Welkom bij In-zicht

Inspiratie

Lieve mensen,

Een nieuw jaar, een nieuw programma en nieuwe mogelijkheden om ons bewustzijn te laten uitgroeien op weg naar Meesterschap. Dit ligt allemaal nog voor ons en dat betekent dat we vanuit het heden er invloed op uitoefenen. Het ligt in ons om invloed te hebben op ons eigen leven en op de wereld om ons heen. Maar soms moeten we nog wat moed verzamelen om dit te kunnen doen. Iets houdt ons soms tegen. Iets moet nog in ons worden opgeruimd. Was 2018 al een pittig jaar fysiek en energetisch gezien, vanuit verschillende kanten (o.a. astrologisch) wordt gezegd dat 2019 nog een beetje pittiger wordt. Niet om ons eens lekker dwars te zitten, maar om ons juist te stimuleren om nu eens echt op te houden met dingen onder de pet te houden, onze kop blijvend in het zand te steken. Het is nu de hoogste tijd om bepaalde zaken uit te spreken, aan te pakken, én er door heen te gaan.

Misschien zit er in ons programma voor de komende maanden iets bij waardoor je getriggerd kan worden om in beweging te komen. Het begint al gelijk in januari met een lezing van Martijn van Staveren met de titel ‘En wat nu?’. Treffend hè! Nu we intussen al veel hebben geleerd en nieuwe informatievelden zich voor ons openen, komt altijd het onvermijdelijke ‘en wat nu, wat doe ik ermee’. Mocht je nog ergens in vast zitten en je weet niet wat dit is, dan kan het ook ergens in de familielijn energetisch zijn doorgegeven. De workshop ‘Familie is alles’ van Aafke Douma en Rob Heiligers in februari kan hier mogelijk een nieuw licht op laten schijnen. In maart neemt Little Grandmother Keisha ons mee in de lezing ‘Living in your highest potential’. Hoe je leven er uitziet als je leeft in je hoogste potentieel. Voel je een innerlijk verlangen om zo te leven?

Als je nog niet weet waar je met vakantie naar toe wilt gaan, is de lezing van Roeland Beljon misschien een reden om Engeland te bezoeken. Brexit of geen Brexit. De lezing ‘Graancirkels, Wonder of Verwondering’ spreekt voor zichzelf. Dichter bij huis gaan we een dag op stap met Pieter Pieters en Boudewijn de Jong. Met ‘In-zicht naar buiten’ bezoeken we krachtplekken in onze regio. Peter Toonen zal ons duidelijk maken dat alles aan het veranderen is en ook zou moeten. Aan de titel van de lezing ‘Van gesloten piramide naar open cirkel’ zul je de tijdgeest en de urgentie horen doorklinken. Tenslotte mag ik zelf, Oene Hofman, in februari het thema ‘Innerlijk Leiderschap’ onder onze gezamenlijke aandacht brengen. De subtitel ‘onze weg naar Vrijheid’ is veelzeggend. Het is ontzettend belangrijk in deze tijd om nu zelf het heft in handen te nemen en leiding te gaan geven aan je eigen leven. Niet meer wachten op iets buiten jezelf. Innerlijk Leiderschap is naar binnen gaan en daar die krachten aanboren en benutten die daar al lang liggen te sluimeren. Omdat dit zo belangrijk is organiseren we ook in maart een workshop over Innerlijk Leiderschap.

Zoals je hebt kunnen lezen gebeurt er veel en zijn er veel mogelijkheden om in beweging te komen. Je staat er niet alleen voor! Ik ga dit jaar ook dingen doen die ik nog nooit heb gedaan, vooral rondom het thema Innerlijk Leiderschap. De tijd is daar om op te staan. Laat het verleden niet je toekomst voorspellen. Trek daarom innerlijk een ‘geel hesje’ aan en ga demonstreren tegen datgene in jou wat je klein houdt. Pik het niet meer!
We staan in een veld van ongekende mogelijkheden en samen kunnen we onze scheppingskracht inzetten voor het grote goed van jezelf en die van anderen. Ga je mee, ik ga ervoor! En omdat we samen aanpakken en in beweging komen, zal de energie van 2019 in ons voordeel werken. Samen zijn we veel meer dan drie!


Namens het bestuur en vrijwilligers van In-zicht, wensen we ons allemaal een fijn en inspirerend voorjaar.