Welkom bij In-zicht

Mireille Mettes

Reserveren mag, hoeft niet


De MIR-methode en onze bijzondere vermogens
Tijdens de lezing vertelt Mireille over het bijzondere ontstaan van de MIR-Methode. Ze laat daarna zien hoe je de MIR-Methode doet. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. Ze gaat daarna verder op het thema ‘Ons veranderend DNA en onze bijzondere vermogens’, naar aanleiding van hoofdstuk 13 in haar boek ‘Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?’


Datum:  woensdagavond 8 november 2017
Aanvang:  19.30 uur
Door: Mireille Mettes

Uitverkocht

€ 15,00

Activiteit Omschrijving

Details

Er is uitgebreid ruimte om vragen te stellen. Na de lezing ga je weer naar huis met nieuwe energie. Je weet na afloop precies hoe je de MIR-Methode moet gebruiken en hebt antwoorden op je persoonlijke vragen gekregen. Tijdens de lezing worden MIR-Methode kaartjes uitgedeeld en is het MIR-Methode handboek en het boek “Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?” te koop.

Mireille Mettes is natuurgeneeskundig therapeut en had een praktijk in Apeldoorn. Voor die tijd was ze lerares Engels en Onderwijskundige. Ze heeft door haar onderwijsachtergrond het meeste plezier in het les geven aan mensen. Dat maakte dat ze haar MIR-Methode ter beschikking stelde aan iedereen: hoe meer mensen ermee werken en zich zelfstandig maken, hoe blijer ze ervan wordt!

Momenteel besteedt Mireille al haar tijd aan het uitdragen van de MIR-Methode. Dit houdt in: lezingen geven, reacties en emails beantwoorden en het schrijven van nieuwe informatie die interessant is voor mensen die de MIR-Methode willen gebruiken.

Wat haar heel blij maakt, is dat de MIR-Methode een antwoord heeft op de vele kwalen die mensen hebben. Je gaat lekkerder in je vel zitten, je hebt minder last van de invloed van anderen (groepsdruk), je krijgt meer zelfdiscipline en zelfvertrouwen.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.mirmethode.nl en www.bethemirror.nl

Door: Mireille Mettes
Datum: 8 nov. 2017