Collage Podium 1b

In-zicht Podium

In-zicht Podium is ontstaan door de overtuiging dat er genoeg regionale sprekers zijn die nog niet zo bekend zijn, maar die toch een bijzonder verhaal te vertellen hebben.
Zij verdienen hiervoor een podium; het In-zicht Podium.

Een tweetal sprekers komen deze dag hun passie met ons delen.
Kom luisteren en laat je door hen inspireren!

Per middag zijn er twee lezingen over diverse onderwerpen. Allemaal onderwerpen die ons hart raken, ons bewustzijn verruimen en waarvan we het belangrijk vinden dat dit geluid gehoord wordt. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. Je bent welkom op deze afwisselende en sprankelende middag met verhalen uit ons netwerk.

De middag ziet er nu als volgt uit.

13.00 – 14.15 uur, Alida van der Hoek met de lezing ‘Onvoorwaardelijke liefde
Ruimte voor vragen en dialoog
14.30 – 15.00 uur pauze
15.00 – 16.15 uur,  Sylvia Hemminga met de lezing ‘IK en mijn ZIEL’
Ruimte voor vragen en dialoog

We eindigen zo rond 16.30 uur.

Alida van der Hoek
Titel lezing: Onvoorwaardelijke liefde

Wij zijn allemaal op zoek naar de liefde. We hebben het allemaal nodig en in essentie zijn wij liefde. Er wordt veel gesproken, gezongen en verteld over de liefde. Maar wat is nou werkelijk onvoorwaardelijke liefde? We willen dit graag ervaren en waarom komen wij het zo weinig tegen? Vaak ondervinden wij liefde die aan allerlei voorwaarden moet voldoen voordat we die mogen ontvangen. Is dat echt de liefde waar wij vanuit ons geboorterecht recht op hebben?
Om onvoorwaardelijk te kunnen liefhebben mag je eerst jezelf liefhebben, zodat alles wat daar dan overstroomt door kan stromen naar jouw omgeving.
Door de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf te helen en te integreren wandel je steeds dichter naar je hart.
Hierin is het belangrijk je meer bewust te worden welke projectie mechanismen er op de achtergrond onbewust mee draaien. Op die manier kun jij je eerder bewust worden van wat er mee speelt en je eigen regie in handen nemen om zo steeds meer thuis te komen in Je Zelf.

Alida van der Hoek is gediplomeerd holistisch energetisch en kunstzinnig therapeut. Haar passie is om mensen in hun kracht te zetten en door te wandelen naar hun mooiste volgende versie vanuit praktijk Salida “Thuiskomen in Je Zelf”
‘Ik vind het erg prettig om meerdere technieken met elkaar te verbinden, zodat ze elkaar versterken om op die manier een zoveel als mogelijk holistische wijze mensen te kunnen helpen naar meer bewustwording. Daarnaast volg ik trainingen en bijscholingen om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik zie dit als waardevolle cadeautjes voor mezelf. Wij zijn hier om ons te ontwikkelen en het is ons geboorterecht om onze levensreis zo plezierig als mogelijk te ervaren. Belangrijk voor mij als therapeut is het werken vanuit betrokkenheid en neutraliteit, zodat ik mij kan verbinden met de hulpvraag en deze op diepere niveaus aan kan raken, zodat er transformaties ontstaan naar een meer thuiskomen in Je Zelf’.
Voor meer informatie: https://www.facebook.com/holistische/


Sylvia Hemminga

Titel lezing: IK en mijn ZIEL

We weten dat ons gedrag bepaald wordt door onze opvoeding, ervaringen, overtuigingen, angsten et cetera. Maar heb je er ooit aan gedacht dat vanuit jouw Ziel een stuwende kracht gaat wat jouw handelen bepaalt? Ga jouw gedrag, keuzemomenten en gevoelens eens vanuit zielsperspectief bekijken en ontdek dat achter situaties een grotere waarheid schuilt.
In deze interactieve lezing gaan we vanuit zielsperspectief de persoonlijke ontwikkeling nader bekijken. De Ziel is onlosmakelijk verbonden met jou als mens en je persoonlijke ontwikkeling daarin.

Sylvia Hemminga (1964) heeft sinds 2003 haar eigen bedrijf BOIZCA.
De Z in BOIZCA staat voor zingeving want toen was het not done om het woord ‘ziel’ te gebruiken. Gelukkig veranderen de tijden en nu gebruiken we het woord ‘ziel’ te pas en te onpas.
‘Als ik een wethouder hoor zeggen “die film raakt mij in de ziel” of een autoreclame “ieder detail is met de ziel gemaakt” dan vraag ik mij vaak af weet je wel waar je ziel zit. Of weet je wel hoe je daar verbinding mee kan maken?’

Sylvia heeft daar haar werk van gemaakt. Ze is daar inmiddels in gespecialiseerd mede doordat ze deze gave heeft meegekregen en verder heeft ontwikkeld. Haar zielsverlangen is zielenbewustzijn creëren gekoppeld aan je persoonlijke ontwikkeling.

Zij weet van het bestaan van de Ziel. Zij maakt iedere dag bewust verbinding met haar Ziel en stemt haar handelen daarop af. Voor meer informatie zie www.boizca.nl.


Reserveren

Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Evenement boeken

In-zicht Podium | 12 november 2019 € 12 voor de gehele middag

Sprekers: Alida van der Hoek en Sylvia Hemminga

Available Tickets: 100
The In-zicht Podium | 12 november 2019 ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

10 nov 2019

Tijd

13:00 - 16:30

deelname

€12

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Winkelmand