Welkom bij In-zicht

Jan Pieter Schreur

Reserveren mag, hoeft niet


De 13 Oerkrachten (deel 2)
Dit is het tweede deel van de lezingen over de 13 Oerkrachten. Deze avond komen de Oerkrachten 7 t/m 13 aan bod. Deze avond is overigens prima te volgen als je de vorige avond niet hebt bijgewoond. De eerste avond was van een bijzondere diepgang en schoonheid. De informatie die gedeeld werd kwam van verre kennisvelden tot ons.
Toen we vorig jaar Jan Pieter Schreur voor het eerst ontmoeten was het gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau. Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.


Datum:  woensdagavond 20 september 2017
Aanvang:  19.30 uur
Door: Jan Pieter Schreur

Uitverkocht

€ 10,00

Activiteit Omschrijving

Details

In deze lezing, die is afgestemd op het publiek, neemt Jan Pieter je mee op reis door de 13 Oerkrachten, de oorspronkelijke kleuren die het Universum bijeenhouden. Hij schrijft:
‘Ooit baadden we allen samen in de Universele liefde van de Bron. Toen ontstond het plan om ons via 12 kleuren af te splitsen, ieder met zijn eigen doel en expertises. Dit perspectief gaat voorbij concepten en vormen. Het doel van evolutie is heel simpel, de andere 11 kleuren te integreren zodat je de 13de wordt; je eigen Bron van liefde!’

Van oudsher behoren deze 13 oorspronkelijke kleuren vertegenwoordigd te worden op Aarde door de 13 Oerstammen waarvan de Friezen er één is. Maar op dit moment staan veel van deze rassen op het randje van de afgrond of hebben ze helemaal geen contact meer met hun oorsprong, kracht en wijsheid.

De geschiedenis zoals we die kennen is geschreven door de overwinnaars en klopt daarom maar voor de helft. Het is van belang dat de 13 Oerstammen hun rechtmatige plek krijgen in de geschiedenis zodat de verhaallijnen herstellen..

Tijdens de lezing worden er op een subtiel niveau energie in beweging gebracht die doortrilt in je leven. In een energetische overdracht maken we ons klaar voor een activatie die voor jezelf is, en tevens een collectieve taak vervuld. Het thema dient zich vaak op het laatste moment aan en is afhankelijk van de tijd en groep.

Jan Pieter Schreur, auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van oude wijsheid en galactische kennis. Vanuit een nederige verbinding met de Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie brengt hij via lezingen en activaties nieuwe energieën op aarde. Deze lezingen serie is een verdieping van veel inzichten na een retraite en spirituele vision quest van 3 maanden in de Himalaya. Hij is tevens de initiator van de School voor Ascensie.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.tzolkinportal.com en www.hethandboek.frl

En voor meer lezingen op Youtube: de onlinesjamaan

Door: Jan Pieter Schreur
Datum: 20 sep. 2017