Nieuwste Van Peeter Toonen 4 Kant

Hoe komen we uit de piramide?

Deze lezing is een vervolg op het thema beschreven in zijn laatste boek ‘Opgesloten in een piramide‘, waarbij verwezen wordt naar de piramidale sociale structuur, ofwel de macht/controle matrix waarin wij volgens Peter al vele duizenden jaren leven.

Er gebeurt veel tegelijk dat op ieder mens veel invloed heeft en zal hebben: de coronacrisis, een economische crisis, de invoering van 5G en het Internet Of Things (kunstmatige intelligentie), vaccinaties, vergaande digitalisering, meer staatscontrole- en bemoeienis, ecologie- en energieproblemen, enzovoort.
Hoe kunnen wij ons hiertoe verhouden? Hoe voorkom je dat je in de angst schiet?

Waarom is in deze tijd de kloof tussen de verschillende waarnemingen van de werkelijkheid zo groot dat deze vaak onoverbrugbaar lijkt? Wat gebeurt er dan in onze denkpatronen? Wat maakt dat die verschillen zo groot en heftig kunnen zijn? En waarom juist nu?

Deze tijd is een uitnodiging om een eigen script te gaan schrijven vanuit onze innerlijke menselijke kracht, de kracht van het hart, en hier naar te gaan leven.
Er zal komende jaren een scheiding ontstaan tussen cyborgs en vrije mensen, tussen kunstmatig en natuurlijk leven. Waar sta jij? Wat is de invloed van de buitenaardsen die de huidige matrix hebben geconstrueerd, wat zijn hun plannen en hoe kunnen wij ons hiervan bevrijden.
En wat is onze taak hierin?

Peter Toonen (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen, aanvankelijk over de Maya kalenders. Al meer dan dertig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen.
In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.
In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal. Hij heeft een praktijk in persoonlijke coaching en geeft regelmatig lezingen en workshops.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Peter’s websites: https://natuurlijketijdblog.wordpress.com/ , www.mayatijd.nl. En www.peter-toonen.nl

 

Opmerking van In-zicht: mocht de situatie zich voordoen dat de lezing live niet door kan gaan, dan zetten we deze automatisch over naar een webinar. Heb je al een kaartje gekocht maar wil je geen webinar bijwonen, stuur dan even een mailtje. Dan krijg je je geld terug.


Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

13 okt 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€12,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket