Welkom bij In-zicht

Jan Pieter Schreur | 21 april 2018

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Workshop: Wijsheid vanuit de Friese Oerstam (2)
Na de twee bijzondere lezingen en een workshop over de 13 Oerstammen is dit de tweede verdiepingsmiddag over deze nieuwe materie en opnieuw iets om naar uit te kijken. Laten we de influistering van de Friese Elders uit het hart van de Oerstam tot ons nemen, en ervaren hoe deze wijsheid in ons resoneert.
Deze workshop is overigens los van de vorige te volgen.

Jan Pieter: het was de herfst van 2015, mijn boek stond op het punt te worden gelanceerd. Ik woonde in een boerderij vlak boven Leeuwarden, toen ik vanuit de noordwestelijke wind een fluistering hoorde van de Friese Elders. Langzaam kwam ik in contact met een oude wijsheid vanuit het hart van de Friese Oerstam.
Deze wijsheid is altijd al onderdeel geweest van het Friese volk, maar het was net of deze nog niet volledig kon landen. Dit had onder andere te maken met de trilling die nog niet hoog genoeg was, maar ook mochten we de geschiedenis van de Friezen herzien…

Datum:  zaterdag 21 april 2018
Aanvang: 12.30 tot 17.00 uur
Door: Jan Pieter Schreur


Aanmelden via onze website (noodzakelijk).
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 65,00

Activiteit Omschrijving

Details

Toen ik me eenmaal overgaf aan hun begeleiding en wijsheid, stonden er meerdere dingen op me te wachten. Het Raadsvuur, een Raad van Elders verspreid door het land. De Friese wortels, een cursus reeks waarin we oude kennis mochten ophalen, en een uitnodiging dat wij Friezen ons plek weer mochten innemen tussen de andere Oerstammen van de Aarde.

Deze workshop is behalve een kennis- en energieoverdracht tegelijkertijd een ontdekkingsreis, eentje waarin we de diepte van onze wortels gaan onderzoeken en ruimte overlaten om te horen wat onze Friese Elders ons te vertellen hebben.

Wees welkom op de inmiddels derde editie (bij In-zicht de tweede) van:

Wijsheid vanuit de Friese Oerstam (thema: het verhaal van de Kelten)

Op de tweede editie van wijsheid vanuit de Friese Oerstam zijn we teruggereisd naar de oorsprong van het Friese volk, het eiland Frisland. Vlak voor het begon kwam er informatie dat van de dertien oorspronkelijke dorpen, twee de overgang niet hadden gehaald. Een van die dorpen hebben we opnieuw verwelkomd en is geland in de buurt van Dokkum, maar nog een ander dorp is met kennis en wijsheid verzwolgen door het water.

De geschiedenis is niet altijd wat het lijkt, deze wordt vaak geschreven door de overwinnaars of ingevuld vanuit de kennis die ter beschikking komt. Zo kom ik er steeds meer achter dat een lijn van de Friezen, volgens de oerkrachten terminologie, de tovenaar, aan de oorsprong ligt van wat we kennen als de Kelten. Maar daar is iets in die geschiedenis vervormd geraakt, waardoor er donkere rituelen inslopen, in een eerst zo integere stam. Wat een eiland vol mystiek en spookverhalen heeft achtergelaten. Wederom reizen we door tijd en ruimte en volgen we een lijn die uiteindelijk de Friezen heeft gebracht waar ze nu zijn, maar openen we ook een nog verborgen geschiedenis, het verhaal van de Kelten.

Jan Pieter Schreur, auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van oude wijsheid en galactische kennis. Vanuit een nederige verbinding met de Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie brengt hij via lezingen en activaties nieuwe energieën op aarde. Deze lezingen serie en workshop is een verdieping van veel inzichten na een retraite en spirituele vision quest van 3 maanden in de Himalaya. Hij is tevens de initiator van de School voor Ascensie.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.schoolvoorascentie.nl

Door: Jan Pieter Schreur
Datum: 21 apr. 2018