Welkom bij In-zicht

Inspiratie

Lieve mensen,

We kijken met heel veel dankbaarheid terug op vorig seizoen (2016-2017) waarin veel positiefs in beweging is gezet bij onszelf en de mensen die onze activiteiten hebben bezocht. Ook onze eerste reis naar Engeland was van een grote schoonheid. Het is lastig om dat hier in woorden te vatten maar wat zeker is dat iedereen enorme innerlijke ervaringen heeft mogen beleven waardoor we voor altijd zijn aangeraakt en gegroeid in bewustzijn. We overwegen volgend jaar de reis opnieuw te organiseren.

En nu is dit alweer de start van een nieuw seizoen, de 19-de alweer! Opnieuw bekruipt ons een dankbaar gevoel van binnen dat er ook nu weer prachtige dingen gaan gebeuren door de events die we gaan organiseren. Want veel van de wijsheden die door de sprekers met ons worden gedeeld komen van hogere velden van inzicht en wijsheid die in deze tijd steeds meer binnen ons bereik mogen komen. Soms vallen ze binnen als eigen inzichten waardoor je iets nieuws kunt brengen zoals de MIR-methode van Mireille Mettes of de studie naar de pijnappelklier van Saskia Bosman. Soms komen ze tot de sprekers vanuit een andere verbinding met hogere velden zoals de afstemming van Jan Pieter Schreur. Of de doorgevingen die Gabriela Gaastra-Levin mag ontvangen van het echtpaar Maria Magdalena en Jezus, die de vrouwelijke en mannelijke Christus vertegenwoordigen en zich nog steeds met ons verbinden en bemoedigen met nieuwe inzichten vanuit een andere werkelijkheid. Of zoals Thea Terlouw het mag ontvangen van overledenen aan de andere kant van de bestaanssluier, zodat we een bemoedigend beeld mogen krijgen hoe we worden opgevangen als we ‘overgaan’. Dat de dood niet bestaat!
Tenslotte mag ik mijn groeiende inzichten met jullie delen door met elkaar ‘Sleutels tot Eenheidsbewustzijn’ te bespreken, wat ons verder kan brengen op weg naar een Verenigd Bewustzijn. Om de verbinding en eenheid met de natuur en Moeder Aarde verder te herstellen, houden we in december opnieuw een Midwinterviering.

Door de grote zonsverduistering van augustus, zichtbaar in de ‘Verenigde Staten’ (die tot op het bot verdeeld zijn tot het een keer barst en dan pas kan worden hersteld), is er een energetisch portaal open gegaan dat voor ons een verruimd bewustzijn mogelijk maakt. Het markeert een overgang in de tijd. Het is nu aan ons als mede-scheppers om de toekomst mede vorm te geven.
Wie niet gelooft in wonderen gelooft niet in zichzelf!


Namens het bestuur en vrijwilligers van In-zicht, wensen we ons allemaal een machtig mooi seizoen.