Welkom bij In-zicht

Martijn van Staveren

Deze dag is helaas uitverkocht. Wel kun je ons een mail sturen (post@in-zicht.nl) om op de reservelijst te komen. Je weet tenslotte maar nooit.


Inspiratie dag
Graag organiseren we deze speciale dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben doorgenomen en beoefend tijdens deze dagen. Deze dag is ook toegankelijk voor mensen die de informatie op een ander wijze tot zich hebben genomen, bijvoorbeeld via de uitzendingen via Crowd Power van Earth Matters. We gaan deze dag samenvatten en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn.
Kortom; een dag voor gezamenlijke inspiratie!

Wanneer:
  zondag 21 januari 2018
Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
Door: Martijn van Staveren


Locatie: ’t Haske in Joure, in de Westermeerzaal
Kosten: € 49 euro (inclusief, koffie/thee, water en wat lekkers).

Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.
Aanmelden via onze website (noodzakelijk), vragen via post@in-zicht.nl
Na betaling is je plaats gereserveerd en krijg je een e-ticket toegestuurd.

Uitverkocht

€ 49,00

Activiteit Omschrijving

Details

De aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op de planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar zijn. Maar ook de vraag; waarom merk ik er niets van terwijl ik zo hard mijn best doe!?

Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. Dit en meer komt aan bod en natuurlijk neem je je eigen (vragen/opmerkingen) lijstje mee. Je bent van harte welkom!

Martijn van Staveren neemt je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde. Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel “waarneming & observatie” vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden zijn.

Martijn nodigt je uit tijdens deze dag te komen luisteren en voelen, zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.buitenaardscontact.nl

Door: Martijn van Staveren
Datum: 21 jan. 2018