Helen En Danny 4 Kant

Workshop Totem- en krachtdieren

Steeds vaker komt de vraag om de wijsheid van de inheemse volkeren te delen en te vertalen naar ons dagelijkse leven.

Zoals Frederic Laloux beschrijft in zijn boek Reinventing organizations zijn er een drietal belangrijke aspecten voor organisaties van de toekomst: Zelfsturing, heelheid en een evolutief doel.

Bij veel natuur volkeren zie je deze aspecten ook. De drie elementen zijn terug te vinden in hun manier van samenleven met elkaar en de natuur en hun kijk op de toekomst, waar besluiten worden genomen ten goede van al het leven en de komende 7 generaties.

Totem- en krachtdieren zorgden ervoor dat hun gevoel en de communicatie met de natuur werd aangezet. Door het ervaren van eenheid met de natuur kregen ze antwoordden. Het gaat hier over intuïtie of het  grotere ‘weten’ wat van groot belang was voor de toekomst en het overleven van het volk.

Ook werden via de krachtdieren belangrijke waarden overgedragen naar de volgende generaties. Dit zorgde voor eensgezindheid, richting en stabiliteit.

Een mooi voorbeeld is de wolf. In de traditie van de Noord Amerikaanse Seneca is de wolf een balans brenger en trailblazer. De wolf vindt openingen naar de toekomst.

Het weten van je persoonlijke krachtdier of het krachtdier van een groep, bedrijf of community kan enorm helpen in de samenwerking, zien van de toekomst en het herinneren van je eigen natuur.

Danny Vader en Hélène van Engelen leven en werken nu ruim vier jaar samen. Toen ze elkaar tegenkwamen waren ze beide therapeut. Hélène werkte al 15 jaar als Gezinstherapeut in haar eigen praktijk. En Danny als Cranio Sacraal therapeut, een zachte vorm van fysiotherapie waarbij de emoties worden meegenomen.

Na hun ontmoeting kwam niet alleen hun liefde samen, maar ook hun grote dromen kwamen bij elkaar. Na een turbulente periode werd de basis gelegd voor Magisch Ondernemen.
In Magisch Ondernemen verbinden Danny en Hélène hun persoonlijke talenten om les te geven aan professionals, leiders en aan mensen die hun innerlijk leiderschap graag verder willen verdiepen.

Ze geven ook les en supervisie bij het SGLA (Sustainable Global Leadership Academy)
Hun training voor de Fire Keeper Academy ondersteunt en ontwikkelt de oorspronkelijke kennis van hartgedragen bewustzijn. Het hart is de zetel van de firekeeper in elk wezen. Het is de plek waar bewustzijn groeit en een toekomst creëert voor een hartgedragen samenleving.

Zelf blijven ze ook graag leren. Ze werken als firekeepers veel samen met Elders van allerlei inheemse tradities over de hele wereld.
De rode draad in Fire Keeping is passie (vuur) en compassie. Je passie is altijd verbonden aan je zielsmissie. Je zielsmissie is als een innerlijk vuur. Simpel gezegd is leren luisteren en handelen naar je vuur, Fire keeping.

Zie ook www.magischondernemen.com

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Inschrijven

Workshop Totem-en krachtdieren | 27-03-2022 € 45

Door Danny Vader en Hélène van Engelen

Beschikbaar kaarten: 47
Het Workshop Totem-en krachtdieren | 27-03-2022 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

27 mrt 2022

Tijd

13:00 - 16:30

Deelname

€45,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket