Welkom bij In-zicht

Archief 2016-2017

22 Artikel(en)

per pagina

 • Martijn van Staveren

  De serie is helaas al uitverkocht. Wel kun je ons een mail sturen (post@in-zicht.nl) om op de reservelijst te komen. Je weet tenslotte maar nooit.

  3-delige educatie: ’Kosmische Bewustzijnsverruiming, geleid door inzicht, creatie en manifestatie’
  De wijze waarop wij, de Aardse Mensen, de huidige realiteit interpreteren, staat op het punt een compleet nieuwe vorm te krijgen. Hierdoor staat de Mensheid als collectief op het punt de mogelijkheid te kunnen creëren een radicaal andere koers in te slaan. Dat betekent voor ieder Mens op deze prachtige planeet, dat de huidige persoonlijke rol onderzocht kan en mag worden.
  Wie ben jij en waarmee heb je werkelijk affiniteit en verbinding in jouw leven? Wat zou jij uit je eigen leven naar de voorgrond willen halen en wat is daarvoor nodig? Automatisch belanden we dan in thema gerichte onderwerpen, zoals gevoel, gevoelsbewustzijn én de vraag “wat wil mijn gevoel mij vertellen?” Is gevoel te interpreteren op basis van persoonlijke ervaringen?

  Wanneer:  maandag 5 september, woensdag 28 september, dinsdag 4 oktober 2016
  Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
  Door: Martijn van Staveren

  Locatie: ’t Haske in Joure, zaal ‘ Huize Snikzwaag’
  Kosten:  € 267 (inclusief, koffie/thee/vegetarische soep).

  Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.
  Neem een matje mee waar je op kunt liggen voor ontspanning.

  Aanmelden via de website (verplicht), vragen via post@in-zicht.nl
  Na betaling is je plaats gereserveerd en ontvang je een eticket ter bevestiging.

  Meer Informatie
  € 267,00

  Uitverkocht

 • Martijn van Staveren

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Oefendag Educatieserie
  Graag organiseren we een oefen- en verdiepingsdag die toegankelijk is voor alle educatiedeelnemers/sters, ook al heb je de modules elders gevolgd.
  Op deze speciale terugkomdag gaan we, naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie, in op wat we hebben geleerd tijdens deze dagen. We gaan deze dag oefenen en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan?

  Wanneer:
     dinsdag 13 december
  Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
  Door: Martijn van Staveren

  Locatie: ’t Haske in Joure, in de Zuidermeerzaal
  Kosten: € 49 euro per dag,  (inclusief, koffie/thee/vegetarische/biologische soep).

  Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.
  Aanmelden via onze website (verplicht), vragen via post@in-zicht.nl
  Na betaling is je plaats gereserveerd en krijg je een e-ticket toegestuurd.

  Meer Informatie
  € 49,00

  Uitverkocht

 • In-zicht en Pieter Pieters

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Info-avond over de reis in 2017 naar het mystieke Engeland
  Het is zover! Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. We gaan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie. Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt. We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën.
  Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey.
  We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well en Stonehenge en meer.

  De reis staat gepland van zondag 2 juli t/m zaterdag 8 juli 2017.

  Datum:  donderdagavond 1 december 2016
  Aanvang:  19.30 uur
  Door:  Oene, Jenny en Pieter Pieters

  Meer Informatie
  € 5,00

  Uitverkocht

 • Dr. Hans Moolenburgh sr.

  Op 3 februari kregen we een telefoontje van Dr. Moolenburgh (91) waarin hij ons vertelde dat hij de lezing van 25 maart a.s. helaas moet afzeggen vanwege ernstige gezondheidsproblemen. Hij had erg naar de lezing uitgekeken omdat we zo een fijn en aandachtig publiek hebben, maar het is niet anders. 
  We wensen hem heel veel sterkte toe!

  De lezing komt dus te vervallen. Degene die al voor kaarten hebben betaald, krijgen binnenkort hun geld teruggestort.

  Het boek Openbaring als baken voor onze tijd
  We verheugen ons erop dit seizoen wederom dr. Hans Moolenburgh sr. te mogen ontvangen voor een zeer boeiende avond. Dit keer niet over (kinder) geneeskunde zoals op de fantastische avond in oktober 2015, maar nu over een geheel andere boeg. Deze bijzondere man, die zijn patiënten ondervroeg naar hun engelen ervaring, heeft onlangs zijn levenswerk gepubliceerd over het laatste Bijbelboek Openbaringen. Dit niet gemakkelijke onderwerp heeft hij belicht vanuit zijn innerlijk bewustzijn als mens, arts en overgrootvader om deze verwarrende tijden vanuit deze invalshoek te duiden. Een middag om naar uit te kijken, want deze 91 jarige is niet te stuiten in zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn brede kennis en in zijn prachtig mens-zijn.

  Datumzaterdagmiddag  25 maart  2017 (lezing is komen te vervallen)
  Door: Dr. Hans Moolenburgh sr

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Martijn van Staveren

  Martijn heeft ons laten weten dat deze lezing helaas niet door kan gaan. Hij voelt van binnenuit dat het menselijk bewustzijn op dit moment nog niet klaar is voor wat hij wil gaan brengen tijdens deze lezing. Na het zomer periode lijkt een beter moment. We plannen dan nieuwe lezingen in.
  Deze lezing komt dus te vervallen.

  Degene die al voor kaarten hebben betaald, krijgen binnenkort hun geld teruggestort.  Op dit moment is de inhoudelijke tekst alsook de titel van de lezing nog niet bekend. Zodra we dit ontvangen hebben zullen we het plaatsen op de site.
  Je kunt al wel mooi de datum in je agenda zetten.

  Datum:  woensdagavond 5 april 2017 (lezing is komen te vervallen)
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Martijn van Staveren

  Meer Informatie
  € 12,00

  Uitverkocht

 • Jan Pieter Schreur

  Reserveren mag, hoeft niet

  De 13 Oerkrachten
  Nog niet zo lang geleden hebben we Jan Pieter Schreur voor het eerst ontmoet. Het was gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau.
  Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.

  Datum:  woensdagavond 19 april 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  'In-zicht naar buiten'
  Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

  Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
  Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio. Pieter Pieters, die wel vaker bij ons bijzondere lezingen heeft gehouden, zal ons die dag rondleiden. Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

  Datum: 
  zaterdag 6 mei 2017
  Aanvang: 
  van 10.00 -17.00 uur
  Door: 
  Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Meer Informatie
  € 50,00

  Uitverkocht

 • Janet Ossebaard

  Reserveren mag, hoeft niet

  Het oude Egypte en de Cirkelmakers
  Het werd hoog tijd om Janet Ossebaard weer eens uit te nodigen voor een sprankelende avond over graancirkels. Vooral nu ze nieuwe verbanden heeft kunnen leggen over de relatie tussen de Egypte piramides, ET’s en graancirkels. Niet alleen haar kennis hierover maar ook haar ontspannen en enthousiaste manier van spreken, maakt een dergelijk avond altijd weer tot iets bijzonders.

  Janet Ossebaard verwierf grote bekendheid door haar onderzoek naar graancirkels en haar boeken “Graancirkels, de meest betoverende ooit” en “Graancirkels, het bewijs”. Janet heeft sinds jaren haar leven geheel in het teken van graancirkels gezet. Ze vertelt daar zeer openhartig over in de dvd “Graancirkels, vingerafdrukken van de goden”.

  Datum:  woensdagavond 15 februari 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door:  Janet Ossebaard

   

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Pieter Pieters, Oene en Jenny

  Reserveren verplicht via onze website

  Magische reis naar de krachtplekken in Engeland 2017
  Het is zover! Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. We gaan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie. Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt. We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën. Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey. We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en meer.

  Datum:  2 juli t/m 8 juli 2017
  Start:  einde van de ochtend op zondag 2 juli
  Door:  Pieter Pieters, Jenny en Oene

  Meer Informatie
  € 490,00

  Uitverkocht

 • Aafke Douma en Rob Heiligers *

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Laat je verwonderen! Helderziende ervaringen in de piramides van Bosnië
  In juni 2016 hadden we in Joure een prachtige lezing van Dr. Sam Osmanagich, de ontdekker van de piramides in Bosnië. Een zeer bezield mens die wetenschap en spiritualiteit bij elkaar durft te brengen (voorloper van toekomstige ontwikkelingen?) en in een mooie presentatie de ontdekking van de piramides met ons heeft gedeeld. Tijdens de lezing werden meerdere mensen gegrepen door het verhaal en voelden dat ze daar ook naar toe willen gaan.
  Zo ook bij Aafke Douma en Rob Heiligers uit Peize resp. Groningen. Als helderziende werd Aafke innerlijk getrokken naar de piramides. Aafke en Rob zijn er heen gereisd en komen hun bijzondere ervaringen deze middag met ons delen. Het zal een voelbare buitengewone belevenis worden.
   
  Datum:  Zondagmiddag 26 februari 2017
  Aanvang:  13.00 tot 17.00 uur
  Door:  Aafke Douma en Rob Heiligers

  Meer Informatie
  € 15,00

  Uitverkocht

 • Martijn van Staveren

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Educatieserie dag 4
  Op 25 januari is er de ééndaagse educatie welke volgt op de eerste 3 modules. De titel van deze module is: "Zelf exploratie en metafysisch bewustzijn"
  Het doel van deze dag is verdieping in het autorisatie vermogen, het toepassen van je creatiekracht in je dagelijkse leven vanuit je wezenlijke kracht. Tevens is het contact leggen met je meta-bewustzijn en het doorbreken van Mind Control invloeden van buitenaf een belangrijk thema waar aandacht aan gegeven zal worden. Buitenaardse en interdimensionale beschavingen communiceren via een vrije “bandbreedte”, het is deze frequentie waar je als mens weer toegang tot mag gaan krijgen.

  Wanneer:  woensdag 25 januari 2017
  Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
  Door: Martijn van Staveren

  Locatie: ’t Haske in Joure, in de Zuidermeerzaal
  Kosten:  € 89 (inclusief, koffie/thee/vegetarische/biologische soep).

  Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.
  Neem een matje mee waar je op kunt liggen voor ontspanning.

  Aanmelden via onze website (verplicht), vragen via post@in-zicht.nl
  Na betaling is je plaats gereserveerd en ontvang je een eticket ter bevestiging.

  Meer Informatie
  € 89,00

  Uitverkocht

 • Aafke Douma en Rob Heiligers

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  MIDWINTER, samen de natuurlijke tijd vieren
  Er is al langer een verlangen in ons om dit bijzondere maar onderschatte moment in de tijd met elkaar bewust te vieren. Bewust aandacht geven aan de overgang van het donker van de winter naar het nieuwe licht dat de geboorte van een nieuw jaar inluidt. In oude tijden, bij mensen die dicht bij de natuur leefden, was dit vanzelfsprekend om te vieren. Wij zijn hiervan afgedwaald, maar bij velen leeft dit besef wel degelijk. Daarom voor het eerst deze viering bij In-zicht.
  We hebben hiervoor Aafke Douma en Rob Heiligers uitgenodigd om dit met ons in te vullen.
  Als dit in jou resoneert dan nodigen we je van harte uit deze avond met ons te beleven.

  Datum:  woensdagavond 21 december 2016
  Aanvang: 
  19.30 uur
  Door:
  Aafke Douma en Rob Heiligers

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Martijn van Staveren

  Reserveren mag, hoeft niet

  In het kader van de lezingen serie "Buitenaards Contact is werkelijkheid" is hier deel 7
  (Non)Duale processen, New Age en Mind Control

  Naar aanleiding van de twee vorige lezingen, deel 5 + 6, gaat Martijn dieper in op de controlelagen over de menselijke mind. Hierdoor wordt het thema ‘vrijheid & autonomie’ benadrukt. In deze lezing krijg je uitleg hierover vanuit Martijn’s eigen ervaringen, waar hij vanaf jonge kinderjaren mee te maken kreeg. Een relaas over manipulatie door ET’s (extra terrestrials), ID’s (inter dimensionals), GA’s (government agencies), SIS (secret intelligence service) en nog andere lagen van controle..!
  Door de eigen ervaringen van Martijn komt aan het licht, hoe deze groepen invloed uitoefenen op het menselijke bewustzijn en de globale samenleving. Waarom deze diverse activiteiten bestaan en met welke geraffineerde middelen en methodes deze groepen zich kunnen blijven onttrekken aan en uit het publieke domein.

  Datum:  woensdagavond 14 september 2016
  Aanvang: 
  19.30 uur
  Door:
  Martijn van Staveren

  Meer Informatie
  € 12,00

  Uitverkocht

 • Hans Stolp

   

  De lezing is helaas al uitverkocht en de wachtlijst heeft al een behoorlijke lengte. Opgeven daarvoor is helaas niet meer zinvol.

  Onze persoonlijke Levensopdracht in deze tijd
  We zijn niet voor niets juist in deze tijd geïncarneerd. Daarom is het belangrijk ons bewust te worden wat het eigene van deze tijd is en welke bijzondere opdracht ons daarmee wordt toevertrouwd. Zo weten we dat in 1899 het IJzeren Tijdperk eindigde en er een heel nieuwe tijd begon, waarin we langzaam weer verbinding zouden krijgen met de geestelijke wereld.

  Datum:  woensdagavond 5 oktober 2016
  Aanvang:  19.30 uur
  Door:  Hans Stolp

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Martijn van Staveren

  Reserveren mag, hoeft niet

  In het kader van de lezingen serie "Buitenaards Contact is werkelijkheid" is hier het laatste deel, deel 8.
  De kracht van Creatie en Autorisatie

  In de afgelopen tientallen jaren heeft Martijn contact onderhouden met diverse superbeschavingen, waaronder de menselijke Siriaanse, Arcturiaanse, Aquaal en Aneis Inaïs-beschavingen. Deze contacten verliepen en verlopen zowel op fysieke wijze in de huidige realiteit als via parallelle Aardse realiteiten. Martijn spreekt in dit kader over lokale en non-lokale realiteiten, realiteiten welke gelijktijdig door onze fysieke hersenen worden bestuurd. Deze realiteiten geven voor andere rassen dikwijls meer toegang tot ons bewustzijnsveld, doordat de werkelijkheid daar van andere wetten is voorzien.
  Ook vinden sommige ontmoetingen plaats via niet fysieke realiteiten, welke Martijn een meta-fysieke realiteit noemt. Martijn neemt je mee op reis, een kijkje achter de schermen bij andere zeer geavanceerde beschavingen. Onder andere deze rassen hebben een directe band met de Aardse Mens en zijn ook nauw betrokken bij de totstandkoming van het Aardse ras.

  Datum: 
  woensdagavond 26 oktober 2016
  Aanvang: 
  19.30 uur
  Door:
  Martijn van Staveren

  Meer Informatie
  € 12,00

  Uitverkocht

 • Dos Winkel

  Reserveren mag, hoeft niet

  Oceanen, longen van de wereld
  In deze lezing eens een blik op onze wereld zoals we die niet vaak zien. En gezien door de ogen van een zeer gedreven man die het voor de longen van de wereld opneemt en ons wakker wil maken. Je zult letterlijk je ogen uitkijken deze avond over de schoonheid van de oceanen en het leven erin. Maar tegelijkertijd valt ook te zien hoe we als mens met onze omgeving (oceanen) omgaan.

  Dos Winkel, internationaal bekroond onderwaterfotograaf en oceaanbeschermer, toont tijdens dit avondvullende programma, de schoonheid van het onderwaterleven, maar belicht ook de bedreigingen van ons grootste ecosysteem, de oceaan. Ook de oplossingen van die bedreigingen komen aan bod.

  Datum:  woensdagavond 7 september 2016
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Dos Winkel

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Coen Vermeeren

  Reserveren mag, hoeft niet

  9/11, de dag dat de wereld voorgoed veranderde
  De aanslagen van 9/11 veranderden de wereld compleet. Er volgden niet alleen oorlogen met miljoenen doden en gewonden, ook onze vrijheden en privacy werden stukje bij beetje ingedamd, en staan nog altijd onder een steeds groter wordende druk. Inmiddels vinden er iedere dag aanslagen plaats. Ook in Europa zijn duizenden op de vlucht en wordt in sommige landen zelfs de staat van beleg afgekondigd.

  Datum:  woensdagavond 16 november 2016
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Coen Vermeeren

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Nicole E. Zonderhuis

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Maya-astrologie voor de Nieuwe Tijd
  De Maya Kalender is gebaseerd op de beweging van de Aarde om de Zon, maar ook op de beweging van de Maan, én op de beweging van de Sterren. Deze kalender loopt synchroon met de bron zelf. Ik hoor vaak van mensen dat hun leven werkelijk in een andere, magische stroom terecht kwam vanaf de eerste kennismaking met de Mayakalender. En die stroom noemen we nu ‘de natuurlijke tijd’. En in die stroom zijn we allemaal met elkaar verbonden en bestaat er geen toeval meer, en geen onderscheid tussen ‘hier’ en ‘daar’ en tussen ‘jij’ en ‘ik’. ‘In lak’ech’ zeggen de Maya’s dan ook, dat betekent ‘ik ben een andere jij’. We zijn allemaal verbonden.

  Datum:  zaterdag 26 november 2016
  Aanvang:
  10.00 tot 16.30 uur
  Door: 
  Nicole E. Zonderhuis

  Dit is inclusief koffie en thee. Voor de lunch kun je iets kopen in 't Haske of zelf meenemen.

  Meer Informatie
  € 70,00

  Uitverkocht

 • Oene Hofman

  Reserveren mag, hoeft niet

  Het wonder van het Universum dat ben JIJ!
  De mens is in zichzelf een machtig wezen met een immens potentieel aan (goddelijke) scheppingsmogelijkheden. Dit potentieel (her)ontdekken, accepteren en verantwoord gaan toepassen, is misschien wel de grootste uitdaging van de mens in de Nieuwe Tijd. Onze tijd!

  We onderschatten meestal onszelf! We zijn zoveel grootser en kunnen zoveel meer dan we denken. Alleen hebben we dit doorgaans niet meegekregen van onze ouders, de dominee of het onderwijs. Sterker nog, we worden meestal klein gehouden door verschillende stromingen en organisaties. Door onze volksaard (doe maar gewoon ..), door onze religieuze systemen (door angst afhankelijk gemaakt), door het financieel/economisch systeem (afhankelijk en aan banden gelegd). Maar ook de overheid houdt ons klein door vaak de waarheid te manipuleren en ons onderwijssysteem is vooral gericht op cognitief leren en houdt ons teveel een mechanisch wereldbeeld voor.

  Hoe kunnen we daar verandering in brengen, hoe kunnen we onszelf dan anders leren zien en er op leren vertrouwen? Wie of wat zijn we dan wel als we ons potentieel zo groot is? Wat is dan het wonder?

  Datum:  woensdagavond 7 december 2016
  Aanvang: 
  19.30 uur
  Door:
  Oene Hofman

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Sanne Dijkstra

  Reserveren mag, hoeft niet

  Het toneel van de werkelijkheid
  We hebben Sanne al een keer een lezing horen geven. Hij is een bevlogen jonge man die ook op een meer filosofische manier over de wereld en over spiritualiteit kan praten. Hij gebruikt daarbij mooi beeldmateriaal. We vonden het een mooi moment om aan het begin van een nieuw kalenderjaar een lezing te organiseren die deels filosofisch is, maar ook een persoonlijke invalshoek kent.
  Sanne Dijkstra kan dit heel goed invullen. Hieronder volgt zijn tekst.

  De illusie van het Aardse bestaan.  Oorlog, honger, geweld, hebzucht, macht, onmacht, deceptie en diepe persoonlijke processen is het dagelijkse toneel. Wat is waar? Wie ben ik? Wat is onze rol? Heb ik de regie over mijn eigen leven? Wat is werkelijk de werkelijkheid.
  Eenmaal op Aarde is het een ontdekkingstocht om tot deze inzichten te komen. Klopt het wel wat ik voor mijn ogen te zien krijg op tv, in de krant en in de maatschappij? En klopt het wel wie ik denk dat ik ben?

  Datum:  woensdagavond 18 januari 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Sanne Dijkstra

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Ellen van der Heide

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Life Changing Workshop 'Leven in Overvloed'
  Verander je leven door overvloed te creëren op ieder gewenst gebied, door het toepassen van de Wet van Aantrekking en de kracht van dankbaarheid. Deze ééndaagse workshop is voor iedereen die zijn/haar leven op een positieve manier wil veranderen.
  We gaan aan de slag met de kracht van dankbaarheid en liefde en de inzichten in de Wet van Aantrekking om overvloed te creëren in je leven.

  Datum: zaterdag 21 januari  2017
  Aanvang:  10.00 - 16.30 uur
  Door:  Ellen van der Heide

  Dit is inclusief koffie en thee. Voor de lunch kun je iets kopen in 't Haske of zelf meenemen.

  Meer Informatie
  € 50,00

  Uitverkocht

 • Willem Glaudemans

  Reserveren mag, hoeft niet

  Universele wetten
  Zou je willen weten hoe de schepping in elkaar zit en door welke wetten zij wordt geregeerd? Wil je bewust met deze wetten kunnen leven, zodat je leven de stuwkracht krijgt van moeiteloosheid, vrijheid en creativiteit? De wetten zijn neutraal en werken altijd, de keus is:
  wil je tégen of mét deze wetten leven? Dan moet je eerst weten wat die wetten zijn, hoe ze werken en hoe je die kunt toepassen.

  Datum:  woensdagavond 22 maart 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Willem Glaudemans

  Meer Informatie
  € 12,00

  Uitverkocht

22 Artikel(en)

per pagina