Welkom bij In-zicht

Archief 2014-2015

12 Artikel(en)

per pagina

 • Ard Pisa

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar - de oplossing ligt bij het begrijpen van het leven.
  Ard vertelt tijdens deze lezing welke factoren in balans met elkaar gezondheid bepalen, wat kanker nu eigenlijk is en hoe jij je er maximaal tegen kunt beschermen. Voor wie kanker heeft, worden er tevens belangrijke tips gegeven om het immuunsysteem te versterken. Je kunt veel meer dan je denkt.

  Datum:
    woensdagavond 17 september 2014
  Aanvang:  19.30 uur
  Door:  Ard Pisa

  Meer Informatie
  € 5,00

  Uitverkocht

 • Kiesha Crowther - 'Little Grandmother'

  28 febr. 2015 16.30 uur. Helaas zijn er geen kaartjes meer verkrijgbaar. Wel is er een wachtlijst gemaakt voor het geval er iemand uitvalt.

  Seminar: De grote verschuiving van Moeder Aarde
  Wij zijn bijzonder blij dat de sjamaan Kiesha Crowther, beter bekend als ‘Little Grandmother’ een bijzonder seminar bij ons zal geven. We hebben hiervoor een extra avond ingelast. Zij zal daarin bijzondere boodschappen en lessen van onze voorouders en Moeder Aarde met ons delen. Deze aloude wijsheid zal je helpen jouw zielsconnectie aan te gaan, te leren waarom je hier op aarde bent, en hoe je vanuit het hart kunt leven in deze tijd van grote uitdagingen. We staan op het punt als mensheid in bewustzijn te stijgen en Moeder Aarde staat op het punt herboren te worden. Little Grandmother zal je leren hoe in jouw hart te blijven en zij zal met je delen hoe je een wereld van Liefde en Compassie kunt creëren met de mensen om je heen. Samen kunnen we de wereld creëren waarvan we dromen!

  Datum:
  woensdagavond 4 maart 2015 (In-zicht Extra)
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Kiesha Crowther of 'Little Grandmother'

  Let op: Deze lezing is in het Engels. Vragen kunnen ook in het Nederlands gesteld worden.

  Meer Informatie
  € 15,00

  Uitverkocht

 • Pieter Pieters

  Maximaal 25 personen, reserveren verplicht.

  ‘In-zicht naar buiten’
  In deze ‘In-zicht Extra’ gaan we er een keer op uit, onze mooie natuur in. Dit onder de slogan ‘In-zicht naar buiten’. De meeste lezingen gaan terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen.
  Er zijn ook in de uiterlijke wereld om ons heen plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de buurt. Pieter Pieters, die wel vaker bij ons bijzondere lezingen heeft gehouden, zal ons die dag rondleiden. Door zijn gevoeligheid zal hij ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

  Datum:
    zaterdag 2 mei  2015 (In-zicht Extra)
  Aanvang: 10.00 tot ongeveer 16.00 uur
  Onder begeleiding van: Pieter Pieters

  Meer Informatie
  € 45,00

  Uitverkocht

 • Marieke de Vrij

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Interessevol leven
  Veel mensen vinden het steeds moeizamer om interessevol het leven te benaderen. Daardoor vervalt menigmaal ook de lering van wie men zelf is in relatie tot wat men ontmoet en hoe men zich naar zaken naar beste kunnen kan verhouden. Zich lerend opstellen vervalt menigmaal met de jaren. Men weet (te)veel, beoefent te weinig praktisch het weten wat men toegeëigend heeft én verveelt zich gaandeweg bij het toeluisteren van nog meer kennisoverdracht.

  Datum: woensdagavond 15 april 2015
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Marieke de Vrij

  Meer Informatie
  € 9,00

  Uitverkocht

 • Paul Loomans

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Tijdsurfen
  Terwijl de vooruitgang ons de dingen gemakkelijker maakt en we meer tijd zouden moeten overhouden, is het omgekeerde het geval: we hebben het gevoel dat we het steeds drukker krijgen en onze taken sneller moeten vervullen. Alsof de laatste eilandjes oningevulde tijd door stijgend water steeds kleiner worden om binnenkort helemaal te verdwijnen.

  Datum:  woensdagavond 18 maart 2015
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Paul Loomans

  Meer Informatie
  € 9,00

  Uitverkocht

 • Annemarie Postma

  Reserveren verplicht (via onze website)

  Een nieuw jaar - een nieuwe jij!

  Hoe kunnen we omgaan met de uitdagingen van deze complexe tijd. Wat zijn de sleutels om meer innerlijke vrede, een goede gezondheid en geluk te bereiken? En welke rol speelt 'acceptatie'  hierbij? Wie wel eens een lezing van Annemarie heeft bijgewoond weet wat voor een authentieke, inspirerende en natuurlijke spreekster zij is. Maar ook is voelbaar dat haar lezingen 'helend' zijn. Annemarie heelt met haar stem en energie wat ervoor zorgt dat je met een heel ander gevoel de zaal verlaat dan dat je kwam en de dagen en weken erna nog het effect ervaart in je denken en handelen. Ook na afloop van haar lezingen legt ze altijd een niet aflatende energie aan de dag om tijdens het signeren van haar boeken iedereen nog persoonlijk te woord te staan en wat van haar bijzondere energie mee te geven.

  We zijn daarom blij dat Annemarie bij ons een lezing wil komen geven. Zij woont in de omgeving van Heerenveen maar houdt vaker een lezing in Amerika dan in Friesland. Doordat wij nu deze 'thuiswedstrijd' in Joure gaan organiseren, is dit goed nieuws voor haar fans in de regio. Kortom, mis deze ervaring niet!

  Datum: woensdagavond 18 februari 2015
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Annemarie Postma

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Boele Ytsma

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Planten eten: de lifestyle van de nieuwe tijd?
  De mens is gemaakt voor plantaardige voeding. Er is geen betere manier om je lichaam te koesteren dan met groente, fruit, granen, peulvruchten, noten, zaden, kiemen en paddenstoelen. Je lichaam zal je dankbaar zijn. Je lichaam is een tempel en het is onze ‘heilige plicht’ om daar goed voor te zorgen. Met jouw lichaam sta jij in de wereld en verbind je je met de wereld, met jouw lichaam ontmoet en bemin je de mensen om je heen, met jouw lichaam maak jij het verschil. Daarom is je lichaam het kostbaarste wat je hebt. Hij zal deze avond speciaal afstemmen op het publiek van St. In-zicht.

  Datum:  woensdagavond 14 januari 2015
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Boele Ytsma

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Oene Hofman

  Wegens ziekte van Oene gaat de lezing niet door!

  De mens als kosmisch wezen – een leven dat nooit eindigt!
  Als ziel hebben we gekozen voor de leerschool Aarde en zitten we op de Universiteit van de Dualiteit. Alle levenslessen die we leren tijdens het leven, zowel op het menselijke als op het spirituele vlak (is er wel verschil?), hebben maar een doel: ons bewustzijn uitbreiden.
  Hierdoor zijn we in staat andere keuzes te maken dan daarvoor en meer van het leven te ‘doorzien.’ Wanneer de lessen van leven na leven ons zover brengen dat we deze dualiteit kunnen overstijgen, hebben we Meesterschap verworven over de dualiteit. En kunnen we ervoor kiezen om de Aarde-cyclus te verlaten en in een hoger rijk ons te begeven op een nog mooier essentie-energie-niveau van Licht en Zijn.

  Datum: woensdagavond 17 december 2014
  Aanvang: 19.30 uur
  Door:  Oene Hofman

  Meer Informatie
  € 9,00

  Uitverkocht

 • Bert Janssen

  Reserveren mag, hoeft niet.

  De Otherworld klopt aan de deur
  In Wiltshire, Engeland, waar ieder jaar minstens de helft van alle nieuwe graancirkels ter wereld worden gevonden, zijn grote energetische krachtplekken, zoals Avebury, Silbury Hill, West Kennet Long Barrow, Sanctuary, en Stonehenge. Bert Janssen heeft daar, net als zoveel andere mensen, ervaren hoe de Otherworld meer dan ooit onze dagelijkse wereld binnensijpelt. Hij zal verhalen over de bijzondere ontmoetingen die hij had, en de wonderbaarlijke gebeurtenissen die zijn pad kruisten. De Otherworld dringt zich meer en meer aan ons op.

  Datum: woensdagavond 19 november 2014
  Aanvang: 19.30 uur
  Door:  Bert Janssen

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Martijn van Staveren

  Reserveren mag, hoeft niet.

  ‘Het UFO fenomeen is werkelijkheid. Buitenaardse aanwezigheid is werkelijkheid.’
  Dit is de persoonlijk overtuiging en ervaring van Martijn van Staveren. Hij onderzoekt al meer dan 30 jaar het UFO fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van Buitenaardse Contacten en Ontvoeringen. In de lezing zal hij beschrijven hoe verschillende inter-dimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige Aardse alledaagse gebeurtenissen.

  Datum: woensdagavond 5 november 2014 (In-zicht Extra)
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Martijn van Staveren

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Ellen Elayna Pauli

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Het Mysterie van Midden-Aarde
  Ellen Elayna Pauli komt een boeiende interactieve lezing geven over het mysterie van Midden-Aarde ofwel Hollow Earth (Holle Aarde) genoemd. Ze zal je brengen naar oorden waar we over het algemeen nog maar weinig van af weten, maar mogelijk diep in ons onderbewustzijn wel een verbinding mee hebben. Heb je een open mind en durf je “out of the box” te denken, dan is deze lezing een aanrader. Met name omdat Ellen zelf kan spreken vanuit eigen intens beleefde ervaringen en een diepe verbinding met Midden–Aarde.

  Datum:  woensdagavond 22 oktober 2014
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Ellen Elayna Pauli

  Meer Informatie
  € 9,00

 • Martijn van Staveren

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Contact met buitenaardse wezens en het huidige Aardse model
  Tijdens deze vervolglezing gaat Martijn persoonlijk in op verschillende onderwerpen zoals de vergeten Aardse voor-historie, de religies op Aarde en waar deze mee verbonden zijn, buitenaardse beschavingen zoals de Annunaki en de zienswijze van welwillende buitenaardse menselijke rassen.

  Datum: donderdagavond 5 februari 2015 (In-zicht Extra)
  Aanvang: 19.30 uur
  Door:  Martijn van Staveren


  Meer Informatie
  € 12,00

  Uitverkocht

12 Artikel(en)

per pagina