Mens - ken uzelve!

 

 

Aandacht is het stuurwiel van jouw leven.
Verander de richting van je aandacht
en je verandert de richting van jouw leven.
(Greg Anderson)

 

Lieve mensen,

Vanaf deze plaats schrijven we vaker over de nog onbekende kennis, krachten en schoonheid die de mens heeft maar grotendeels is vergeten. Die langzaam weer sluimert in de dagenraad van ons bewustzijn. En bij het horen van een uitspraak ineens in ons resoneert, wat tot herkenning en nieuwe inzichten leidt. Zo groeit de mens in bewustzijn over zichzelf, haar afkomst en de toekomst die we grotendeels in eigen hand hebben. Dit groeiende bewustzijn en de ontluikende krachten, talenten en gaven maken dat we in staat zijn andere keuzes te maken onder invloed van de energie en kennis die nu vanuit een ander bewustzijnsveld door de dunner wordende sluiers naar ons toe wordt ‘uitgestraald’.

Dat heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat we bij In-zicht met meer energie nieuwe initiatieven gaan ontplooien. Zo hebben we deze maand voor het eerst drie events. Alle drie zijn ze uniek en bijzonder. En als ik zo naar de onderwerpen kijk, kun je stellen dat het vooral gaat over de bijzondere connectie tussen mind, body en soul. Deze relatie is je natuurlijk niet onbekend, en toch is het uitdagend om te zien hoe diep we hierin nog kunnen gaan. De mens is een fascinerend en bijzonder wezen die op een veel diepere manier verbonden is met zichzelf (ziel), haar denken/bewustzijn (mind) en haar lichaam dan we tot nu toe weten en voor mogelijk houden. Steeds meer komen we facetten en de diepte ervan te weten en ook deze maand zal dat het geval zijn. De lezing van Maarten Oversier zal een deel van de sluiers oplichten hoe in de familielijn traumatische ervaringen kunnen worden doorgegeven.

Op het symposium zullen we horen hoe organen al verwijderd mogen worden op het moment dat de ziel nog niet het lichaam heeft losgelaten. De manier waarop vaccinaties ons worden opgedrongen door angst te verspreiden, lijkt op een soort van moderne slavernij waar we vroeger als mensheid ook al in terecht waren gekomen toen ons onze goddelijke vermogens werden afgenomen. Hierover gaat Martijn van Staveren met ons de diepte in. Kortom, we zijn aan het ontwaken uit onze droomgevangenis waarin we zijn beland en die ons klein heeft gehouden. Verleg daarom de richting van je aandacht en je zult jezelf en je leven zien veranderen.