Welkom bij In-zicht

Maarten Oversier | 22 september 2018

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Workshop: Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders


Naar aanleiding van de bijzondere lezing die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’, willen we in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing te brengen.


Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons, aardbewoners, het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie. Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet meer dan nodig de ballast van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: 'Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.' In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.


Datum:  Zaterdagmiddag 22 september 2018
Aanvang: van 13.30 tot 17.00 uur
Door: Maarten Oversier


Locatie: ’t Haske in Joure, in 'Westermeerzaal'
Investering: € 35 euro (inclusief, koffie/thee, water en wat lekkers)

Aanmelden via onze website (noodzakelijk).
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.


Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 35,00

Activiteit Omschrijving

Details

We doen tijdens deze healingmiddag een nadere uiteenzetting over welke gebeurtenissen op welke wijze overgedragen worden. Denk dan vooral aan die zaken waarover men niet sprak. Zoals bijvoorbeeld de angst voor de dreigende boodschap over hemel en hel en invloedssfeer die de kerk voor veel van onze (groot)ouders heeft gehad. Of ingrijpende gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. Menig geheim of taboe ging pijnlijk mee het graf in. Dat is kwalijk voor hen die ons ontvielen, en in hun zielenvorm gewoon voortbestaan, maar ook voor de nazaten. Al deze zaken dienen we met het grootste respect te benaderen voor alle betrokkenen. Het gaat er juist om deze beladen verhalen weer bereikbaar te maken zodat zij kunnen worden ontkracht en losgelaten. Ervaring leert dat dat een diepe heilzame werking heeft.
Tijdens deze middag, waarin Maarten hierover een introductie zal verzorgen, besteden we extra aandacht aan deze healing en kun je ook persoonlijke vragen situaties inbrengen waarvoor je aandacht wilt vragen.

Maarten Oversier werkt inmiddels 20 jaar als paragnost en reïncarnatietherapeut, en heeft ruime ervaring opgedaan in het werken met 'de tranen van onze voorouders'. Vanzelfsprekend levert het werken hiermee niet alleen een bevrijding op, maar ontstaan ook fundamentele inzichten in familie-samenhangen.  Maarten heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten, medicijnmannen- en vrouwen en zg 'elders' uit de Noord Amerikaanse en Canadese Indiaanse bevolking. Zij vooral hebben hem geleerd over het belang van het werken met de voorouders, en het uitdragen van deze kennis in de huidige tijd van immense veranderingen. Op deze wijze kunnen we daaraan allemaal een steentje bijdragen. Maarten geeft al jaren lezingen, trainingen en workshops over deze onderwerpen in binnen- en buitenland.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.maartenoversier.nl

Door: Maarten Oversier
Datum: 22 sep. 2018