FAMILIELIJNEN OPSCHONEN en FAMILIE IS ALLES op de site onder ‘praktijk’.
De bladen ParaVisie, The Optimist, Spiegelbeeld, De-Natuur-Uw-Arts en Paraview plaatsten onze artikelen afgelopen jaar.
www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl  

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl

Door: Aafke Douma en Rob Heiligers
Datum: 2 feb. 2019