Welkom bij In-zicht

Ivo Valkenburg | 21 november 2018

Reserveren mag, hoeft niet.


Economie als zichtbaar gemaakte liefde
Naast een krachtige stroming van mensen vanuit ego, macht, misbruik en vernietiging van mens, natuur en samenleving, overal zichtbaar in de wereld, is er ook een krachtige stroming van mensen die het lef hebben om daadkrachtig uit te stijgen boven de verpersoonlijking van de eigen ik. Ze creëren overal nieuwe initiatieven en laten zien dat het anders kan. De beste manier om de toekomst te voorspellen is immers om ze zelf te creëren.


Wanneer:  woensdagavond 21 november 2018
Tijdstip: 19.30 uur
Door: Ivo Valkenburg

Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20 in Joure
Zaal: Skarsterlânzaal

Aanmelden kan via onze website.
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl


 

Uitverkocht

€ 12,00

Activiteit Omschrijving

Details

Ze zien de huidige staat van de samenleving niet als een crisis, maar als het einde van een cyclus. Mensen voor wie de tijd rijp is voor de volgende stap in het menselijk bewustzijn. Ze werken volop aan de wedergeboorte van alle bestaande sectoren in de economie. Bouwen nieuw scholen en gezondheidspraktijken waar liefde en compassie de helende krachten zijn. Ontwikkelen nieuwe geldsystemen. Vormen nieuwe mondiale gemeenschappen. Ontwikkelen organisaties waarin we het einde van werk zien zoals we dat nu kennen. Allen te samen geven ze daadkrachtig vorm aan de transitie op alle terreinen van de samenleving.

Aan de hand van een serie internationale praktijkvoorbeelden neemt Ivo Valkenburg je mee in de mondiale beweging van ‘bewustzijn in beweging’. Ook is er ruimte om met elkaar verhalen uit eigen leven te delen.

Ivo Valkenburg (Apeldoorn, 1966) is al dertig jaar actief in de financiële sector. Zijn focus ligt op:
1) het zichtbaar maken van hoe mooi onze samenleving kan zijn,
2) het begeleiden van bedrijven en instellingen om vanuit nieuw bewustzijn te werken,
3) het helpen van mensen om de kracht van het hart te ervaren en te integreren in het dagelijkse leven,
4) het schrijven van boeken en artikelen, en
5) het op internationaal vlak geven van lezingen over liefde.

Op zijn website Love Made Visible heeft hij al meer dan 700 praktijkvoorbeelden verzameld van mensen, bedrijven en organisaties waar de liefde, de daadkracht, passie, missie, roeping allemaal samen komen in het werk. Ivo is tevens auteur van Spirit in Finance (2009), Louter Leven – Als de liefde spreekt door mens en economie (2015). Louter Leven is in 2017 ook internationaal uitgegeven in een volledig herschreven Engelse editie Pure Life – A Plea for Love as Legal Tender (paperback + Ebook). Sinds de oprichting in 2017 is Ivo ook actief voor Nederland Bewust Anders, een beweging van collectieve creatie van mensen en organisaties in Nederland.

Samen met zijn Roemeense gezin woont hij sinds enkele jaren in de bergen van Transsylvanië waar hij, samen met zijn vrouw Lili Baumann, vanuit het Transilvania Retreat Center regelmatig met mensen en organisaties tijd en ruimte creëert om vanuit rust en natuur, te werken aan het herstel en de inzet van het menselijk bronvermogen in het dagelijkse leven. 

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.ivovalkenburg.nl

www.lovemadevisible.eu

Door: Ivo Valkenburg
Datum: 21 nov. 2018