Boudewijn en Pieter

Webinar over de energieën van deze tijd

Dit webinar is volgeboekt. Je kunt ons nog wel een mail sturen (naar post@in-zicht.nl) om op de reservelijst terecht te komen.

2020, een transformatief jaar, vol overgangen, een jaar waarin we volop samen op weg zijn. Deze weg is op 21 december 2012 al ingezet. En als we waarlijk durven te kijken, gaan we nu zien wat er niet is. Of wat er niet echt is. Welke energieën spelen nu een grote rol? Waar kijken we (niet) naar met elkaar? En hoe kan jij hier een weg in vinden?

In deze webinar nemen Pieter en Boudewijn je mee in hun visie op deze tijd en hoe we hierin samen in onderweg zijn. Wil je dit meebeleven? Reserveer dan spoedig een ticket, want er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar om het overzichtelijk te houden.

Wie zich hiervoor inschrijft krijgt een mail met daarin een link en een eenvoudige wegwijzer om dit via Zoom mee te maken.

Pieter Pieters is werkzaam als auraloog en paragnost binnen het MCNA, Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde te Heerenveen. Het MCNA is een samenwerkingsverband tussen artsen en therapeuten die werken vanuit een Holistisch mensbeeld. Tijdens zijn opleiding tot paranormaal therapeut ontmoete hij Jelle Veeman. Het was zijn wens dat Pieter een plek kreeg binnen het MCNA. Zie www.mcna.nl

In Pieters praktijk staan behandelingen van de aura, het beantwoorden van levens- en inzichtvragen en stervensbegeleiding centraal.

Pieter en Boudewijn kennen elkaar zo’n 20 jaar. De eerste ontmoeting was bij Tai Chi.

Boudewijn de Jong is leraar in het MBO.

Op een nuchtere manier maken Boudewijn en Pieter huizen ‘schoon’ waar negatieve energie wordt gevoeld. Eerst zien dan geloven is hun motto. Na een aantal lezingen voor In-zicht te hebben verzorgd, organiseren we sinds 2015 ‘In-zicht naar Buiten’-dagen met Pieter en Boudewijn. Met Pieter bezochten we al twee keer het magische Engeland.


Reserveren

Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht!

Datum

09 mei 2020
Expired!

Tijd

14:00 - 15:30

Deelname

€ 15

Locatie

Webinar
Webinar
Categorie
Shopping Basket