Welkom bij In-zicht

Inspiratie

Lieve mensen,

Het nieuwe jaar 2018 is numerologisch het getal 11 (2+0+1+8). Dit is het meestergetal waarvan bekend staat dat het verlichting brengt in de vorm van inspiratie en leiding! Het zal inzichtvolle boodschappen brengen aan mensen die erom vragen, er open voor staan. Het brengt ons een hoog creatief potentieel, geestelijk inzicht, en ondersteunt de toename van innerlijke vermogens.
Ook zullen er krachtige energieversnellingen zich voordoen, zodat een energie van een hogere frequente de planeet zal omspannen. Hoger dan we gewend zijn. Met deze hogere energie zullen we moeten leren omgaan, of we willen of niet. Geen levend wezen op aarde kan dit ontlopen. Het kan misschien ook wat fysiek ongemak geven. En we zullen mogelijk wat gekke dingen zien gebeuren door mensen die deze energie niet goed kunnen hanteren en er van in de war raken.

Omdat je ook een lezer van deze Nieuwbrief bent, heb je je bewust of onbewust, al langere tijd verbonden met boodschappen van hoop, nieuwe waarheden uit de nieuwe energie. Verbindingen met JeZelf, je medemens, de dieren en planten, en Moeder Aarde. Alsook hart-gedragen intenties en scheppingskracht. Hoe meer we hier voor open staan, hoe meer we dit jaar inspirerende boodschappen zullen ontvangen die je verder op je missie op aarde zullen bemoedigen en bekrachtigen.

We hebben als In-zicht de komende maanden een programma samengesteld die je mogelijk hierbij kunnen ondersteunen. Nu is ‘samengesteld’ niet helemaal het goede woord als we zien hoe we de sprekers hebben ontmoet en ideeën hebben gekregen. Het heeft zich gewoon ontvouwd!
Voor wat betreft het contact herstellen met Moeder Aarde en haar veelal nog verborgen energieën en geheimen, zijn er drie mogelijkheden die je kunnen inspireren. Als eerste een lezing in februari van Jaap Rameijer over ‘de Magie van twee Heilige Plaatsen’, te weten Rennes-le-Château in Frankrijk en Glastonbury in Engeland. En ook wat de verbinding tussen die twee zijn. Verder gaan we in april weer naar buiten (In-zicht naar buiten) om krachtplekken in onze eigen regio te ontdekken, voelen en ervaren samen met Pieter Pieters en Boudewijn de Jong. Tenslotte gaan we daadwerkelijk ook op reis (met Pieter Pieters, Oene en Jenny) naar Engeland om daar de bijzondere energieën en geheimen van o.a. Glastonbury en Avalon zelf te voelen. Is het niet een mooi idee om je jezelf deze reis cadeau te doen en het JeZelf te gunnen om juist nu dichter bij je eigen innerlijke waarheid te komen?!

In 2018 is een uitgelezen kans om je in de Kracht van JeZelf als wezen te verdiepen. De tijd is er rijp voor en de verhoogde energieën zullen je erbij ondersteunen. Wat je ook kan ondersteunen zijn de dagen met Martijn van Staveren, die zeer vernieuwend zijn en je uit je standaard denkpatronen kunnen halen. In februari is er nog de zeer aanbevolen lezing van Henk Fransen met als onderwerp ‘Zelfgenezing met behulp van je mind’. Daar ligt nog een enorme potentie die mag worden verkend en toegepast voor je eigen gezondheid. Ook de lezing van Claudia Jansen in maart (‘De ware potentie van de mens’) zal je op het gebied van JeZelf leren kennen, veel openingen bieden o.a. via de bijzondere invalshoek van het water en het onderwijs.

Verder zijn er nog een drietal workshops die elk hun eigen kleur en diepgang hebben. In januari is er de middag met Maarten Oversier (‘Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders’) en onderwerp die vooral gaat over het opruimen en verlichting geven van voorouderlijke energetische verbindingen. In de workshop in maart van Saskia Bosman staat onze pijnappelklier centraal (‘De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten’ (2) ). Een klier die tussen ons bewustzijn en het quantumveld een belangrijke en verbindende rol vervuld. En tenslotte is het onderwerp in april ‘De Wijsheid van de Friese Oerstam’ (2), van Jan Pieter Schreur die een vernieuwend blik werpt op de wijsheid van de 13 oorspronkelijke volken die grotendeels verloren is gegaan, maar nu weer gehoord wil worden omdat ons bewustzijn er klaar voor is.

Alleen 4 april staat nog open voor een actueel onderwerp van een bijzondere spreker die zich vanzelf zal aandienen. 2018 en ons programma bieden je dus genoeg kansen om je eigen potentieel aan te spreken, je eigen scheppende vermogens aan te wenden voor nieuwe creatiekracht die jij en de mensheid zo hart nodig hebben. Samen kunnen we ongelofelijke vernieuwende activiteiten ontplooien die het oude wat ons niet meer dient kan vervangen. Je zult dan ook meer je missie gaan leven, dat kan niet missen. Dus prachtig mens, laat je passie stromen en doe zoveel mogelijk die dingen waar je hart van gaat zingen! Dan wordt het een machtig inspirerend en transformerend jaar. Ik kan niet wachten!

Namens het bestuur en vrijwilligers van In-zicht, wensen we ons allemaal een machtig mooi vervolg van dit seizoen.