Welkom bij In-zicht

Inspiratie

Lieve mensen,

De eerste nieuwsbrief in een nieuw seizoen is altijd een mooi moment om dat seizoen te belichten. Dat is dit keer wat lastig en maar ‘half werk’, omdat we ervoor hebben gekozen om acht events te plannen tot en met december en die passen precies op een flyer. Natuurlijk zijn we al druk bezig met het voorjaarsprogramma en daar zullen we in een latere Nieuwsbrief meer op ingaan. Jenny en ik voelen dat er zowel in onszelf als bij veel mensen veel in beweging is en dat velen zoeken naar informatie, vertrouwen, rust, eenheidsgevoel, heling. Daarom voelen we dat we meer activiteiten moeten aanbieden met verschillende invalshoeken, zodat jij lieve lezer, genoeg mooie dingen ziet waar je graag bij wilt zijn. Om samen te groeien in bewustzijn en weten. En met een gevoel dat we verschil kunnen maken alleen al door bij elkaar te zijn in een mooie sfeer met een hoge gevoelsvibratie. Op dat moment wordt ook het trillingsniveau van de mensheid verhoogd! Als je daar over nadenkt en voelt, kan je dit gewoon ontroeren. Ja, we maken verschil uit. Als jij of ik aan positieve dingen denken, iets voor een andere doen, dankbaar zijn voor wat er is en overeenkomstig handelen, verhogen we ons energie niveau. Doen we dat samen bij een event dan zal de uitkomst en impact nog veel groter zijn!

Programma najaar 2016
Uiteraard gaan we ons weer verdiepen in het onderwerp ‘Buitenaards contact’ met de vrijspreker Martijn van Staveren. Deel 7 en 8 van zijn cyclus van 8 lezingen kunnen we daarbij afronden. De 3-delige Educatie dagen van Martijn zijn volgeboekt. Velen zien hier naar uit en hebben een innerlijk verlangen naar dit onderwerp, zo blijkt. We zullen er in de toekomst wel meer aandacht aan schenken.
Maar er is meer wat intrigeert. De lezing ‘Oceanen als longen van de wereld’  van Dos Winkel is werkelijk indrukwekkend. Het verhaal in beeld over de schoonheid van onze oceanen en wat de mens daarin aanricht, blijft je nog wel even bij.
En wat te denken van de lezing van Coen Vermeeren over ‘9/11, de dag dat de wereld voorgoed veranderde’ en niet allemaal ten goede. Als je vanaf 2016 terugkijkt tot 11 september 2001, is er veel gebeurd en in gang gezet wat gewoon niet goed is. Vermeeren kan dit zeer bevlogen op een rij zetten en onderbouwen. Beide lezingen zullen ons zeker bewust maken dat wij de verandering moeten worden die we graag willen zien.
In november is er een bijzondere workshop over de ‘Maya-astrologie voor de Nieuwe Tijd’ van Nicole Zonderhuis. Zij weet heel goed de betekenis van de Maya kalender te duiden voor onze tijd die niets aan kracht heeft ingeboet. Integendeel, de kalender is zeer goed bruikbaar om de dingen die je voelt en ziet gebeuren in deze turbulente tijd, te duiden.
Dan is er op 5 oktober een lezing van Hans Stolp met de titel: ‘Onze persoonlijk Levensopdracht in deze tijd’. Iets waar velen naar uitkijken en al kaarten voor hebben gereserveerd (verplicht). Als er een avond is waarop je een eenheidsgevoel kan ervaren, in je hart aangeraakt te worden, dan is het wel op een avond met Hans. Deze liefdevolle pionier is in de afgelopen jaren van onschatbare waarde geweest voor veel mensen, ook voor veel (voormalige) ‘kerkmensen’, die worstelen met deze verwarrende tijd en met hun innerlijke gevoelens dat de waarheid dieper verborgen zit en nu rechtstreeks mag worden ontsluierd aan ieder van ons.
Tot slot zal ik in december in een inspirerende lezing je laten zien, horen en voelen dat jij het Wonder van het Universum bent waar je zelf al zolang op zit te wachten om die te mogen ontmoeten. Jij bent een prachtig kosmisch wezen, een Schepper, die kan beschikken over de ongekende potentie van de Bron-energie. Ik zie ernaar uit en zal alles aan wijsheid en energie geven die ik dan bezit.

We zijn heel dankbaar hoe dit programma zichzelf heeft ontvouwd en zien mét jullie uit naar een inspirerend najaar vol van groei en heling. Weet en voel dat dankbaarheid, waardering en gerichte aandacht je veel zal opleveren, ook als het even wat minder gaat of er turbulentie om je heen is. Onze geest is een magneet en trekt aan wat overeenkomt met zijn heersende toestand. Investeer daarom gericht positief in je dromen en wensen voor jezelf én het geheel. En leef daarnaar. En het Universum zal je overeenkomstig belonen. Nu nog leren ontvangen :-).


Namens het bestuur en vrijwilligers, een heel fijn en inspirerend seizoen gewenst.