Weet, dat je niets weet!De enige beperkingen die je hebt,
zijn de beperkingen waarin je gelooft.
(Wayne Dyer)


Lieve mensen,

Hadden we afgelopen lezing al een uitdaging om ‘buiten de box’ te denken of je veilige comfort zone van je huidige overtuigingen ietsje los te laten met de lezing over de Holle Aarde, ook in de maand november kun je wat uitdagingen verwachten. En dat is nu zo mooi in deze tijd waarin er veel informatie ‘los komt’ die eerder slechts in kleinere kring of helemaal niet werd gedeeld. Nu mogen we vrijuit spreken over dingen die onze fantasie prikkelen, waarbij we kunnen voelen bij onszelf of deze waar zijn of niet. Prachtige kansen om je bewustzijn uit te breiden, hét doel van ons bestaan op aarde! En te beseffen dat je geen mens bent met hier een daar een spirituele ervaring of inzicht. Nee, dat je een spiritueel wezen bent, een kosmisch wezen zelfs (lezing december), die een menselijke ervaring opdoet.
Maar een menselijke ervaring is zoveel meer dan beseffen dat je op een planeet woont, kan denken en leren. En dat er meer is dan onze vijf zintuigen aangeven. Veel meer. Daarom is het zo bijzonder dat er plekken zijn zoals bij In-zicht in Joure, waar we vrij en zonder beperkingen, in een warme sfeer met elkaar mogen zoeken en ervaren wat er nog meer is wat ons bewuster kan maken.
Bijvoorbeeld het bestaan van buitenaards leven en dat die ook onder ons kunnen zijn. Verschillende rassen en levensvormen met een hogere kennis van wetenschap en techniek van wij, anders konden ze immers hier niet zijn. Van binnenaards leven (vorige lezing) naar buitenaards  leven, ja het vergt wel even wat lenigheid van onze geest. :-)

Wie wel eens op bijzondere plekken op aarde is geweest en er voor open staat, kan de mystiek en de dunnere sluiers van ons bestaan daar ervaren. Ook in het zuiden van Engeland is dit heel voelbaar en waarneembaar. Een belangrijke reden daarvoor is dat daar twee belangrijke leylijnen (energetische levensaderen van Moeder Aarde) door het landschap lopen, de Michael en Mary lijn. Die elkaar voordurend kruisen en om elkaar heen gevlochten lijken te zijn. Op deze raakvlakken, zoals in Glastonbury en Avebury, is deze bijzondere energie heel voelbaar. Er liggen nog vele geheimen in dat prachtige landschap verborgen, welke zich zullen openbaren als de mens er aan toe is. Is dit misschien de tijd ervoor? Kunnen we het aan nu de trilling van Moeder Aarde en de mensheid hoger wordt? We kunnen het bij onszelf toetsen aan de komende lezingen dit jaar. Ben je er klaar voor?!