TMI Conscious Presence 1240x600 4kant

Quantumfysica en Manifestatie

“… there is no spoon …” is ongetwijfeld één van de meest geciteerde uitspraken uit de film The Matrix (naast de keuze tussen de blue pill en de red pill). Spoon Bending, met je gedachten materie bewegen, energetisch healen, … zijn allemaal uitingen van “Mind over Matter”, de mogelijkheid om fysieke materie en situaties te beïnvloeden door gebruik te maken van je eigen energie en geest.

Het heeft ons altijd al gefascineerd. Ook oude wijsheidstradities maken al melding van meesters die deze technieken onder de knie hadden. De quantumfysica beschrijft het gedrag van deeltjes die zo klein zijn dat de gewone natuurkunde niet meer van toepassing is. Dit heeft de klassieke wetenschap op zijn kop gezet, want er geldt onder andere dat de waarnemer de werkelijkheid beïnvloedt. Feit of fictie? Zoals altijd ligt de waarheid in de eigen ervaring. Op deze lezing leer je alles over zelf manifesteren.

Over Ann Verschueren
Ann heeft een master in de experimentele fysica. Na verschillende jaren van research en lesgeven is ze sinds 2017 actief als trainer bij Focus34. Vanuit haar wetenschappelijke invalshoek is ze zeer geïnteresseerd in het verband tussen het materiële -zichtbare- en het fysiek onzichtbare, en de onderlinge invloeden en wisselwerking. Hier komt de quantumfysica in beeld. Deze theorie zet alle natuurkundige wetten die de laatste honderden jaren voor waar zijn aangenomen op losse schroeven en laat toe rechtstreeks in te grijpen in onze materiële realiteit. De stap naar manifestatie door waarneming en intentie is dan niet ver weg.

De combinatie van haar praktische ervaringen met Hemi-Sync® (de audio-technologie ontwikkeld door TMI) en theoretische kennis van de quantumfysica, maakt Ann tot de ideale spreker en trainer.

Over Rolf  Nuyts
Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich te verdiepen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek en economie. Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevat, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Bob Monroe is een pionier op het gebied van bewustzijnsonderzoek. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagelijkse leven. Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer aan het TMI en vanaf juni 2014 ook Member of the Board.
Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-sync® wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven. Meer informatie vind je op www.focus34.com

Reserveren
Reserveren via onze website stellen we zeer op prijs, maar hoeft niet.
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Evenement boeken

Quantumfysica en Manifestatie | 4 november 2020 € 15

door Ann Verschueren en Rolf Nuyts in Skarsterlânzaal

Beschikbare kaarten: 191
Het evenement Quantumfysica en Manifestatie | 4 november 2020 is uitverkocht. Je kan geen kaarten meer aanschaffen.

Datum

04 nov 2020

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€ 15

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket