Welkom bij In-zicht

Barbara Driessen

Reserveren mag, hoeft niet.


Sensitief leven, leven in aandacht
Hoe blijf je mentaal en emotioneel staande in een woelige tijd als die waarin wij nu leven? Om ons heen gaan de veranderingen sneller dan ooit, zo lijkt het. Voortdurend hebben we te maken met aanpassing, afscheid, en verlies. Maar ook met mogelijkheden en vernieuwing, nieuwe wegen. De avond gaat ook over hooggevoeligheid. Wij vinden het belangrijk dat dit onderwerp bij veel (jonge) mensen onder de aandacht komt. Daarom hebben jongeren t/m 16 jaar deze avond gratis toegang.


Datum: woensdagavond 12 februari 2014
Aanvang: 19.30 uur
Door: Barbara Driessen

Er zijn nog kaarten te reserveren

€ 9,00

Activiteit Omschrijving

Details

Daarin blijkt dat we steeds meer op weg zijn naar een tijd van verbinding, dat we elkaar nodig hebben voor inspiratie en troost. Dat we elkaar aanvullen in plaats van dingen invullen voor de ander. Maar ook dat we zorgvuldig met onze tijd en onze aandacht moeten omgaan, willen we niet geleefd wórden in plaats van zelf te leven.

Barbara Driessen deed onderzoek naar hoog sensitiviteit, schreef er enkele boeken over en geeft workshops en lezingen over diverse vormen van sensitief waarnemen, de klachten, valkuilen en mogelijkheden er van, zonder er etiketjes op te plakken. Want achter iedere klacht schuilt een kracht en etiketjes leggen volgens haar teveel de nadruk op de klacht. Tijdens de lezing zal zij dit toelichten en ook enkele oefeningen uit haar onlangs uitgekomen boek ‘Handboek voor sensitief leven door het jaar heen’ laten ervaren.

Barbara Driessen is van beroep creatief therapeute en levensbeschouwelijk consulent. Ze is gespecialiseerd in dans, droomwerk en muziek. Vanaf 1990 woont zij in Drenthe en heeft zij er een eigen cursuscentrum geleid. Hier heeft ze haar eigen cursusvormen ontwikkeld, waarin het stimuleren van het creatieve en probleemoplossende vermogen van de mens centraal staat. Hierover schreef zij verschillende boeken, waarvan het laatst verschenen boek zich vooral richt op de sensitieve mens. Ze begeleidt ook individuele groei- en veranderingsprocessen. 


In haar werk combineert ze oude tradities, onder andere afkomstig uit het sjamanisme, met moderne inzichten en haar eigen intuïtie. Ze verzorgt hierover internationaal workshops en lezingen.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.barbaradriessen.nl

Door: Barbara Driessen
Datum: 12 feb. 2014