Compositie Karsten en Casper

Webinar: Energie in overvloed

Er vindt in de wereld gestaag een energietransitie plaats. Er worden imposante doeleinden gesteld voor het verduurzamen van onze energiehuishouding, maar op onze huidige koers gaan we die bij lange na niet halen. Er bestaan echter daadwerkelijke oplossingen voor ons energieprobleem die onze gehele samenleving en economisch systeem kunnen transformeren. Welke veranderingen zijn nodig voor een totale paradigma verschuiving naar een wereld waarin schone energie in overvloed aanwezig is?

Karsten en Casper zullen zich eerst voorstellen en een introductie geven. Daarna zal een video vertoond worden over het onderwerp ‘Vrije energie’ die ze zelf hebben gemaakt. Dan volgt een open en interactief deel waarin zij vragen willen beantwoorden waarbij we samen nog dieper in kunnen gaan op wetenschap, bewustzijn, spiritualiteit en de nieuwe wereld.

Achtergrond Karsten van Asdonk
Ik ben Karsten, 25 jaar, geboren in De Meern. Mijn grootste drijfveer is mijn nieuwsgierigheid. Van kinds af aan wilde ik tot op de bodem uitzoeken hoe alles in elkaar zat en werkte. Rond mijn achttiende ben ik me steeds meer gaan afvragen wat het doel van het leven is, en wat voor rol ik daarin heb. Het 9-tot-5-leven kon toch niet alles zijn wat er is? Deze drift leidde me door allerlei onderwerpen heen die je niet in de studieboeken noch in het nieuws tegenkomt: van bewustzijnsonderzoek tot spiritualiteit, van het UFO-fenomeen tot vrije energie. Ik voel dat al deze puzzelstukjes verband houden, en vooral vrije energie heeft een enorme passie in mij aangewakkerd. Mijn rol is het slaan van een brug tussen wetenschap en spiritualiteit, en het bijdragen aan de bewustwording hiervan in de samenleving. Inmiddels is er geen weg meer terug, en stem ik me samen met vrienden af op die liefdevolle wereld die ons te wachten staat.

Achtergrond Casper Boom
Mijn naam is Casper Boom. Opgegroeid in een warm gezin, waar ik mijn vreugde voor het leven enorm heb kunnen uiten. Veel avontuur, creativiteit en speelsheid. Eenmaal afgestudeerd aan de film academie in Utrecht, zag ik geen harten vervullend toekomstbeeld meer voor mij. Het bracht mij bij mijn innerlijke stem. Ik wilde iets anders, wat is dat? Welk wereldbeeld voelt voor mij kloppend? Wat is de zin van het leven? Een zoektocht met grote ontdekkingen vol vreugde en verdriet. Dit heeft mij bij vele onderwerpen gebracht in het scala van bewustzijnswetenschap, spiritualiteit, ufo-fenomeen, de multidimensionale werkelijkheid, innerlijke groei en vrije energie. Karsten en ik zijn elkaar tegen gekomen op een conferentie van Globalbem. Het was broederschap op het eerste gezicht. Met mijn documentairemakers achtergrond en Karsten zijn technische, zouden wij het verhaal van vrije energie tastbaar gaan maken voor mensen.

Voor meer informatie: www.cypselafoundation.com

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Een paar dagen voor het webinar ontvang je een mail met daarin de link voor de Zoom meeting. Het is wel van belang dat je Zoom al op je computer hebt geïnstalleerd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Datum

13 jan 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Webinar
Webinar
Categorie
Shopping Basket