Welkom bij In-zicht

Annemarie Postma

Reserveren verplicht (via onze website)


Een nieuw jaar - een nieuwe jij!


Hoe kunnen we omgaan met de uitdagingen van deze complexe tijd. Wat zijn de sleutels om meer innerlijke vrede, een goede gezondheid en geluk te bereiken? En welke rol speelt 'acceptatie'  hierbij? Wie wel eens een lezing van Annemarie heeft bijgewoond weet wat voor een authentieke, inspirerende en natuurlijke spreekster zij is. Maar ook is voelbaar dat haar lezingen 'helend' zijn. Annemarie heelt met haar stem en energie wat ervoor zorgt dat je met een heel ander gevoel de zaal verlaat dan dat je kwam en de dagen en weken erna nog het effect ervaart in je denken en handelen. Ook na afloop van haar lezingen legt ze altijd een niet aflatende energie aan de dag om tijdens het signeren van haar boeken iedereen nog persoonlijk te woord te staan en wat van haar bijzondere energie mee te geven.


We zijn daarom blij dat Annemarie bij ons een lezing wil komen geven. Zij woont in de omgeving van Heerenveen maar houdt vaker een lezing in Amerika dan in Friesland. Doordat wij nu deze 'thuiswedstrijd' in Joure gaan organiseren, is dit goed nieuws voor haar fans in de regio. Kortom, mis deze ervaring niet!

Datum: woensdagavond 18 februari 2015
Aanvang: 19.30 uur
Door: Annemarie Postma

Uitverkocht

€ 10,00

Activiteit Omschrijving

Details

Annemarie Postma (1969) is life (style) coach, veelgevraagd spreker en schrijfster van vele bestsellers over bewust leven en persoonlijke groei.
Met haar boeken ‘Ik hou van mij’, ‘The deeper secret’, ‘Het lichaam is perfect’ en ‘De Helende kracht van acceptatie’  verwierf ze een groot en trouw lezerspubliek. Haar boeken worden wereldwijd uitgegeven; ze is een spiritueel leraar van deze tijd en de best gelezen Nederlandstalige spirituele auteur van dit moment.
Annemarie staat bekend om haar praktische, humorvolle en no nonsense benadering van het onderwerp spiritualiteit.
Ze spreekt vooral de moderne vrouw van vandaag aan die meer uit zichzelf en het leven wil halen, en maakt zelfontwikkeling ‘hip’, toegankelijk en relevant voor een groot en breed publiek.

Na afloop is er gelegenheid om een van Annemarie’s boeken te laten signeren met een persoonlijke boodschap.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.annemariepostma.nl

Door: Annemarie Postma
Datum: 18 feb. 2015