Welkom bij In-zicht

Aafke Douma en Rob Heiligers *

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Laat je verwonderen! Helderziende ervaringen in de piramides van Bosnië
In juni 2016 hadden we in Joure een prachtige lezing van Dr. Sam Osmanagich, de ontdekker van de piramides in Bosnië. Een zeer bezield mens die wetenschap en spiritualiteit bij elkaar durft te brengen (voorloper van toekomstige ontwikkelingen?) en in een mooie presentatie de ontdekking van de piramides met ons heeft gedeeld. Tijdens de lezing werden meerdere mensen gegrepen door het verhaal en voelden dat ze daar ook naar toe willen gaan.
Zo ook bij Aafke Douma en Rob Heiligers uit Peize resp. Groningen. Als helderziende werd Aafke innerlijk getrokken naar de piramides. Aafke en Rob zijn er heen gereisd en komen hun bijzondere ervaringen deze middag met ons delen. Het zal een voelbare buitengewone belevenis worden.
 
Datum:  Zondagmiddag 26 februari 2017
Aanvang:  13.00 tot 17.00 uur
Door:  Aafke Douma en Rob Heiligers

Uitverkocht

€ 15,00

Activiteit Omschrijving

Details

Tijdens deze bijeenkomst zullen Aafke en Rob vertellen over de inspirerende reis die ze in september 2016 maakten naar de Bosnische 'Vallei van de Piramides', nabij Sarajevo. En ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs 220 m hoog, hoger dan die in Egypte. Nee, er hebben daar nooit farao's gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit?

Ontdekker/archeoloog dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides. De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben.
Aafke kreeg er als 'Akashic reader' glasheldere informatie door over de 'multidimensionale ontstaansgeschiedenis' van het gebied. In de dagen erna bezochten zij met dr. Sam 's assistent Ajdin Ahmetspahic ook nog andere locaties met een bijzondere energetische werking.
Een en ander wordt door Rob uitgebreid beschreven in het kerstnummer van Vruchtbare Aarde, en er komt ook aandacht in andere media zoals Spiegelbeeld en Bewustzijn Online.
Ze hebben hierbij de volledige medewerking van Dr. Sam om het zoveel mogelijk wereldkundig te maken en zo het bewustzijn van de mensheid te helpen ontwikkelen.

Naast een korte inleiding over de piramides, hun eigen belevenissen en het vertonen van foto's en filmpjes maken ze in geleide meditaties de verfijnde piramide-energieën ervaarbaar. Wil je ook meer weten over deze wonderlijke plek? Reis je met ons mee?
Mysterie en gezond verstand hand in hand!

Vanuit hun NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei worden velen geholpen bij (veelal langdurige) klachten. www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl 

 

Door: Aafke Douma en Rob Heiligers
Datum: 26 feb. 2017