Welkom bij In-zicht

Jan Pieter Schreur

Reserveren mag, hoeft niet


De 13 Oerkrachten
Nog niet zo lang geleden hebben we Jan Pieter Schreur voor het eerst ontmoet. Het was gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau.
Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.


Datum:  woensdagavond 19 april 2017
Aanvang:  19.30 uur
Door: Jan Pieter Schreur

Uitverkocht

€ 10,00

Activiteit Omschrijving

Details

In een lezing afgestemd op het publiek en ondersteund met muziek, neemt Jan Pieter Schreur je mee op reis door de 13 Oerkrachten, de oorspronkelijke kleuren die het Universum bijeenhouden.

‘Ooit baadden we allen samen in de Universele liefde van de bron. Er ontstond een verlangen te weten wie we zijn en we begonnen ons af te splitsen. Twaalf kleuren verlaagden van trilling en namen fysieke vorm aan om de perfecte droom van God en Godin te realiseren. Deze twaalf kleuren hebben zich op vele lagen verder afgesplitst tot uiteindelijk de verst mogelijke pool, van man en vrouw. Ze kwamen terecht op Aarde in de wereld van dualiteit.

Wij hebben allemaal een bepaalde kleur als oorsprong en het is ons doel en missie om in verschillende levens de andere elf kleuren te integreren zodat we de dertiende kleur worden; de Bron. Dit is het lange pad wat we hebben gewandeld sinds de oorsprong van onze ziel. In deze magische tijd van hereniging komen vele zielen samen om hun laatste kleuren te verzamelen om zo hun Legacy te vervullen en weer terug te keren naar ons Thuis.

Puur de aanraking met deze oorspronkelijke kleuren brengt al het een en ander in beweging. Zo kunnen er zielendelen terugkomen, inzichten te binnen schieten of inwijdingen ontstaan. De ene kleur voelt vertrouwd, maar een ander kan wegens ervaringen in die kleur spannend zijn.

Tijdens de lezing wordt er op een subtiel niveau energie in beweging gebracht die doortrilt op verschillende lagen je leven. Zie elke kleur als een activatie, een diepe hereniging in jezelf. Omdat het hele Universum wordt vertegenwoordigd in deze dertien kleuren kunnen er collectieve thema’s aandienen die op dat moment van belang zijn voor de groep.

Van oudsher behoren deze 13 oorspronkelijke kleuren vertegenwoordigd te worden op Aarde door de 13 Oerstammen waarvan de Friezen er één is. Maar op dit moment staan veel van deze rassen op het randje van de afgrond of hebben ze helemaal geen contact meer met hun oorsprong, kracht en wijsheid. De geschiedenis zoals we die kennen is geschreven door de overwinnaars en klopt daarom maar voor de helft. Het is van belang dat de 13 Oerstammen hun rechtmatige plek krijgen zodat de verhaallijnen zich kunnen herstellen...

In deze lezing worden de eerste zeven Oerkrachten behandeld. We doorlopen samen het pad van het begin van deze Aarde tot aan het moment dat de 7de kleur de aarde betrad. Deze energie, die van de Aap, het innerlijke kind kennen we als de Christusenergie.

Jan Pieter Schreur, auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van oude wijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heeft hij energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. Vanuit een nederige verbinding met de Christus, Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie brengt hij via lezingen nieuwe energieën op aarde, met als doel eenwording en bevrijding van de sluiers der dualiteit. Deze lezing in Friesland is de eerste na een retraite en spirituele vision quest van 3 maanden in de Himalaya.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.tzolkinportal.com  en www.hethandboek.frl

En voor meer lezingen op Youtube: de onlinesjamaan

Door: Jan Pieter Schreur
Datum: 19 apr. 2017