Welkom bij In-zicht

Jan Pieter Schreur

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Workshop: Wijsheid vanuit de Friese Oerstam
Na de twee bijzondere lezingen over de 13 oerstammen is een verdiepingsmiddag over deze nieuwe materie iets om naar uit te kijken. Laten we de influistering van de Friese Elders uit het hart van de Oerstam tot ons nemen, en ervaren hoe deze wijsheid in ons resoneert.
Deze workshop kan overigens geheel los van de lezingen worden gevolgd.

Jan Pieter: het was de herfst van 2015, mijn boek stond op het punt te worden gelanceerd. Ik woonde in een boerderij vlak boven Leeuwarden, toen ik vanuit de noordwestelijke wind een fluistering hoorde van de Friese Elders. Langzaam kwam ik in contact met een oude wijsheid vanuit het hart van de Friese Oerstam.
Deze wijsheid is altijd al onderdeel geweest van het Friese volk, maar het was net of deze nog niet volledig kon landen. Dit had onder andere te maken met de trilling die nog niet hoog genoeg was, maar ook mochten we de geschiedenis van de Friezen herzien…

Datum:  zaterdag 23 september 2017
Aanvang: 12.30 tot 17.00 uur
Door: Jan Pieter Schreur

Uitverkocht

€ 65,00

Activiteit Omschrijving

Details

Toen ik me eenmaal overgaf aan hun begeleiding en wijsheid, stonden er meerdere dingen op me te wachten. Het Raadsvuur, een Raad van Elders verspreidt door het land. De Friese wortels, een cursus reeks waarin we oude kennis mochten ophalen, en een uitnodiging dat wij Friezen ons plek weer mochten innemen tussen de andere Oerstammen van de Aarde.

Deze workshop is behalve een kennis- en energieoverdracht tegelijkertijd een ontdekkingsreis, eentje waarin we de diepte van ons wortels gaan onderzoeken en ruimte overlaten om te horen wat onze Friese Elders ons te vertellen hebben.

Wees welkom op de inmiddels tweede editie van: Wijsheid vanuit de Friese Oerstam met als thema Integriteit

Middagindeling:

Korte lezing
- 13 Oerstammen
- positie Friezen voor aarde
- oorsprong Friese volk, tot in de sterren

Meditatie
Een mediatieve helende reis waarin we ons systeem zuiveren, de Friese energie activeren en ontdekken of we nog iets mogen ophalen.

Pauze

Oefening
Toepassen van de energie

Opstelling
Als iets wil ontstaan; ruimte voor een collectieve opstelling

Jan Pieter Schreur, auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van oude wijsheid en galactische kennis. Vanuit een nederige verbinding met de Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie brengt hij via lezingen en activaties nieuwe energieën op aarde. Deze lezingen serie en workshop is een verdieping van veel inzichten na een retraite en spirituele vision quest van 3 maanden in de Himalaya. Hij is tevens de initiator van de School voor Ascensie

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.schoolvoorascentie.nl

Door: Jan Pieter Schreur
Datum: 23 sep. 2017