Welkom bij In-zicht

Archief 2013-2014

Archief 2013-2014

11 Artikel(en)

per pagina

 • Sleutels tot vrijheid

  Reserveren verplicht

  Sleutels tot vrijheid
  Vrijheid is een heerlijk gevoel en we verlangen er allemaal naar. Sommigen zoeken het in hun werk, anderen in hun relaties. Op verschillende vlakken willen we vrij zijn van zorgen, twijfels, beperkingen, verplichtingen en ga zo maar door. De zoektocht naar vrijheid is de rode draad in ons leven. Het kan zijn dat je al weet wat jou te doen staat, maar dat je nog ergens op wacht, een boodschap of een teken. Dan kun je lang blijven wachten, want er gebeurt immers niets als jij niks onderneemt. Dit zal dan ook het credo van de dag zijn. Met zijn hologrammen als sleutels, helpt Janosh jou om uit de wachtkamer te komen en te gaan doen wat jij werkelijk wilt. Het is tijd om je oude leven vaarwel te zeggen, want dat wat jij wenst te creëren, mag nu gaan beginnen!

  Datum: woensdagavond 18 september 2013
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Janosh

  Meer Informatie
  € 19,00

  Uitverkocht

 • Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Mens en entiteit op energetisch niveau
  Deze avond vertellen Pieter Pieters en Boudewijn de Jong gezamenlijk over hun ervaringen met een onderwerp dat door veel mensen als angstig wordt ervaren. De geestenwereld en de dimensie die daar inherent bij hoort, zullen ruim aan bod komen en worden op een losse ongedwongen manier uiteengezet, ondersteund door uit het veld genomen foto's. 

  Datum: woensdagavond 2 april 2014 (In-zicht Extra)
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Pieter Pieters en Boudewijn  de Jong

  Meer Informatie
  € 9,00

  Uitverkocht

 • Hans Stolp

  Reserveren verplicht

  De grote vragen rond het levenseinde: euthanasie, orgaandonatie en dementie

  In mijn laatste boek 'Wat gebeurt er als je doodgaat', heb ik de reis beschreven die begint als wij door de poort van de dood gaan. Het boek is inmiddels een bestseller: binnen een paar maanden verscheen de vierde druk. Bij het werken aan dit boek kwamen als vanzelf andere vragen naar boven die met het levenseinde samenhangen.
  Daarom wil ik in mijn lezing onze aandacht richten op de grote vragen waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen: de vragen rond orgaandonatie, euthanasie en dementie. Heeft het spirituele denken daarover ook iets te zeggen? En kan de spirituele traditie ons helpen om de juiste antwoorden te vinden op deze vragen?

  Datum: woensdagavond 19 maart 2014
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Hans Stolp

  Meer Informatie
  € 9,00

  Uitverkocht

 • Frank Silvis

  Reserveren mag, hoeft niet.

  De Wondere Wereld van het Water
  Iedereen heeft dagelijks met water te maken. Wanneer we douchen, eten koken en niet te vergeten wanneer we een lekker glas water drinken. Water is voor ons in Nederland zo vanzelfsprekend, dat we zelden stilstaan bij hoe bijzonder het element water eigenlijk is. Water is geen element dat door een leerling Schepper is gemaakt. Daarvoor heeft water veel te veel bijzondere eigenschappen en is het wonder van water veel te groot als levenselixer van onze planeet Aarde.

  Datum: woensdagavond 5 maart 2014 (In-zicht Extra)
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Frank Silvis

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Barbara Driessen

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Sensitief leven, leven in aandacht
  Hoe blijf je mentaal en emotioneel staande in een woelige tijd als die waarin wij nu leven? Om ons heen gaan de veranderingen sneller dan ooit, zo lijkt het. Voortdurend hebben we te maken met aanpassing, afscheid, en verlies. Maar ook met mogelijkheden en vernieuwing, nieuwe wegen. De avond gaat ook over hooggevoeligheid. Wij vinden het belangrijk dat dit onderwerp bij veel (jonge) mensen onder de aandacht komt. Daarom hebben jongeren t/m 16 jaar deze avond gratis toegang.

  Datum: woensdagavond 12 februari 2014
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Barbara Driessen

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Coen Vermeeren

  Reserveren mag, hoeft niet

  UFO's bestaan gewoon
  ‘Ik geloof niet in ufo’s.’ Dit is de meeste gehoorde uitspraak van nuchtere mensen. Vreemd genoeg is op dit moment zoveel over ufo’s bekend dat je er ook niet langer in hoeft te geloven. Ze bestaan gewoon! Dat zegt Coen Vermeeren van de Faculteit Lucht- en Ruimtevaartechniek van de TU-Delft in zijn boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’, dat onlangs werd uitgegeven bij AnkhHermes. Het is tevens een pleidooi voor een wetenschappelijke houding t.o.v. onverklaarbare verschijnselen. Wanneer gaat het echte ufo-dossier open?
  Hoewel we al ruim 70 jaar blijken te weten van het ufo-dossier, zullen we hierdoor als mensheid in een totaal nieuwe mindset terechtkomen.
  Volgens hem is de mensheid toe aan de volgende stap in de evolutie.

  Datum: woensdagavond 15 januari 2014
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Coen Vermeeren

  Meer Informatie
  € 11,00

 • Oene Hofman

  Reserveren mag, hoeft niet

  Zielsbewustzijn; het geheim van een vreugdevol leven
  Hebben we een ziel en zo ja, wat is dat dan precies. Ben je een huis of een thuis voor je ziel. En wat is het verschil tussen die twee? Daalt onze ziel gelijk in ergens tijdens het conceptie- en geboorteproces, of verblijft onze ziel voor een deel nog elders? En als de ziel niet volledig is ingedaald, is het dan wel de bedoeling dat het verder indaalt? En wat kunnen we er als ik-persoonlijkheid aan doen om dit te bevorderen en te ondersteunen? Zijn er nog meer geheimen rondom de ziel en onze ik-persoonlijkheid waar we een rijker mens van worden door het bewust te weten? Heeft deze bijzondere tijd waarin we leven nog een boodschap voor ons hierover, en bevordert de energie in deze tijd het zielsbewustzijn?

  Datum: woensdagavond 18 december 2013
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Oene Hofman

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Stichting In-zicht

  Reserveren alleen noodzakelijk voor standhouders (via opgave@inzicht.nl)

  Door de beide succesvolle ‘In-zicht Ont-moet’-dagen, is hier dan de derde dag. Op onze oproep is heel goed gereageerd, wat betekent dat de beide zalen met een kleine 40 standhouders prettig gevuld zijn, en dat we met 21 lezingen ‘volgeboekt’ zijn!

  Kijk hier voor foto’s en opmerkingen van de vorige keer.

  Let op: elke 20-ste bezoeker gratis.

  Datum: zondagmiddag 10 november 2013
  Aanvang: 13.00 uur (tot 17.00 uur) Lezingen beginnen om 13.30 uur
  Door: van en voor mensen

  Meer Informatie
  € 5,00

 • Janet Ossebaard

  Reserveren mag, maar hoeft niet.

  De nieuwste graancirkels belicht - de liefdevolle boodschap van de mysterieuze Cirkelmakers
  Anno 2013 lijkt de bewustzijnsverruiming op aarde niet meer te stuiten. Ondanks de rillingen van moeder Aarde en de heftige uitspattingen van het menselijke ego, tonen de graancirkels wereldwijd een ontwikkeling aan die spreekt van Hoop en Liefde. Het lijkt er op dat miljarden zielen hebben gewacht op dit moment in de geschiedenis om aanwezig te zijn op Aarde en de laatste stap in de menselijke evolutie van dichtbij mee te maken.

  Datum: woensdagavond 16 oktober 2013
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Janet Ossebaard

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Annie Scholte

  Reserveren mag, maar hoeft niet.

  Onzichtbare liefde, een groet uit de hemel
  ‘Leven is oneindig als de jaargetijden met haar sneeuw en regen.
  En na ieder leven is er weer een nieuw begin,
  zoals na iedere nacht de dag weer komt.
  Opnieuw en opnieuw’.

  Daarover schrijft zij samen met Roel in hun boek ‘Onzichtbare liefde’, waarin de bijzondere band wordt weergegeven, die zij voor èn na zijn overlijden met elkaar hebben.

  Datum: woensdagavond 2 oktober 2013 (In-zicht Extra)
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Annie Scholte

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Ad Broere

  Reserveren mag, hoeft niet

  Onmenselijke of menselijke economie?
  Er is geen onderwerp dat bij mensen zoveel emoties oproept en tegelijkertijd ook zoveel weerzin. “Geld is de wortel van het kwaad”,  zo luidt de tekst van een lied. Maar is het geld dat het kwaad in de wereld veroorzaakt? Of gaat het erom wat er in de geest van mensen om gaat met betrekking tot geld. In het bijzonder van de weinigen, die door hun enorme rijkdom ook een daarmee overeenkomstige macht hebben verworven over de mensheid en hun medemens tot slavernij hebben gebracht.

  Datum: woensdagavond 16 april 2014
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Ad Broere

   

  Meer Informatie
  € 9,00

  Uitverkocht

11 Artikel(en)

per pagina