Time Bender Experience 3kl

Time Bender Experience door Tijn en Binkie Touber

Diepe ervaringen, opzienbarende onthullingen, verrijkende inzichten en verstillende songs. Zo ongeveer is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie Touber nemen je in twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis en de uitdagingen van de huidige tijd.

Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen om in tune te komen met de tijdgeest. Tijn’s nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.

Laat je inspireren door Time Bender om je verborgen potentieel te ontsluiten. Laat Time Bender je meenemen tijdens deze magische voorstelling om je frequentie te verhogen, de innerlijke technologie van je hart te activeren, oude patronen los te laten, je levensmissie te zien en de tijd in je voordeel te buigen.

OVER TIME BENDER:

Er was eens een man die zich alles herinnerde. Hij was er bij vanaf het begin, toen de Aarde haar eerste proefrondjes draaide. Hij was erbij toen onze voorvaderen haar de Levende Bibliotheek noemden, omdat vrijwel alle rassen, planten en diersoorten uit de Kosmos hier werden gezaaid. Hij was erbij toen de eerste prototypen van de mens werden ontwikkeld, de meest complete soort met DNA van zo ongeveer iedere sterrenfamilie.

Maar Time Bender was er ook bij toen de mens ontspoorde. Hij zag haar ondergang, de val uit het Paradijs, het zinken van Atlantis. Hij zag hoe de mens haar grootsheid vergat, omlaag tuimelde in bewustzijn en uiteindelijk helemaal opnieuw moest beginnen. Nu is Time Bender teruggekeerd om ons te herinneren aan wie we werkelijk zijn en om ons te helpen de oorspronkelijke codes te activeren zodat we ons volledige potentieel kunnen ‘aan’ zetten.


Tijn Touber
(Amsterdam, 1960) is muzikant, journalist, schrijver en meditatieleraar. Hij groeide op in Amsterdam en Seattle (USA, waarvan de afbeelding te zien is op de Slider) en is oprichter van Lois Lane. Hun debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en leeft veertien jaar als yogi in Amsterdam. In deze periode geeft hij trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, verplegend personeel in ziekenhuizen (VU, AMC en MCA), kleine kinderen en bezoekers van Lowlands.

Tijn weet spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen in columns, interviews en verhalen (onder meer in Happinez, Ode). In juni 2009 verschijnt zijn boek Spoedcursus Verlichting dat een bestseller wordt. Vanaf dat moment verschijnt ieder jaar een boek: Verlicht Leven (over het integreren van emoties), Stadsverlichting (een initiatief om huiskamers open te stellen voor meditatie), Het Geheim van Genialiteit (over het vermogen inspiratie te downloaden), Yogi Power (over de roots van meditatie), Heimwee naar het Paradijs (over de zeven universele inwijdingen) en Time Bender (over het Spel van Leven en de opdracht waar we nu voor staan).

Tijn combineert muziek en meditatie in het Seven Steps Meditatie Concert dat hij samen met zijn vrouw Binkie (zang, sounds) en onder meer Peter Sambros (bas) geeft. Hierin komen de zeven universele inwijdingen tot leven in meeslepende songs. Daarnaast geeft Tijn regelmatig retraites, workshops en is hij een veelgevraagd spreker.

Voor meer informatie zie: www.tijntouber.com


Reserveren

Reserveren noodzakelijk (zie hieronder).

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

15 jan 2020

Tijd

19:30 - 22:15

Deelname

€15

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Shopping Basket