Welkom bij In-zicht

Inspiratie

Lieve mensen,

Het nieuwe jaar 2018 is numerologisch het getal 11 (2+0+1+8). Dit is het meestergetal waarvan bekend staat dat het verlichting brengt in de vorm van inspiratie en leiding! Het zal inzichtvolle boodschappen brengen aan mensen die erom vragen, er open voor staan. Het brengt ons een hoog creatief potentieel, geestelijk inzicht, en ondersteunt de toename van innerlijke vermogens.
Ook zullen er krachtige energieversnellingen zich voordoen, zodat een energie van een hogere frequente de planeet zal omspannen. Hoger dan we gewend zijn. Met deze hogere energie zullen we moeten leren omgaan, of we willen of niet. Geen levend wezen op aarde kan dit ontlopen. Het kan misschien ook wat fysiek ongemak geven. En we zullen mogelijk wat gekke dingen zien gebeuren door mensen die deze energie niet goed kunnen hanteren en er van in de war raken.

Omdat je ook een lezer van deze Nieuwbrief bent, heb je je bewust of onbewust, al langere tijd verbonden met boodschappen van hoop, nieuwe waarheden uit de nieuwe energie. Verbindingen met JeZelf, je medemens, de dieren en planten, en Moeder Aarde. Alsook hart-gedragen intenties en scheppingskracht. Hoe meer we hier voor open staan, hoe meer we dit jaar inspirerende boodschappen zullen ontvangen die je verder op je missie op aarde zullen bemoedigen en bekrachtigen.

We hebben als In-zicht de komende maanden een programma samengesteld die je mogelijk hierbij kunnen ondersteunen. Nu is ‘samengesteld’ niet helemaal het goede woord als we zien hoe we de sprekers hebben ontmoet en ideeën hebben gekregen. Het heeft zich gewoon ontvouwd!

In augustus schrijven we inhoudelijk over de lezingen van het najaar 2018. Nu eerste even alles loslaten voor het opbouwen van nieuwe inzichten en energie.


Namens het bestuur en vrijwilligers van In-zicht, wensen we ons allemaal een fijne zomer