Welkom bij In-zicht

Fred Teunissen | 4 april 2018

Reserveren mag, hoeft niet


Hemel onder vuur – chemtrails als spirituele uitdaging
Heel veel mensen deden de afgelopen jaren onderzoek naar chemtrails en vele mensen stellen, na zorgvuldig onderzoek, deze praktijken aan de kaak. We kunnen hier niet meer spreken van ‘complotdenken’, maar om pure en zuivere analyse.

De afgelopen jaren werden de heftige verhalen rond chemtrails weggezet als ‘complotdenken’.
Maar gebleken is dat er inderdaad uit vliegtuigen chemische emissies worden gesprayd, als onderdeel van een verborgen agenda. Zorgvuldig gecamoufleerd met typeringen als ‘geheime wapens’ en/of ‘noodzakelijike weermodificaties’. We spreken hier dus niet meer over fictie maar over keiharde FEITEN.

Datum:  woensdagavond 4 april 2018
Aanvang:  19.30 uur
Door: Fred TeunissenBetaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.
Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 10,00

Activiteit Omschrijving

Details

Ook journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en legde zijn bevindingen vast in het indrukwekkende boek ‘Hemel onder Vuur’. Een boek dat je niet alleen somber stemt, maar ook een aantal sleutels aanreikt om ‘het tij te keren’. Wij doen er namelijk toe en we kunnen véél meer dan we denken. En er ligt hierin een enorme spirituele uitdaging!

In zijn boek gaat hij vooral in op vier vragen:
1.    Is het waar?
2.    Zo ja, wat zit er dan in?
3.    Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid?
4.    Wat kunnen we doen om gezond te blijven?

Fred pleit onder andere voor een Sky lab waarbij onafhankelijk en continue metingen worden verricht naar de luchtkwaliteit en aanvullende politieke en juridische acties.

Fred Teunissen (1952) schrijft al een halve eeuw ‘voor de verandering’. Hij nam in de jaren ’60 als activist deel aan de democratiseringsbeweging van scholieren en studenten en sloot zich tijdens zijn opleiding aan de School voor de Journalistiek in Utrecht (lichting 1974) aan bij een linksradicale politieke beweging.
Na het uiteenvallen daarvan, medio jaren ’80, volgden tien jaren van logistieke en managementfuncties in het bedrijfsleven.
In de tweede helft van de jaren ’90 werd de journalistiek weer Freds hoofdberoep. Aanvankelijk in loondienst, maar sinds 2003 als zelfstandige.

In 2012 richtte hij samen met zijn vriend en compagnon Ed Lute uitgeverij Trophonios Publishing op.

Fred is vader van drie dochters en woont in een woongroep in Dwingeloo, Drenthe.


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.fredteunissen.nl      www.trophonios.nl  www.opdevoshaer.com

Fred blogt op www.transitieweb.nl

Door: Fred Teunissen
Datum: 4 apr. 2018