Welkom bij In-zicht

In-zicht Ont-moet dag | 4 november 2018

Bezoekers: reserveren mag, hoeft niet.
Standhouders: noodzakelijk om te reserveren via de website (zie uitleg hieronder)


In-zicht Ont-moet dag (van mensen voor mensen)
Na eerdere succesvolle edities organiseren we nu opnieuw een ‘In-zicht Ont-moet’- dag. Net als voorheen wordt het een soort mix van een symposium en een marktplaats, zonder dat het een commerciële lading heeft. Dit is door iedereen als heel ontspannen en prettig ervaren. Later volgen meer details over de dag.

Standhouders van de vorige edities worden proactief door ons aangeschreven.
Kinderen tot 15 jaar gratis.


Datum: zondag 4 november 2018
Aanvang: 13.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Locatie: ’t Haske in Joure (Frl), in diverse zalen in het Centrum
Door: van mensen voor mensen


Aanmelden via onze website. Betaling gaat via iDEAL. Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

Let op: voor standhouders is aanmelden via de website wel noodzakelijk, omdat daarbij meteen de factuur wordt meegezonden. Je staat dan meteen ook voor deze dag geregistreerd. Eventuele sprekers die geen standhouder zijn, moeten zich apart via de mail bij ons melden.
Via de mail volgen later meer details.


Vragen via opgave@in-zicht.nl

Er zijn nog kaarten te reserveren

€ 6,00

* Vereiste velden

Activiteit Omschrijving

Details

Wat is ook al weer de ‘In-zicht Ont-moet’-dag.
Het is een speciale dag waarop beginnende sprekers zich kunnen laten horen met een korte lezing. Waar regionale therapeuten, coaches, aurareaders e.d. een stand kunnen bemensen om te laten zien wat hun kennis is, hun talenten zijn en welke methode en aanpak ze voor een bepaalde zorgvraag gebruiken. En dit alles zonder commerciële lading (geen verkoop van producten en diensten), wat een unieke eigen sfeer met zich meebrengt. Uit de enquête bleek dat dit door de standhouders én bezoekers erg werd gewaardeerd.

De opzet zal in grote lijnen dezelfde zijn als voorgaande keren. Met redelijk ruime plekken voor de standhouders, een lage entree prijs bezoekers. Om zo nog beter vraag en aanbod bij elkaar te brengen, kennis en kunde regionaal te delen, met als overkoepelend thema: ‘een ‘ont-moeting’ van mensen en voor mensen, om elkaar te inspireren.’

Mocht je sprekers weten of zelf een korte lezing willen geven, of tot de ‘therapeuten groep’ behoren, dan kun je je alvast aanmelden via het volgende email adres: opgave@in-zicht.nl.  Heb je een vorige keer al meegedaan dan krijg je automatisch een uitnodiging. Die zal eind augustus of begin september worden verzonden. Je moet je jezelf dan nog wel even opgeven via de website (noodzakelijk).

Wij hebben er zelf heel veel zin in om dit weer te organiseren en hopen dat de opzet jullie (opnieuw) enthousiast kan maken. Hopelijk tot dan!


Enkele opmerkingen over een eerdere beurs:

‘Lage kosten en daardoor laagdrempelig, wat heerlijk dat het nog kan in deze tijden’ 

‘Ik vond de energie helemaal in harmonie en ontspannen’

‘Het was voor ons helemaal goed. De locatie kon niet beter, alle zalen zijn – op deze schaal – relatief dicht bij elkaar. De organisatie is ongelooflijk goed doordacht en voor zover wij hebben kunnen meemaken verliep alles perfect ….  ‘

Enorm genoten, ook van het geven van de lezing, mooi hoe daar liefdevol de tijd werd bewaakt, heel fijn hoor. Zuiver voelde alles’

‘Ik vond het een fantastische dag met hele mooie ontmoetingen. Niet alleen met standhouders, maar ook onder elkaar. Alles ging vanzelf. Er was veel verbondenheid met elkaar’

 

 

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.in-zicht.nl

Door: van mensen voor mensen
Datum: 4 nov. 2018