Collage 4 oktober Podium kl

In-zicht Podium najaar 2020

Een tweetal sprekers komt hun passie met ons delen. Sprekers die nog niet zo bekend zijn en van wie wij vinden dat een breder publiek hen mag horen. Laat je inspireren!

We hadden onderstaande sprekers al uitgenodigd voor het Podium in het voorjaar. Die ging niet door helaas. Daarom bieden we hier opnieuw beide mooie lezingen aan.

In-zicht Podium
In-zicht Podium is ontstaan uit een wens om sprekers die nog niet zo bekend zijn een podium te bieden. Sprekers die naar ons idee hun weg naar een breder publiek mogen vinden.

Per middag zijn er twee lezingen over diverse onderwerpen. Allemaal onderwerpen die ons hart raken, ons bewustzijn verruimen en waarvan we het belangrijk vinden dat dit geluid gehoord wordt. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. Je bent welkom op deze afwisselende en sprankelende middag met verhalen uit ons netwerk. Kom langs en laat je inspireren.

De middag ziet er nu als volgt uit.

13.30 – 14.30 uur, Hedwig Ydema met de lezing: Hooggevoeligheid – is intuïtie een gave?’
14.30 – 15.00 uur pauze
15.00 – 16.00 uur,  Willemien Timmer met de lezing: ‘Belichaamd Bewustzijn en Egyptische Mysteriën’

Er is ruimte voor vragen en dialoog

We eindigen zo rond 16.30 uur.

Hedwig Ydema
Titel lezing: ‘Hooggevoeligheid – is intuïtie een gave’

Wil jij ook Stroming in je leven ervaren of ga je tegen de stroom in?
Ervaar je een blokkade in je lichaam?
Stagneert jou stroming in je werk of privé?
Durf je te vertrouwen op je intuïtie?
Neem jij jouw eigen plek in?

Eén van de kenmerken van hooggevoelige mensen is dat ze van nature nieuwsgierig ingesteld zijn. Als kind zijn het vaak ontdekkers en ze willen doorgronden hoe iets in elkaar zit. Ze hebben voelsprieten waarmee ze hun omgeving haarfijn aanvoelen. De belevingswereld van hooggevoelige mensen is intens en er is vaak een groot verlangen naar diepgang.

In deze lezing neem ik jullie interactief mee in de belevingswereld van een hooggevoelig persoon en gaan we ervaren welk inzicht een opstelling kan brengen. Lichaamswerk (Shiatsu / Opstellingen/ Paardencoaching) is tevens voor hooggevoelige mensen heel belangrijk om de verbinding tussen hoofd en hart te blijven maken.

Voel je welkom om naar mijn lezing voor Podium te komen op 4 oktober a.s.

Meer informatie op  www.hedwigydema.nl en www.destroming.frl

 

Willemien Timmer
Titel lezing: ‘Belichaamd Bewustzijn en Egyptische Mysteriën’

In deze lezing licht Willemien een tipje van de sluier op van het zeer complexe Egyptische Erfgoed, en wat deze voor onze bewustwordingsprocessen en de belichaming van bewustzijn in het hier en nu kunnen betekenen.

We bevinden ons in een overgangstijd (van Vissen naar Waterman) waarbij ons bewustzijn verandert en evolueert. Velen zijn aan het ‘wakker worden’ en zoeken een weg terug naar zingeving, het Goddelijke of naar wie zij zijn.

De oud Egyptische Mysteriën kunnen een krachtige handleiding zijn naar de Universele Kennis van onze Oorspronkelijkheid, en een richtingaanwijzer zijn naar het praktisch bewustzijn van en leven in lijn met het Goddelijke en Schepping (belichaamd bewustzijn).

De principes van waaruit in het oude Egypte geleefd werd zijn gefundeerd in Universele Kennis die ook voor het hier en nu in deze tijd nog altijd van toepassing zijn. Deze Universele Kennis is (gecodeerd) nog altijd toegankelijk en is vastgelegd in het vele erfgoed wat het oude Egypte achter heeft gelaten. De enorme diversiteit aan symbolieken en informatie is bedoeld om vanuit bewustzijn ‘gelezen’ te worden, van waaruit bewustwording kan plaats vinden.

Belichaamd bewustzijn gaat over het werkelijk op alle vlakken leven in lijn met het Goddelijke, wat de oude Egyptenaren nastreefden, en waar de zielsevolutie in deze tijd ook over gaat. Belichaamd bewustzijn betekent het praktisch begrijpen en toepassen van leven vanuit het hart, en het manifesteren van gegrond Godsbewustzijn in het dagelijks leven. Spreken, denken, voelen, handelen, scheppen vanuit Godsbewustzijn als mens op aarde.

De oud Egyptische Mysteriën reiken een bewustwordingspad aan dat, afgestemd op het nu, nog altijd vele bruikbare handvatten bevat. In deze tijd hoeft dat niet langer vanuit een tempel bewust en bemeesterd te worden, maar kan dat gewoon in het dagelijks leven vorm krijgen.

Via Bewust Zijn Centrum Apofyliet biedt Willemien consulten, workshops, opleiding en transformatie reizen aan, gebaseerd op multidimensionale bewustwordingsprocessen.
Voor meer informatie zie: www.apofyliet.nl

 

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

 

Evenement boeken

In-zicht Podium najaar 2020 | 4 oktober 2020 € 12 voor de gehele middag

Met Willemien Timmer en Hedwig Ydema

Beschikbare kaarten: 92
Het evenement In-zicht Podium najaar 2020 | 4 oktober 2020 is uitverkocht. Je kan geen kaarten meer aanschaffen.

Datum

04 okt 2020

Tijd

13:30 - 16:30

Deelname

€12

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket