Boudewijn en Pieter

In-zicht naar Buiten (2020) met Pieter Pieters en Boudewijn de Jong (geannuleerd)

Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar Buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in op zoek naar plekken waar je iets bijzonders kan zien en voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waarop Pieter en Boudewijn deze dag hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te omarmen. Een goede reden om (opnieuw) een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.

Want ook in de uiterlijke wereld zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden, maar ook in onze regio.

Voor deze activiteit zijn 25 kaarten beschikbaar! Details worden later bekend gemaakt op onze website en social media.

Pieter Pieters is werkzaam als auraloog en paragnost binnen het MCNA, Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde te Heerenveen. Het MCNA is een samenwerkingsverband tussen artsen en therapeuten die werken vanuit een Holistisch mensbeeld. Tijdens zijn opleiding tot paranormaal therapeut ontmoete hij Jelle Veeman. Het was zijn wens dat Pieter een plek kreeg binnen het MCNA. Zie www.mcna.nl

In Pieters praktijk staan behandelingen van de aura, het beantwoorden van levens- en inzichtvragen en stervensbegeleiding centraal.

Pieter en Boudewijn kennen elkaar zo’n 20 jaar. De eerste ontmoeting was bij Tai Chi.

Boudewijn de Jong is leraar in het MBO.

Op een nuchtere manier maken Boudewijn en Pieter huizen ‘schoon’ waar negatieve energie wordt gevoeld. Eerst zien dan geloven is hun motto. Na een aantal lezingen voor In-zicht te hebben verzorgd, organiseren we sinds 2015 ‘In-zicht naar Buiten’-dagen met Pieter en Boudewijn. Met Pieter bezochten we al twee keer het magische Engeland.


Reserveren

Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Evenement boeken

In-zicht naar Buiten (2020) € 55

Met Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

Available kaarten: 5
The In-zicht naar Buiten (2020) ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

09 mei 2020

Tijd

10:00 - 17:00

Deelname

€55,00
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket