Alle grote waarheden beginnen als ketterijen.
(George Bernard Shaw)

 

Lieve mensen,

De afgelopen tijd zijn er heel wat verborgen zaken aan het licht gekomen uit allerlei gebieden van onze samenleving. Vele onthullingen die ons een kleine blik gunnen op wat ‘men’ allemaal voor ons verborgen houdt. Naar mijn gevoel komt er nog veel meer naar buiten de komende tijd, want alles wat in de mens en in de samenleving verborgen wordt, wil in deze tijd als lava naar buiten stromen. Lava is heet, dus het zal even pijn doen maar het verdringt ‘het oude’ en reinigt waar nodig. Als het later weer stabiel is, blijkt het ook nog vruchtbare grond op te leveren.

Het betekent ook dat wat er nu nog in ons wezen verborgen ligt aan potentieel, nu naar buiten wil stromen. Het zal ook als lava vanuit ons innerlijk vuur gaan stromen. En ruimt op en reinigt wat ons niet meer dient. Dit is nodig voor onszelf om bewust te groeien, en het is nodig voor onze omgeving. Dan kan deze kracht zich uitschenken naar die onderwerpen waar we warm voor worden, passie voor voelen. Als meer mensen dit gaan doen (en dit gebeurt al volop) en dit wordt gebundeld, dan komen er ongekende krachten vrij die in korte tijd werkelijk een verschil zal uitmaken.

In de vorige nieuwsbrief spraken we over de enorme kracht van onze mind en ons bewustzijn. Dat we die kunnen inzetten voor zelfgenezing bijvoorbeeld, maar ook om de werkelijkheid om ons heen te beïnvloeden via de wetten van de kwantum fysica. We zijn schepselen én goddelijke scheppers met een bewustzijn weidser dan de hemel, weet je nog!

En dit alles gaan we steeds meer in onszelf ontdekken. Die grote creatiekracht kunnen we vervolgens aanwenden ten goede. Er zijn al vele voorbeelden van creatieve initiatieven die al werken op allerlei terreinen van onze samenleving. Als dit goed voelt voor je, zoek dan gelijkgestemden om je ideeën te bundelen. Of ga luisteren naar een lezing over de ware potentie van de mens. We zijn niet klein, angstig en nietig. We zijn groots! Laten we dit vieren, onderzoeken, delen. Dan zullen nieuwe waarheden worden onthuld uit nieuwe bewustzijnsvelden. Dit zal voor sommige mensen nog voelen als iets wat te groots is/lijkt. Maar alle grote waarheden zijn ooit begonnen als ketterijen! En worden na verloop van tijd  de nieuwe waarheden waar we mee gaan werken, leven en bouwen. Ik verlang ernaar om mijn innerlijke krachten als lava te laten stromen in mijzelf en uit te laten stromen naar de wereld om me heen. Doe mee en leer jeZelf kennen! De tijd is daar!