Welkom bij In-zicht

Een NLBA ontmoetingsavond; van mensen voor mensen | 18 april 2018

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Ontmoetingsavond 'Collectieve creatie in beweging'
In een tijd waarin het soms onmogelijk lijkt om jezelf te kunnen en mogen zijn, is het belangrijker dan ooit om bij jezelf te voelen wat jouw passie is. Waar je warm en enthousiast voor wordt, en energie uit kan halen. Steeds meer mensen komen tot het besef, dat een werkelijke verandering niet van buitenaf komt, maar van binnenuit. En dat dit bij ieder van ons nu geïnitieerd mag gaan worden.
In onze samenleving zijn er voorbeelden genoeg van thema’s die ons raken en die naar ons gevoel drastisch mogen worden herzien. Denk daarbij aan de volgende aandachtsgebieden:

• Persoonlijke opvattingen en keuzes
• Schoolsysteem (onderwijs)
• Gezondheidzorg (voeding en beweging)
• Economie (geld en verdienmodellen)
• Energie (brandstoffen en vervuiling)
• Transport (weg, water en in de lucht)
• Ecologie (natuur, plant en dier)
• Defensie (militaire zaken)
• Politiek (partijbestuur en democratie)
• en nog vele, vele andere thema’s.


Vanaf 19.00 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en hierover van gedachten te wisselen. Rond 20.00 uur begint het gezamenlijke gedeelte


Wanneer:  woensdag 18 april 2018
Tijdstip: 19.00 tot 22.00 uur (zaal open vanaf 18.30)
Door: door mensen, voor mensen

Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20 in Joure
Zaal: Skarsterlânzaal
Bijdrage:  € 5 (consumpties voor eigen rekening)


Aanmelden via onze website (noodzakelijk).
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 5,00

Activiteit Omschrijving

Details

De vraag is niet of en wanneer, maar HOE we die herziening gaan realiseren. Tal van mensen lopen met allerlei ideeën rond, hoe het beter kan in de huidige samenleving en willen graag bijdragen (en mogelijk meedragen) aan dit belangrijke transitieproces. Willen we op afstand toekijken en wachten hoe anderen het gaan regelen, of willen we vanuit passie betrokken zijn bij dit enorme maar noodzakelijke proces? Willen we een andere wereld voor onze kleinkinderen achterlaten?
En ieder van ons heeft wel iets in te brengen aan talenten, tijd, ideeën, financiële bijdrage, inspiratie, een fysieke ruimte, bepaalde kennis, innerlijk weten, eigen netwerk en ga zo maar door. Alleen met elkaar kunnen we nieuwe ideeën uitdragen en deze transitie op een rustige en bewuste wijze vorm geven.

Deze avond staat in het teken van het inbrengen van eigen ideeën, het informeren over mogelijkheden deze ideeën uit te dragen naar het publieke domein toe én het leggen van contacten met andere mensen. Door te luisteren en te delen met elkaar kunnen we elkaar inspireren.

Nederland Bewust Anders (NLBA)
Er is een landelijk platform opgericht die we de naam Nederland Bewust Anders (NLBA) hebben gegeven. De doelstelling hiervan is om op een professionele wijze een Menswaardige samenleving te creëren. We willen inspirerende voorbeelden laten zien van initiatieven die al werken, alsook dromen van mensen die steeds meer vorm krijgen. Als inspirerend platform kunnen we adviserend naar buiten treden naar zowel lokale alsook nationale overheden.
Martijn van Staveren zal als een van de initiatiefnemers ook spreken deze avond.
Oene Hofman en Jenny van der Veen van Stichting In-zicht zijn ook actief betrokken bij deze creatie in beweging.

Heb jij ideeën of ken je iemand die bezig is met een innovatief project? Wil je aanwezig zijn om dit initiatief mede te dragen of voel je dat je gewoon aanwezig wilt zijn?
Meld je dan aan via onze website. Maak je bijdrage van € 5 (t.b.v. directe kosten) over onder vermelding van ‘je naam’ en ‘Ontmoetingsavond NLBA’.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.nederlandbewustanders.nl

Door: van mensen voor mensen
Datum: 18 apr. 2018