foto maarten oversier 2 small

Bestaansrecht

Op 3 september wordt het boek ‘Bestaansrecht’ van Maarten Oversier officieel gelanceerd.

Graag neemt hij ons op 19 september mee in zijn werkwijze en deelt hij met trots verhalen uit zijn boek en zijn praktijkervaring.

Dit boek is de belichaming van de ruim 25 jaar jaren ervaring van Maarten met regressie en
re-incarnatietherapie en voorouderheling.

Maarten legt in ‘Bestaansrecht’, aan de hand van zijn eigen praktijkvoorbeelden, uit dat de invloeden uit het verleden onverbiddelijk een rol spelen het heden. Én hoe bewustwording daarop een enorm effect heeft op het leven van de cliënt.

Het boek leest als een filmscenario. Noodlottige ongelukken, misbruik, extreme armoede, verraad en gedwongen abortussen. Het staat allemaal in het boek. Bestaansrecht staat garant voor een adembenemend leesavontuur waarin de herkenning van persoonlijke thema’s uit je eigen familiegeschiedenis je direct raken.

Met dit boek geeft Maarten gehoor aan de roep deze methode met een nog breder publiek te delen.

Tijdens deze boekpresentatie zal Maarten ook zijn werkwijze met ons delen en neemt hij ons een stukje mee in zijn ruime praktijkervaring. Het beloofd een inspirerende middag vol herkenning te worden.

Maarten Oversier werkt inmiddels 22 jaar als paragnost en reïncarnatietherapeut, en heeft ruime ervaring opgedaan in het werken met ‘de tranen van onze voorouders’.
Zijn praktijkagenda’s verraden meer dan 10.000 sessies.

Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten, medicijnmannen- en vrouwen en zgn. ‘Elders’ uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders, en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen.

Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen- en buitenland. Ook geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Iroquois-Indianen in Canada.

Voor meer informatie: www.maartenoversier.nl

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

19 sep 2021
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:30

Deelname

€12,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket