Het grootste kado dat je iemand kunt geven is oprechte aandacht!


Je kunt geen innerlijke rust vinden
zolang de macht over je leven
zich buiten jezelf bevindt.
(Wayne Dyer)Lieve mensen,
In de vorige nieuwsbrief spraken we over het feit dat deze tijd, ónze tijd is. We zijn naar de aarde gekomen om juist deze bijzondere tijd mee te maken. Er gebeurt nu heel veel, veel meer dan in een hele boel vorige levens bij elkaar! De aanloop naar deze tijd was vooral bedoeld om een goede basis te leggen, wakker te worden, oud karma uit te werken, enz. Nu krijgen we in toenemende mate de gelegenheid om nieuwe informatie die naar ons toekomt, tot ons te nemen en op gevoel te beoordelen of dit bij ons past of niet. Of het voor ons waar of niet waar is. Dus, hoe verwarrend deze tijd ook is (of lijkt), toch is dit onze tijd. En met ons bedoel ik dan de mensen zoals jij en ik, oudere zielen (met vele levens) die intussen al wakker zijn geworden en beseffen dat we niet meer hulpeloos zijn voor de golven van het leven die ogenschijnlijk uit het niets naar ons toerollen. Maar dat we in ieder geval de stand van de zeilen van ons levensschip zelf kunnen stellen en zo beter door het leven kunnen laveren. We hebben het leven niet in de hand, en toch kunnen wel veel invloed uitoefenen op ons eigen leven. Het is naar ons gevoel belangrijk dat we met deze ogenschijnlijke paradox juist in deze tijd goed leren omgaan. We kunnen hierin oefenen om bijvoorbeeld niet in tekorten denken, maar in overvloed. En kijken hoe dit voelt, wat dit met je doet. En hoe het Universum hier (positief) op reageert. Heb wel een beetje geduld want het Universum reageert met grote wijsheid, en kiest een moment die vaak je verstand te boven gaat maar wel precies past bij de blauwdruk van je leven. Een enorm potentieel aan mogelijkheden en kansen ligt er voor ons klaar. Meer dan we ooit voor mogelijk gehouden hebben! Probeer het maar gewoon!

Jenny en ik worden in toenemende mate ‘gegrepen’ door de energie van deze nieuwe tijd. Wij voelen dat we dit mede vorm mogen geven door met name via In-zicht velen (en onszelf ook) de kans te geven te groeien, getroost te worden, met gelijkgestemden een bijzondere avond te delen in een warm bad van hogere, helende energie. Daarom zullen we meer initiatieven ontplooien van diverse aard. We hebben alvast de eerste paar activiteiten van het nieuwe seizoen ingevuld op onze website. De rest volgt later samen met de flyers e.d.

Laten we daarom midden in het leven staan. Actief het heft in handen nemen. Niet meer overleven, maar leven! Wat het leven dan meer dan de moeite waard maakt om geleefd te worden. Misschien daalt dan de innerlijke rust in ons neer. Is dit dan misschien de betekenis van een interessevol leven!?