Wees geen poel met stilstaand water,
maar een bron die overstroomt.
(Paulo Coelho)Innerlijke drive
Met frisse moed en vernieuwde energie zijn we weer van start gegaan om een nieuw seizoen te organiseren.  We hebben ons ingespannen om weer een bijzonder programma samen te stellen. Met avonden die in potentie zowel boeiend als belangwekkend zijn, maar ook een spirituele diepgang hebben. Met een veelvoud aan onderwerpen waarvan we denken dat er voor velen van jullie wel weer iets moois tussen zal zitten. Maar waarom doen we dit eigenlijk allemaal? Zoveel tijd en energie in de Stichting stoppen. Vanwaar die drive?

Een deel van onze innerlijke drive is dat we graag bruggen slaan op diverse niveaus. Door verbindingen te leggen tussen sprekers en bezoekers, tussen bezoekers onderling. Maar ook tussen de zichtbare en  de onzichtbare werkelijkheid, tussen hemel en aarde.
En door met aandacht en warmte op een avond aanwezig te zijn. Dit zo te mogen geven voelt heel fijn en vervullend. En om dat velen van jullie daar vaak positief op reageren, geeft dat ons weer energie om door te gaan. Zo ontstaat er een wisselwerking met als resultaat dat er vaak een ‘mooie helende energie’ aanwezig is op de avonden. Een soort van ‘hartsenergie’ die een belangrijke sleutel is voor de Nieuwe Tijd die zich nu ontwikkelt. Daarom doen we dit: de overgang bevorderen van de oude naar de nieuwe tijd.

De avond met Janosh kan ook een brug zijn waarbij jij je eigen sleutels kan vinden. Je eigen sleutels tot jouw vrijheid. En als de nieuwe tijd ook in jou doorbreekt, deel dit dan met de wereld. Kom in beweging, sta niet stil, loop ervan over!

De avond met Annie Scholte kan onze inzichten doen verruimen over het wel of niet bestaan van de sluiers tussen de wereld van het aardse en die van voorbij het aardse. Het hebben van een intens contact met een overleden dierbare is een ingrijpende gebeurtenis die je leven een heel andere wending geeft. We mogen nu inzien dat dit contact ‘normaal’ kan zijn. Er is werkelijk zoveel meer dan het oog kan zien! Dit samen verkennen op een voedende en helende wijze, daar doen we het voor!