Karsten Van Asdonk

De Aard van de Werkelijkheid – spiritualiteit en wetenschap verbonden

Door Karsten van Asdonk

‘You’re riding high in April, shot down in May…
But I know I’m gonna change that tune,
when I’m back on top in June!’
– Frank Sinatra, ‘That’s Life’

Licht en duisternis. Goed en kwaad. Geluk en lijden. Wil en willekeur. Ons hele bestaan stroomt tussen deze twee polen, dag in, dag uit. We gaan van hoogtepunten naar dieptepunten en keren dan weer terug. De dualiteit in ons leven lijkt onontkoombaar…

Toch zijn we sinds mensenheugenis op zoek naar een waarheid die constant is, die niet komt en gaat – een waarheid die deze schijnbare tweestrijd verzoent. Om het antwoord te vinden wenden religie en spiritualiteit zich tot het Goddelijke en de weg naar binnen. De wetenschap richt zich tot de wereld daarbuiten om de essentie van ons bestaan te vinden.

Op dit moment komt de mensheid tot de herontdekking dat de weg naar binnen en de weg naar buiten eigenlijk dezelfde weg is. De laatste inzichten uit de wetenschap wijzen duidelijk naar wat mystici al duizenden jaren verkondigen: de ware aard van de werkelijkheid is niet duaal, maar één ononderbroken geheel. Dat heeft gigantische gevolgen voor ons mens- en wereldbeeld!

In deze lezing neemt Karsten van Asdonk je mee op de weg naar binnen en buiten. Door inzichten uit de kwantumfysica te verbinden met eeuwenoude wijsheid laat hij zien dat spiritualiteit en wetenschap twee kanten zijn van dezelfde munt.
 

Over Karsten
Karsten studeerde biomedische technologie en toegepaste natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij toewerkte naar een specialisatie in nanotechnologie. Zijn grootste interesse lag echter altijd buiten zijn studie, in wat de gangbare wetenschap nog niet kan verklaren. Daartoe behoren onderwerpen als de verwevenheid van bewustzijn en materie, kwantumfysica, het UFO-fenomeen, spiritualiteit en natuurlijk vrije energie. Zijn missie is om de wetenschap weer te verbinden met spiritualiteit, en om bij te dragen aan technologieën die een wereld van vrede en overvloed mogelijk kunnen maken.

Meer informatie op: www.energyabundance.nl

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Het is ook mogelijk om contant aan de kassa te betalen. Laat dit dan even weten via de mail.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

€ 15
Available kaarten: 158

Lezing door Karsten van Asdonk op 7 februari 2024 in Joure

Het "" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

07 feb 2024

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket