Welkom bij In-zicht

Maarten Oversier | 11 december 2019

Reserveren mag, hoeft niet.


De reis van de reïncarnerende ziel
Waarom koos jij voor je vader en moeder, een groot of klein gezin, bepaalde ziektebeelden, kerkelijke achtergrond? Welke thema’s, aandoeningen en kwaliteiten zijn actueel binnen je familieconstellatie en wat schiet je daarmee op? In het gebied dat zich vlak onder onze dagelijkse gedachten bevindt is zoveel informatie verkrijgbaar, dat mensen vaak enorm verrast zijn. Mogelijk kun je daar ook antwoorden vinden op de vraag waarom en hoe de gebeurtenissen in jouw huidige leven moesten plaatsvinden. Geen suggestie, geen fantasie, geen lariekoek, nee gewoon wezenlijke inzichten over jezelf!

Tijdens deze lezing word je meegenomen op een reis van de reïncarnerende ziel. Wellicht herken je jezelf erin.


Datum: 11 december 2019
Aanvang: 19.30 – 22.15 uur
Locatie: ’t Haske, Vegelinsweg 20 te Joure
Zaal: Skasterlânzaal
Door: Maarten Oversier

Aanmelden via onze website stellen we op prijs. Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Er zijn nog kaarten te reserveren

€ 12,00

Activiteit Omschrijving

Details

'Reïncarnatie' betekent dat wij vanuit onze ziel op reis zijn door verschillende dimensies heen. Die van het aardse bestaan is ons welbekend en dat we tijdens de periode in de baarmoeder ook van alles ervaren wordt steeds duidelijker. Meer op de achtergrond echter, of vaak zelfs vergeten, is de periode die vooraf gaat aan een aardse incarnatie evenals de afstemming waarin we terecht komen als en nadat we sterven. Welke samenhang er is tussen het verlaten van een vorig leven en het aanvangen van een nieuw is ook behoorlijk onbekend bij de meeste mensen.

Betrekkelijk eenvoudig zijn de herinneringen uit die 'herbelevingsgebieden' te bereiken. Een gebied waar antwoorden te vinden zijn op essentiële vragen. Waarom je koos voor je vader en moeder, een groot of klein gezin, bepaalde ziektebeelden, kerkelijke achtergrond? Welke thema’s, aandoeningen en kwaliteiten zijn actueel binnen de nieuwe familieconstellatie en wat schiet je daarmee op? Ook vind je daar antwoorden op de vraag waarom en hoe de gebeurtenissen in jouw huidige leven moesten plaatsvinden.

Mensen zijn vaak enorm verrast dat er zoveel informatie verkrijgbaar is, in het gebied dat zich vlak onder onze dagelijkse gedachten en beslommeringen bevindt. Geen suggestie, geen fantasie, geen lariekoek, nee gewoon wezenlijke inzichten over jezelf! Het is bijzonder dat mensen uit alle werelddelen, die zich nooit verdiept hebben in vorige levens, trance, hypnose of dergelijke zaken, allemaal informatie naar de oppervlakte kunnen krijgen over wezenlijke vraagstukken van hun levens. Wellicht herken je jezelf erin!

Maarten Oversier, regressie/reïncarnatietherapeut, werkt inmiddels 22 jaar met cliënten in zijn praktijk te Roden. Zijn praktijkagenda's verraden meer dan 10.000 sessies. Daarnaast geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Iroquois-Indianen in Canada.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.maartenoversier.nl

Door: Maarten Oversier
Datum: 11 dec. 2019