Welkom bij In-zicht

Martijn van Staveren | 23 januari 2019

Reserveren noodzakelijk (via onze website)

En wat nu?!
Nu nieuwe informatievelden zich ontsluiten, we ons bewuster worden van onze goddelijke oorsprong en vermogens, komt er onvermijdelijk dat moment van; ‘en wat nu?’


Deze avond is een compleet andere avond dan een normale lezing, waarbij mensen veelal luisteren naar degene die staat te vertellen. Martijn gaat deze avond op een openhartige wijze in gesprek met de aanwezige mensen. Samen met elkaar van Mens tot Mens. Verbinding leggen en dieper doorreizen naar de kern in onszelf. Elkaar herkennen en erkennen. Luisteren met je innerlijke oor van je Hart voorbij kaders en gedicteerde wetten.

De ketens herkennen en ze afdoen, door te zien dat ieder Mens in gelijkheid verkeert.


Datum: 23 januari 2019
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: ’t Haske in Joure (Frl), in 'Skarsterlânzaal'
Door: Martijn van Staveren

Aanmelden via onze website (noodzakelijk).
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.


Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 22,00

Activiteit Omschrijving

Details

Martijn van Staveren neemt je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan heeft meegemaakt. En die ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde. Hij noemt zichzelf vrijspreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel “waarneming & observatie” vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden is. 

Martijn nodigt je uit tijdens deze dagen te komen luisteren en voelen, zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.martijnvanstaveren.nl

Door: Martijn van Staveren
Datum: 23 jan. 2019