Welkom bij In-zicht

Martijn van Staveren

Reserveren mag, hoeft niet.


‘Het UFO fenomeen is werkelijkheid. Buitenaardse aanwezigheid is werkelijkheid.’
Dit is de persoonlijk overtuiging en ervaring van Martijn van Staveren. Hij onderzoekt al meer dan 30 jaar het UFO fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van Buitenaardse Contacten en Ontvoeringen. In de lezing zal hij beschrijven hoe verschillende inter-dimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige Aardse alledaagse gebeurtenissen.

Datum: woensdagavond 5 november 2014 (In-zicht Extra)
Aanvang: 19.30 uur
Door: Martijn van Staveren

Er zijn nog kaarten te reserveren

€ 9,00

Activiteit Omschrijving

Details

Martijn raakte betrokken bij een grootschalig programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen. Tijdens deze interventies werd en wordt Martijn bijgestaan door zeer geavanceerde beschermende en zeer liefdevolle buitenaardse groeperingen, welke ervoor hebben gezorgd dat hij fysiek en spiritueel is blijven bestaan. Hiertoe behoorden verschillende groeperingen van een geheel andere levensvorm, maar ook mensachtigen ongeveer zoals wijzelf.

Martijn vertelt dit onthullende verhaal vanuit zijn eigen, vaak onthutsende, ervaringen. Een verhaal waarin hij regelmatig letterlijk belet werd deze naar buiten in de openbaarheid te brengen. Volgens Martijn is de bezetter van onze mind, operationeel in alle lagen van tijdlijnen. Hierdoor voorzien zij telkens alle stappen van de mens op Aarde. Echter, de mens beschikt over een (vergeten) vermogen dat deze patstelling kan doorbreken. Het is juist dít vermogen dat de zelfzuchtige buitenaardsen bij ons inactief willen houden.
De diepe liefde voor Moeder Aarde en haar bewoonsters heeft Martijn aangezet om mede-inspirator te zijn om collectief een krachtige en liefdevolle impuls te geven, zodat er een nieuw tijdperk kan worden ingeluid. Een tijdperk waarin we terugkeren naar de basis van het Aardse bestaan met daarin centraal onze connecties met het Universum.

Hij verwelkomt je hartelijk op deze avond en hoopt je hiermee te inspireren en te motiveren om openlijk over dit thema te durven spreken of te luisteren.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.buitenaardscontact.nl

Door: Martijn van Staveren
Datum: 5 nov. 2014