Aarde Pixabay free 4kant

De onzinnige taak voor gezonde mensen om te bewijzen dat ze gezond zijn

Door: Oene Hofman

Door alles wat er gebeurt in de wereld en wat ons (gevoels)leven intens beïnvloedt, voel ik een drang om deze blog te schrijven. Vooral de zin ‘De onzinnige taak voor gezonde mensen om te bewijzen dat ze gezond zijn’ is de reden om de pen op te pakken. Deze uitspraak is gedaan door een psychiater die deel uitmaakt van de honderden artsen en deskundigen die opstaan tegen het buitenproportionele beleid van de overheid in deze schijn-pandemie (lees HIER ). En dat raakt m.i. precies de kern over hoe we tegen het virus, het vaccin en het vaccinatiebewijs (gezondheidspaspoort) moeten aankijken.

Eerst volgt er een (incompleet) overzicht, wat we nodig hebben om een bepaald perspectief en opbouw te krijgen. Het begin is misschien een wat sombere kost, maar het einde is lichter een geeft moed.
En wat ik hier schrijf is natuurlijk mijn waarheid van zowel hoofd (feiten) als hart (gevoel). Neem niet zomaar iets aan van wat ik hier deel als het niet bij jou resoneert! Had je ergens al wat twijfel, dan kan onderstaand overzicht wellicht wat meer helderheid verschaffen.

Wat speelt er

 • er zou een killervirus zijn met een IFR van 3% aldus de WHO in februari/maart vorig jaar. Daarom werd een pandemie uitgeroepen, wat bij die verhouding inderdaad noodzakelijk is. IFR betekent dat als je besmet raakt, je 3% kans hebt om eraan te sterven.
 • inmiddels weten we dat er slechts een IFR is van 0,23% over de gehele leeftijdsopbouw. Dit is ongeveer gelijk aan een griepseizoen (0,16%)! (lees HIER ). Kijk je naar iedereen onder de 60 jaar, dan is de IFR 0,05%. Bij jongeren zelfs 0,005%!
 • er is dus helemaal géén sprake van een killer virus. Virussen, dus ook dit SARS Covid virus, waren altijd al onder ons. Ja, ook al in de tijd van Bonifatius (uitspraak Prof. Pierre Capel, luister HIER ). En zal ook blijven als onderdeel van onze bio-leefomgeving.
 • 98% van de Nederlanders zal geen last hebben van Covid-19, of hooguit milde klachten. Is een uitspraak van Jaap van Dissel in een briefing aan de Tweede Kamer (lees HIER )
 • waarom worden bijna alle alternatieve geluiden gecensureerd en verwijderd? Artsen, Amerikaanse senatoren, wetsgeleerden, onderzoekers, journalisten worden op de media verwijderd omdat ze een ánder geluid laten horen. Worden daarom gewoon van YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn gehaald en in Google lastig vindbaar gemaakt. Waar komt dat plotseling vandaan? Daar zijn met BIG Tech afspraken over gemaakt, dat kan niet anders. Maar waarom is dat en door wie?
 • hoe kan het dat een CDA-minister een gedrocht van een spoedwet in kan dienen (vooral de eerste versie), zodat hij per wet een dictatoriaal bewind kan uitvoeren zonder iemand verantwoording af te leggen!? Wie wil dat in een democratie? De Tweede Kamer heeft gelukkig de scherpste kantjes er wat afgehaald, maar toch heeft de minister veel macht gekregen hierdoor. (lees HIER ).
 • een petitie tegen deze spoedwet is getekend door meer dan 500.000 mensen, een naoorlogs record. En Kamerleden zijn plat gemaild en gebeld door vele duizenden bezorgde burgers. Toch waren er nauwelijks partijen tegen.
 • als bovenstaande allemaal waar is, en ik geloof dat oprecht, dan mag het dus ook geen pandemie meer heten en kunnen alle maatregelen worden opgeheven. In de staat Florida (USA) zijn alle maatregelen in september 2020 opgeheven. De rampspoed die men ons steeds heeft voorgehouden hebben zich daar niet voltrokken!

Het waarom van de wereldwijde maatregelen
Dat de maatregelen in vele landen tegelijk zijn genomen komt niet alleen doordat een virus niet bij een landsgrens stopt. Het komt vooral doordat in 2005 meer dan 190 landen een convenant hebben getekend dat in geval van een echte pandemie, de WHO de leiding krijgt. In al die landen komen in geval van een pandemie de bijbehorende draaiboeken uit te kast en wordt er overeenkomstig gehandeld (RIVM, OMT, lockdowns  enz.).

Sommige landen zoals Zweden hebben een leidende staatsepidemioloog die de situatie anders heeft ingeschat. De Zweedse overheid heeft vervolgens een ander beleid gevoerd. Deze Zweedse staatsepidemioloog geloofde in maart vorig jaar niet in de computermodellen van Prof. Ferguson van het Imperial College in Londen, waarmee hij het aantal doden voorspelden. Voor het VK voorzag hij meer dan 250.000 doden. Dit joeg premier Johnson de stuipen op het lijf en in no-time zat VK in een strenge lockdown. Een poos later ‘herzag’ Ferguson zijn prognose. Het zouden er 20.000 worden! (lees HIER )

Zweden doet het intussen prima met verbazend goede cijfers (lees HIER ).

Opmerking: hier stond een afbeelding van Bill Gates op bezoek bij Rutte in het Torentje, maar deze hebben we moeten verwijderen.


De macht van beïnvloeding
Je kan je afvragen waarom we vanuit de journalistiek, de wetenschap, de Tweede Kamer, relatief weinig tegengeluiden hebben gehoord. De mainstreammedia volgen allemaal braaf het verhaal dat de overheid ons voorhoudt. Andere geluiden worden meestal gecensureerd. Misschien kan onderstaande opsomming hier deels een antwoord op geven. Veel is gewoon op te zoeken.

 • Wat hebben de universiteiten van Leuven, Antwerpen, Wageningen, Nijmegen, MIT, het RIVM, de WHO, de kwaliteitskrant The Guardian, de BBC, het Imperial College in Londen, Pfizer, Moderna en het Johns Hopkins in de USA met elkaar gemeen? Ze worden allemaal stevig gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation! En dit is nog een zeer beperkt overzicht. De invloed van Bill Gates is ongelofelijk veel groter van we ons bewust zijn. Hij is bij menig regeringsleider zoals bij Rutte en Merkel, persoonlijk op ‘audiëntie’ geweest.
 • Ons Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) is in handen van John de Mol. En via Talpa ook SBS6, Radio538, Veronica, LINDA. Net5.
 • Bijna al onze kranten (ook NU.nl) zijn in handen van twee steenrijke Belgische families.
 • The Washington Post o.a. is in handen van Jeff Bezos (CEO van Amazon, en rijkste man ter wereld)
 • Bijna alle andere belangrijke media in de wereld zijn in handen van een handvol puissant rijke families.
 • De NOS en RTL volgen helemaal de lijn en tunnelvisie van de regering. Ze hebben zelden een kritische houding of doen eigen onderzoek zoals het zou moeten.
billionaires for population control
(achter vlnr. Ted Turner media-magnaat, vader van Bill Gates,
George Soros en David Rockefeller)  in 2001

Het is dus op zichzelf niet vreemd dat als mensen alleen maar naar het NOS Journaal en Op1 kijken ze zeer eenzijdig worden voorgelicht. En overtuigd zijn van de waarheid zoals die daar wordt voorgespiegeld. Bij velen is er ook sprake van cognitieve dissonantie, dat wil zeggen dat het niet waar kán zijn dat onze overheid en de door haar gekozen deskundigen onwaarheden zouden verkondigen. Of niet het beste met ons voor hebben,

Lees je echter de nieuwe alternatieve kranten zoals Gezond Verstand, De Andere Krant, of op de websites van Nooit.nl, Viruswaarheid, Want-To-Know, Café Weltschmerz, Zelfzorg Covid 19, Stichting Vaccinvrij bijvoorbeeld, dan krijg je hele andere achtergronden en informatie te lezen. Dan is het aan jou en mij, lieve lezer, om met hoofd (feiten) en hart (gevoel) de waarheid, die vele lagen kent, te doorgronden. En er naar te handelen.

Achterliggende motieven
Mogelijk is het voor sommige lezers wat een grote stap, dat er bewust een p(l)andemie is opgezet. Maar het verhaal moet hier wat breder getrokken worden om het vanuit een groter plaatje en perspectief te beschouwen.

Er zijn duistere krachten op Aarde die absolute wereldheerschappij willen verkrijgen. Om dit te organiseren is een wereldwijde pandemie een goed instrument om de mens(heid) in de angst te zetten. Om daarna de mensheid en de wereldeconomie te sturen in een richting zoals zij dat willen.
Het gaat daarbij dus niet om het virus zelf, maar men gebruikt deze schijn-pandemie om een krachtig middel (de onzichtbare vijand) te hebben om zoveel mogelijk angst te zaaien. Daardoor worden mensen klaar gestoomd om dingen te doen die ze anders niet zomaar gedaan zouden hebben. Zoals de grote bereidheid om hét vaccin te nemen. Dan kunnen we weer ‘terug naar normaal’.

Dat ‘oude normaal’ zal echter niet meer terug komen. Regeringsleiders over de hele wereld gebruiken nu plotseling de kreet: Build Back Better. Wat zij daarmee voor ogen hebben is een heel ander beeld dan wat ik graag met je deel aan het einde van deze blog.

Zie hier het grootste massabeïnvloedingsexperiment sinds de 2-de wereldoorlog! Het Covid-virus wordt daarbij gebruikt als middel om andere doelen te bereiken. Waar we anders niet zomaar aan zouden meewerken, doen we door de angst nu wel. Wat die doelen allemaal zijn en welke elite daar achter zit of baat bij hebben, valt buiten de doelstelling van deze blog. Daar zijn al vele boeken en artikelen over geschreven.

Eigen overheid brengt staatsterreur
Door onze overheid(sorganen) en uitgekozen deskundigen die een gezamenlijke tunnelvisie delen, is er grote angst onder de bevolking gezaaid. Dit hebben ze kunnen doen met behulp van:

 • computermodellen waarvan niemand het fijne mag weten.
 • wetenschappelijke argumenten die niet worden bekend gemaakt, ook niet als er via een rechter om wordt gevraagd (Viruswaarheid).
 • een PCR-test die niet geschikt is voor het doel waarvoor men het gebruikt (Marion Koopmans heeft dit al toegegeven). Sommige testkits geven zelfs een foutkans van 50% (Duits TNO). Lees HIER  de brief van Drs. Mario Ortiz Martinez die hij in 2020 naar alle Kamerleden heeft gestuurd en daarin geen spaan heel laat over de werking van de PCR test. 
 • data en parameters om de bekende R-waarde te bepalen, die ook niet openbaar zijn.
 • een niet aflatende media aandacht en spektakel over besmettingscijfers die bij nog meer testen vanzelf ook hoger worden.
 • pogingen om ons het grondrecht tot demonstreren te ontzeggen of ontmoedigen
 • ‘fanatieke’ ME-agenten die overwegend vredelievende mensen onterecht molesteren en intimideren
De demonstrant anno 2020 2021
De demonstrant anno 2020 2021

Een WOB-verzoek om meer helderheid over de besluitvorming te krijgen en wat er in de vaccin zit, heeft het Ministerie naast zich neergelegd. Bij de wet zijn ze verplicht hier openheid van zaken te geven.

Door al deze maatregelen en mediaspektakel erom heen, gaat er nu een angstvirus rond die meer onze gezondheid ondermijnt dan het virus zelf. En dat allemaal bewust georkestreerd door ons eigen Ministerie van ‘Volksgezondheid’!

En er zijn nog meer ‘wetjes’ in de maak zoals ‘Tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht Covid-19’. Wat tot nog strengere maatregelen kan leiden dan de avondklok. En in gang gezet door een demissionair kabinet die zelf niet transparant durft te zijn, hoewel dit ons wel is beloofd.

Opmerking: hier stond een afbeelding van een oudere man die werd aangevallen door agenten op paard op het Malieveld, maar deze afbeelding hebben we moeten verwijderen.


Over gezondheid gesproken

Is het je overigens ook opgevallen dat alle dingen die ons vreugde geven, dus ons welzijn versterken, ons worden afgenomen?
Bibliotheek, concerten, terras, uit eten, musea, festivals, wandel/fiets/motor/auto tochten, lezingen, familie- en vrienden samenkomsten, zwembaden/zwemles, trouwerijen, samen sporten, saunabezoek, rustig wat winkelen, weekendje weg, vakantie (reizen), elkaar knuffelen, en vul zelf maar verder in.

En de maatregelen, die slechts met spoedwetjes in stand gehouden kunnen worden, verzwakken juist onze weerstand.
Een mondkapje werkt niet en is slecht voor je gezondheid.
Het effect van de avondklok op de besmettingen weet eigenlijk niemand.
Tegelijkertijd duurt deze veel langer dan men ons eerst heeft voorgehouden.
Elkaar niet echt kunnen ontmoeten en knuffelen maakt ons eenzamer en dus zwakker.
Het druist tegen onze menselijke natuur in.

Dan zijn er nog de eenzame ouderen, de jongeren die zich nu niet echt kunnen uitleven, en naar school kunnen.
De geluiden over een toenemende depressiviteit onder jongeren zegt genoeg.
Angst voor je baan, bedrijf of toekomst ondermijnt bij velen de nachtrust.
Ouders liggen ook wakker omdat hun (kleine) kinderen op de basisschool zich moeten laten testen bij een twijfelgeval over snotterigheid. Onvoorstelbaar ondermijnend voor de jonge koppies als ze dit moeten ervaren! En het parlement laat dit toe!

Huisartsen mogen bepaalde middelen niet toedienen aan patiënten waarbij Corona uitbreekt (ontvlamt in celkernen). Deze middelen zijn wetenschappelijk getoetst en in de praktijk bewezen dat het levens kan redden. En zo de zorg en met name de IC-afdelingen te kunnen ontlasten.
De Inspectie kan daarbij boetes opleggen (lees HIER )
Je gelooft het niet misschien, maar dit wordt uit het veld gemeld.

Als laatste zijn er de ‘discussies’ tussen voor- en tegenstanders van de maatregelen die partners van elkaar doet vervreemden, en soms gezinnen en vriendschappen splijten.
Als je het even cynisch bekijkt werkt deze staatsterreur dus uitstekend. Verdeel en heers!


Vaccin
Al heel lang worden we klaargestoomd met het beeld dat er maar één uitweg is uit deze ellende: hét vaccin. En door de op angst gebaseerde reclamecampagne over het vaccin staan de mensen ervoor in de rij.

Normaal gesproken duurt het vele jaren om een betrouwbaar vaccin te ontwikkelen die aan menig strenge toelatingseis kan voldoen. Het gaat daarbij vooral om het langdurend testen onder strenge voorwaarden zodat de lange termijn (bij)werkingen boven water komen. Dat is nu niet gebeurd. Toch zijn deze vaccins (soms onder voorwaarden) versneld goedgekeurd.

Dat betekent dat dit lange termijn onderzoek nu live op de mensheid zelf wordt toegepast.
Een experiment dus! Dit experimenteren is een grove schending van onze lichamelijke en geestelijke integriteit en druist in tegen de Grondwet o.a. Artikel 10, alsook de Neurenberg-code die we na de 2-de wereld oorlog niet voor niets hebben afgesproken. Zomaar experimenteren op mensen, dat nooit weer!


Een tweede experiment
De inhoud van de spuit die voor ons klaar ligt heeft een zodanige werking dat het eigenlijk geen vaccin genoemd mag worden. Normaal brengt een vaccin wat ziektekiemen bij je binnen die je lichaam tot een afweerreactie aanzet. Dit nieuwe zgn. mRNA-vaccin gaat een aanpassing doen aan je DNA. Dit is nog nooit eerder op zo’n schaal toegepast. Er is dus onvoldoende ervaring mee. Hier dus opnieuw sprake van een experiment. Het tweede experiment, live op mensen uitgevoerd!

Zou je dit onder normale omstandigheden zomaar in je lijf toelaten?

Bovendien hebben de farmaceuten het zeer slim gespeeld. Ze zijn gevrijwaard van schadeclaims die een rechter zou kunnen opleggen als er ernstige (bij)werkingen optreden. De overheden zullen eventuele schadeclaims nu moeten betalen (gebeurde ook bij de Mexicaanse griep in 2009 voor narcolepsie o.a.). Dit betekent dat jij en ik als belastingbetaler ervoor moeten opdraaien. Alweer de wereld op zijn kop. Heel geraffineerd allemaal!


Mogelijke toevoegingen in vaccin

Voor mogelijke nanotechnologische toevoegingen (ik zeg het hier maar voorzichtig) wordt door verschillende deskundigen heftig gewaarschuwd (lees en luister a.u.b. HIER  naar o.a. Robert Kennedy jr en de emotionele boodschap van Dr. Carrie Madej).
Dit zal het ons minder menselijk maken en meer bionisch en transhumaan.

Dit in combinatie met de uitrol van het bio-leven bedreigende 5G (lees HIER ), het intense gebruik van smartphones waar men ongezien ‘apps’ op kan downloaden waarvan je de werking niet weet, kan of zal grote gevolgen hebben voor de mensheid. We raken onze vrijheid en menselijkheid kwijt.
Ze kunnen ons daarmee van onze ziel en wezenskern losweken. Zo worden we beter manipuleerbaar voor de invloeden van de duistere krachten die voor- en achter de schermen werkzaam zijn.  

Ik heb diverse deskundigen horen zeggen dat dit het einde van de mensheid zoals wij de kennen zal inluiden. Ik overdrijf hier niet en krijg tranen in mijn ogen nu ik dit schrijf.
We mogen dit niet laten gebeuren!

Kernvragen
Hoewel soms heftig, was alles wat hiervoor geschreven is nog een soort van inleiding om tot de onderstaande kernvragen te komen.
Als 98% van de Nederlanders gezond zijn met een goed en krachtig immuunsysteem, kunnen zij dit virus dus áán net als bijvoorbeeld bij een griepgolf. Het immuunsysteem maakt dan zelf voldoende afweerstoffen en T-cellen aan om het virus te bestrijden. Daarna ben je in principe ook immuun geworden voor deze variatie van het virus.

Dan hier mijn grote kernvragen van deze blog:
– waarom zou een gezond mens een vaccin moeten nemen als zijn lichaam dat zelf prima aankan?
– waarom zou een gezond mens nu moeten bewijzen dat hij gezond is om eerst allerlei testen te moeten ondergaan, eventueel ingespoten te worden, om dan pas een verklaring te krijgen dat je ‘gezond bent’ en mag deelnemen aan de maatschappij?

Onzinnig niet waar!? Dit is voor mij de wereld compleet op zijn kop!
En een geweldig voorbeeld van een grootste wereldwijde manipulatie.

De gezondheidspas of vaccinatiebewijs zou er nóóit komen. Dat is immers discriminatie. Toch pleit men er nu voor om dit in te voeren. Zo kan de angst en verdeeldheid verder opgevoerd worden. Zo wordt ook de druk opgevoerd voor de mensen die geen vaccinatie willen nemen. Discriminatie? Ja, zeker! En volledig tegen de grondwet in.

Iemand schreef heel treffend over de gezondheidspas: ‘je mag je vol zuipen met biertjes en wijntjes, sigaretten paffen bij de vleet, met vette hap je aderen dicht laten slippen, met je reet op de bank zitten zodra je overwerkt en gestrest van je werk thuiskomt, maar zolang je die prik maar neemt dan krijg je een gezondheidspas?’
Alweer de wereld op zijn kop.


Positief eindigen
Lieve lezer, dit was voor mij zeker niet prettig om te schrijven. Maar het moest gedaan worden en naar buiten gebracht. Je voelt mogelijk wel waarom, nu je alles hebt gelezen.
Handel naar eigen goeddunken en gevoel.
Je hebt een vrije wil, laat je door niemand, ook niet door mij, van de wijs brengen als dit niet klopt met je eigen overtuiging! Je overtuiging kan je als innerlijk kompas dienen als je je gevoel, je intuïtie en je gezonde verstand gezond laat samenwerken om je door deze gekte heen te loodsen.

Eerst wat nieuwtjes om je op te fleuren
Er zijn gelukkig veel hoopvolle ontwikkelingen in vele landen gaande. Steeds meer protesten in veel steden, steeds meer artsen en deskundigen die zich uiten.

 • Zweden heeft de mondkapjes in de ban gedaan. Ja, zelfs bij de wet verboden evenals de Amerikaanse staat North Dakota.
 • Nadat de staat Florida (USA) in september 2020 de lockdown had opgeheven, hebben de laatste weken zeker 17 andere staten in de USA dit voorbeeld gevolgd. (lees HIER )
 • Ook in Duitsland komen er deelstaten in beweging los van het centrale gezag.
 • De beelden van veteranen die zich nu roeren in Nederland bij vreedzame manifestaties, gaan de hele wereld over.
 • Binnen de politie zijn nu ook groepen opgestaan die zeggen dit moet anders. En daar is moed voor nodig in die macho cultuur.
 • Er zijn steeds meer initiatieven om elkaar te helpen als je niet getest wil worden en thuiszorg daardoor niet meer wil komen.
 • De Duitse advocaat Dr. Reiner Füllmich uit Gottingen, die samen het honderden anderen werkt aan een wereldomvattend proces tegen degenen die schuldig zijn aan de Covid schijnpandemie. Hij krijgt daarbij hulp van een klokkenluider uit de WHO:  ’De WHO is gecorrumpeerd door het grote geld.’
 • Het Internationale Strafhof in Den Haag aanvaardt een klacht waarin gesteld wordt dat de regering van Israël (een ‘voorbeeld’ voor Nederland volgens Sigrid Kaag die overigens getrouwd is met een Palestijn) in overtreding is met de Neurenberg-code.
 • de Stichting Artsen voor Waarheid (www.artsenvoorwaarheid.nl ) zijn blij met de Corona crisis omdat het ons de unieke kans geeft waarheid en ethiek terug te brengen in de heelkunde en haar te her-ijken. Op de site vindt je informatie over bijwerkingen van het mRNA vaccin, als ook juridische informatie.
 • Veel ideeën worden nu uitgewerkt om als de oude structuren uiteen vallen (en dat gebeurt al, zie kabinetsformatie) om straks te gebruiken voor een nieuw en eerlijker wereld. Voorbeeld is het plan van de econoom Ad Broere om alvast een parallelle economie op te zetten. Om, als het kantelpunt daar is, over te stappen.
Oude veteraan bij demonstraties
Dappere veteraan bij demonstratie in Amsterdam. Staat tussen het publiek en de ME in.


Focus houden op het positieve

Maar we gaan dit blog besluiten met een positieve houding en focus.
We hebben nu het voordeel dat er heel veel meer mensen wakker worden dan anders het geval zou zijn. Die nu doorzien van wat er speelt in de wereld (ook buiten Covid om) en ernaar verlangen om samen een andere wereld te maken.

Een wereld waarin alles weer in balans wordt gebracht, en waarin de  mens weer werkelijk een vrij mens mag zijn. Zoals we ooit eens waren in al onze grootsheid en kracht. Waar overvloed eerlijk wordt verdeeld.
Waar we leren weer in afstemming met Moeder Aarde en de natuur te leven.
Waar geld weer een eerlijk ruilmiddel wordt, beheerd door onszelf.
Waar Big Tech, Big Pharma, Big Bank e.d. een flink kopje kleiner gemaakt worden en ons gaan ondersteunen bij onze levensmissies en doelen.
Waar overheden ons écht dienen in wat wij, de dieren en de natuur nodig hebben. Met een gezonde vorm van inspraak en overleg. Zij zijn er ten dienste van ons. Wij betalen hun vergoeding tenslotte!

Dit is ook mijn droom en verlangen. Ik word me meer en meer bewust dat ik juist nu in deze tijd naar de Aarde ben gekomen om een verschil te kunnen maken.
Als bewuste mensen zich verenigen zetten zij een geweldig krachtig en liefdevol veld neer. Je hoeft elkaar niet eens letterlijk te ontmoeten om dit veld te voeden.

Ook vanuit In-zicht willen we bruggen bouwen, verbinden, inspireren en een nieuwe balans samen zoeken. Mogelijk zien we elkaar daar! Doe je mee? We kunnen dit door onze angst te overwinnen. ‘Ik ben thuis, angst is hier een vreemdeling’ (Cursus in Wonderen)

Comments are closed.