Welkom bij In-zicht

Archief 2017-2018

21 Artikel(en)

per pagina

 • Jan Pieter Schreur

  Reserveren mag, hoeft niet

  De 13 Oerkrachten (deel 2)
  Dit is het tweede deel van de lezingen over de 13 Oerkrachten. Deze avond komen de Oerkrachten 7 t/m 13 aan bod. Deze avond is overigens prima te volgen als je de vorige avond niet hebt bijgewoond. De eerste avond was van een bijzondere diepgang en schoonheid. De informatie die gedeeld werd kwam van verre kennisvelden tot ons.
  Toen we vorig jaar Jan Pieter Schreur voor het eerst ontmoeten was het gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau. Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.

  Datum:  woensdagavond 20 september 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Claudia Jansen

  Reserveren mag, hoeft niet

  De ware potentie van de mens
  De potentie van het Leven zit in de mens. Hier op aarde. Niet in allerlei fantastisch mooie theorieën en visies. Maar in het dagelijks leven van alledag. Heel praktisch. Elke dag is een nieuwe dag. Elke dag is een nieuwe creatie. Dat besef vraagt een volledig verantwoording nemen voor jezelf en je omgeving. Dan verschuift het perspectief van reactie naar creatie. Wij zijn scheppende wezens. Het is aan ons hoe we met deze vermogens omgaan. Hoe willen we dat ons leven en onze maatschappij er uit ziet?

  Datum:  woensdagavond 14 maart 2018
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Claudia Jansen

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  'In-zicht naar buiten in 2018'
  Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

  Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
  Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio.
  Met Pieter hebben we al meerdere lezingen en activiteiten georganiseerd zoals de magische Engeland reis in de zomer van 2017.
  Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

  Datum:  zaterdag 14 april 2018
  Aanvang:  van 10.00 -17.00 uur
  Door:  Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Meer Informatie
  € 50,00

  Uitverkocht

 • Martijn van Staveren

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  3-delige educatie: ’Bewustzijnsverruiming, geleid door inzicht, creatie en manifestatie’
  Voor de tweede keer organiseren we deze 3-daagse educatie. De inhoud en opzet is in grote lijnen hetzelfde, echter de ervaring leert dat dit met Martijn nooit hetzelfde is!. Dus ongetwijfeld zullen er hele andere invalshoeken te horen zijn dan anderhalf jaar geleden.

  Martijn: De wijze waarop wij, de Aardse Mensen, de huidige realiteit interpreteren, staat op het punt een compleet nieuwe vorm te krijgen. Hierdoor staat de Mensheid als collectief op het punt de mogelijkheid te kunnen creëren een radicaal andere koers in te slaan. Dat betekent voor ieder Mens op deze prachtige planeet, dat de huidige persoonlijke rol onderzocht kan en mag worden.
   
  Wie ben jij en waarmee heb je werkelijk affiniteit en verbinding in jouw leven? Wat zou jij uit je eigen leven naar de voorgrond willen halen en wat is daarvoor nodig? Automatisch belanden we dan in thema gerichte onderwerpen, zoals gevoel, gevoelsbewustzijn én de vraag “wat wil mijn gevoel mij vertellen?”
  Is gevoel te interpreteren op basis van persoonlijke ervaringen?

  Wanneer:  woensdag 21 februari 2018, dinsdag 6 maart, woensdag 21 maart
  Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
  Door: Martijn van Staveren

  Locatie: ’t Haske in Joure, zaal Westermeerzaal
  Kosten:  € 267 (inclusief, koffie/thee en water)

  Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.
  Neem een matje mee waar je op kunt liggen voor ontspanning.

  Aanmelden via de website (noodzakelijk), vragen via post@in-zicht.nl
  Na betaling is je plaats gereserveerd en ontvang je een eticket ter bevestiging.

  Meer Informatie
  € 267,00

  Uitverkocht

 • Pieter Pieters, Oene en Jenny

  Onze reis is reeds volgeboekt.
  Had je heel graag meegewild en ben je net te laat? We plaatsen je graag op de wachtlijst.
  Je krijgt dan bericht als er onverhoopt mensen zijn die moeten afzeggen.
  Geef je vrijblijvend op via post@in-zicht.nl.

   

  Reserveren noodzakelijk via onze website

  Magische reis naar de krachtplekken in Engeland 2018
  Na de prachtige ervaringen van onze eerste reis in 2017, zien we er naar uit om een tweede reis naar het prachtige Engeland te organiseren. Opnieuw mogen we dan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie. Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt. We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën. Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey. We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en nog veel meer.

  Let op: er zijn voor deze magische reis 20 plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

  Datum:  1 juli t/m 7 juli 2018
  Start:  einde van de middag op zondag 1 juli
  Door:  Pieter Pieters, Jenny en Oene

  Meer Informatie
  € 490,00

  Uitverkocht

 • Saskia Bosman

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop (2): de pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten
  De deelnemers van de workshop van Saskia Bosman in november waren zo enthousiast dat ze naar een vervolg uitkeken en dat is deze.  

  In deze workshop gaan we werken met oeroude en nieuwe kennis over onze pijnappelklier als kosmische antenne en deze ook ervaren. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar. Je kunt deze dag los van de eerste volgen.

  Datum:  zaterdag 10 maart 2018
  Aanvang:  10.30 tot 17.30 uur
  Door: Saskia Bosman

  Locatie: ’t Haske in Joure, zaal Huize Snikzwaag
  Investering: € 85 euro  (inclusief, koffie/thee en water en wat lekkers)
  Lunch: je kunt je eigen lunch meenemen of wat kopen in ‘t Haske.

  Meer Informatie
  € 85,00

  Uitverkocht

 • Fred Teunissen | 4 april 2018

  Reserveren mag, hoeft niet

  Hemel onder vuur – chemtrails als spirituele uitdaging
  Heel veel mensen deden de afgelopen jaren onderzoek naar chemtrails en vele mensen stellen, na zorgvuldig onderzoek, deze praktijken aan de kaak. We kunnen hier niet meer spreken van ‘complotdenken’, maar om pure en zuivere analyse.

  De afgelopen jaren werden de heftige verhalen rond chemtrails weggezet als ‘complotdenken’.
  Maar gebleken is dat er inderdaad uit vliegtuigen chemische emissies worden gesprayd, als onderdeel van een verborgen agenda. Zorgvuldig gecamoufleerd met typeringen als ‘geheime wapens’ en/of ‘noodzakelijike weermodificaties’. We spreken hier dus niet meer over fictie maar over keiharde FEITEN.

  Datum:  woensdagavond 4 april 2018
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Fred Teunissen


  Betaling gaat via iDEAL.
  Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.
  Vragen via post@in-zicht.nl

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Jan Pieter Schreur | 21 april 2018

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop: Wijsheid vanuit de Friese Oerstam (2)
  Na de twee bijzondere lezingen en een workshop over de 13 Oerstammen is dit de tweede verdiepingsmiddag over deze nieuwe materie en opnieuw iets om naar uit te kijken. Laten we de influistering van de Friese Elders uit het hart van de Oerstam tot ons nemen, en ervaren hoe deze wijsheid in ons resoneert.
  Deze workshop is overigens los van de vorige te volgen.

  Jan Pieter: het was de herfst van 2015, mijn boek stond op het punt te worden gelanceerd. Ik woonde in een boerderij vlak boven Leeuwarden, toen ik vanuit de noordwestelijke wind een fluistering hoorde van de Friese Elders. Langzaam kwam ik in contact met een oude wijsheid vanuit het hart van de Friese Oerstam.
  Deze wijsheid is altijd al onderdeel geweest van het Friese volk, maar het was net of deze nog niet volledig kon landen. Dit had onder andere te maken met de trilling die nog niet hoog genoeg was, maar ook mochten we de geschiedenis van de Friezen herzien…

  Datum:  zaterdag 21 april 2018
  Aanvang: 12.30 tot 17.00 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Aanmelden via onze website (noodzakelijk).
  Betaling gaat via iDEAL.
  Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

  Vragen via post@in-zicht.nl

  Meer Informatie
  € 65,00

  Uitverkocht

 • Een NLBA ontmoetingsavond; van mensen voor mensen | 18 april 2018

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Ontmoetingsavond 'Collectieve creatie in beweging'
  In een tijd waarin het soms onmogelijk lijkt om jezelf te kunnen en mogen zijn, is het belangrijker dan ooit om bij jezelf te voelen wat jouw passie is. Waar je warm en enthousiast voor wordt, en energie uit kan halen. Steeds meer mensen komen tot het besef, dat een werkelijke verandering niet van buitenaf komt, maar van binnenuit. En dat dit bij ieder van ons nu geïnitieerd mag gaan worden.
  In onze samenleving zijn er voorbeelden genoeg van thema’s die ons raken en die naar ons gevoel drastisch mogen worden herzien. Denk daarbij aan de volgende aandachtsgebieden:

  • Persoonlijke opvattingen en keuzes
  • Schoolsysteem (onderwijs)
  • Gezondheidzorg (voeding en beweging)
  • Economie (geld en verdienmodellen)
  • Energie (brandstoffen en vervuiling)
  • Transport (weg, water en in de lucht)
  • Ecologie (natuur, plant en dier)
  • Defensie (militaire zaken)
  • Politiek (partijbestuur en democratie)
  • en nog vele, vele andere thema’s.

  Vanaf 19.00 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en hierover van gedachten te wisselen. Rond 20.00 uur begint het gezamenlijke gedeelte

  Wanneer:  woensdag 18 april 2018
  Tijdstip: 19.00 tot 22.00 uur (zaal open vanaf 18.30)
  Door: door mensen, voor mensen

  Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20 in Joure
  Zaal: Skarsterlânzaal
  Bijdrage:  € 5 (consumpties voor eigen rekening)

  Aanmelden via onze website (noodzakelijk).
  Betaling gaat via iDEAL.
  Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

  Vragen via post@in-zicht.nl

  Meer Informatie
  € 5,00

  Uitverkocht

 • Jaap Rameijer

  Reserveren mag, hoeft niet

  De Magie van Heilige Plaatsen (Glastonbury en Rennes-le-Chateau)
  Er zijn in ieder geval twee bijzondere heilige plaatsen in Europa die een onderlinge verbinding hebben. De ene, Rennes-le-Chateau, ligt in het departement Aude in het zuiden van Frankrijk. De andere, Glastonbury, ligt in het graafschap Somerset in het Zuid-Westen van Engeland. Allebei bijzondere plekken, magische plekken, vol schatten, legendes en mysteries.

  Jaap Rameijer heeft 17 jaar in Rennes-le-Chateau gewoond en heeft daar bijzondere ontdekkingen gedaan. Hij heeft er talrijke mensen rondgeleid, meest spirituele groepen en heeft vele boeken geschreven. En hij is ook diverse keren in Glastonbury geweest en heeft daar ook een boek over geschreven.

  Datum:  woensdagavond 28 februari 2018
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Jaap Rameijer

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Henk Fransen

  Reserveren mag, hoeft niet

  Zelfgenezing met behulp van je mind
  ‘Zelfgenezing is het bevrijden van je volledige potentieel voor de genezing van je lichaam, je relaties, je financiën, je werksituatie of wat voor je gevoel ook maar verbetering behoeft’

  Mensen die onder hypnose de suggestie krijgen dat een stuk metaal heet is, blijken in een fractie van een seconde een brandblaar te ontwikkelen wanneer ze dit metaal aanraken – terwijl het in werkelijkheid niet heet maar koud is! Dit voorbeeld licht maar weer eens toe hoe enorm de potentie van onze mind is.

  Datum:  woensdagavond 7 februari 2018
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Henk Fransen

  Meer Informatie
  € 15,00

  Uitverkocht

 • Maarten Oversier

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop: Healingmiddag voor de Tranen van onze Voorouders

  Naar aanleiding van de bijzondere lezing die Maarten eerder bij ons gegeven heeft over ‘de tranen van onze voorouders’, willen we in deze workshop mensen de gelegenheid geven om deze aspecten dieper aan de orde te laten komen en waar mogelijk tot healing te brengen.

  Veel mensen zijn, meestal onbewust, belast met de pijnlijke en onaffe ervaringen van hun (voor)ouders. Naarmate voor ons, aardbewoners, het besef komt dat met het fysiek sterven niet de verbinding sterft, is het goed te weten dat er energetisch veel overgedragen wordt. Simpelweg van generatie op generatie. Natuurvolken weten dit allang. Zij kennen allerlei ceremonies en rituelen die heling bewerkstelligen als dat nodig is. Op deze manier hoeven nazaten niet meer dan nodig de ballast van voorgaande generaties op hun schouders mee te torsen. Zij zeggen: 'Wie zijn voorouders niet kent, is eigenlijk stuurloos.' In andere woorden: het is van groot belang te weten wie zij waren en wat zij deden. Zowel de mooie, rijke en krachtige- als de pijnlijke en veelal verdrongen belevenissen.

  Datum:  Zaterdagmiddag 27 januari 2018
  Aanvang: van 13.30 tot 17.00 uur
  Door: Maarten Oversier

  Locatie: ’t Haske in Joure, in zaal 'Huize Snikzwaag'
  Investering: € 25 euro (inclusief, koffie/thee, water en wat lekkers)

  Aanmelden via onze website (noodzakelijk), vragen via post@in-zicht.nl
  Na betaling is je plaats gereserveerd en krijg je een e-ticket toegestuurd.

  Meer Informatie
  € 25,00

  Uitverkocht

 • Gabriela en Reint Gaastra

  Reserveren mag, hoeft niet

  Maria Magdalena en Jezus: Hun leven, liefde, missie en hun heilige reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

  Over de periode tussen hun 16e en 30e levensjaar is van het echtpaar Maria Magdalena en Jezus weinig bekend. Men noemt dit wel hun ‘lost years’. Verloren waren deze allerminst. Aan ‘medium van het jaar’ Gabriela Gaastra-Levin vertellen zij dat zij zich toen – voorafgaand aan hun periode van leiderschap - hebben toegewijd aan het stichten van een gezin en hun spirituele vorming. Daartoe behoorden ook hun opzienbarende reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië. Regio’s die bekend stonden als ‘hotspots’ op het gebied van mystiek geestelijke vorming.

  Datum:  woensdagavond 4 oktober 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Gabriela en Reint Gaastra

  Meer Informatie
  € 15,00

  Uitverkocht

 • Saskia Bosman

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop: de pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten
  Naar aanleiding van haar indringende artikelen in o.a. Spiegelbeeld hebben we Saskia Bosman uitgenodigd om een workshop bij ons te geven. Het zal gaan over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei. Het gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. Het is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

  Datum:  zaterdag 4 november 2017
  Aanvang:  10.30 tot 17.30 uur
  Door: Saskia Bosman

  Locatie: ’t Haske in Joure, in Huize Snikzwaag
  Kosten: € 85 euro  (inclusief, koffie/thee en water)
  Lunch: je kunt je eigen lunch meenemen of wat kopen in ‘t Haske.

  Meer Informatie
  € 85,00

  Uitverkocht

 • Mireille Mettes

  Reserveren mag, hoeft niet

  De MIR-methode en onze bijzondere vermogens
  Tijdens de lezing vertelt Mireille over het bijzondere ontstaan van de MIR-Methode. Ze laat daarna zien hoe je de MIR-Methode doet. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. Ze gaat daarna verder op het thema ‘Ons veranderend DNA en onze bijzondere vermogens’, naar aanleiding van hoofdstuk 13 in haar boek ‘Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?’

  Datum:  woensdagavond 8 november 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Mireille Mettes

  Meer Informatie
  € 15,00

  Uitverkocht

 • Oene Hofman

  Reserveren mag, hoeft niet

  Sleutels tot eenheidsbewustzijn
  Er is een steeds groter verlangen bij veel mensen om innerlijk rust te vinden in deze onrustige en onzekere wereld. Om deze rust te bereiken moeten we een flinke stap in bewustzijn maken om van verscheidenheid naar eenheid te komen in denken, doen en voelen. Want ooit waren we één in bewustzijn en dit weten sluimert nog steeds in ons.

  Datum:  woensdagavond 6 december 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Oene Hofman

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Oene, Jenny & Friends

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Midwinterviering
  Na de zeer bijzondere eerste viering vorig jaar, vieren we op deze avond samen opnieuw de natuurlijke tijd van de Midwinter. Bewust aandacht geven aan de overgang van het donker van de winter naar het nieuwe licht dat de geboorte van een nieuw jaar inluidt, is wat de mens ‘bij de tijd houdt’ en bij de natuur. De natuur is zeer belangrijk voor ons ‘ontwaken’.
  In oude tijden, bij mensen die dicht bij de natuur leefden, was dit vanzelfsprekend om te vieren. Wij zijn hiervan afgedwaald, maar bij velen leeft dit besef wel degelijk. Als dit ook in jou resoneert dan nodigen we je van harte uit deze avond met ons te beleven.
  Hoe we deze avond precies in gaan vullen is zich nog aan het ontvouwen; altijd een mooi scheppingsproces. In de Nieuwsbrieven meer daarover.

  Datum
  donderdagavond 21 december 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Oene, Jenny & Friends

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Jan Pieter Schreur

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop: Wijsheid vanuit de Friese Oerstam
  Na de twee bijzondere lezingen over de 13 oerstammen is een verdiepingsmiddag over deze nieuwe materie iets om naar uit te kijken. Laten we de influistering van de Friese Elders uit het hart van de Oerstam tot ons nemen, en ervaren hoe deze wijsheid in ons resoneert.
  Deze workshop kan overigens geheel los van de lezingen worden gevolgd.

  Jan Pieter: het was de herfst van 2015, mijn boek stond op het punt te worden gelanceerd. Ik woonde in een boerderij vlak boven Leeuwarden, toen ik vanuit de noordwestelijke wind een fluistering hoorde van de Friese Elders. Langzaam kwam ik in contact met een oude wijsheid vanuit het hart van de Friese Oerstam.
  Deze wijsheid is altijd al onderdeel geweest van het Friese volk, maar het was net of deze nog niet volledig kon landen. Dit had onder andere te maken met de trilling die nog niet hoog genoeg was, maar ook mochten we de geschiedenis van de Friezen herzien…

  Datum:  zaterdag 23 september 2017
  Aanvang: 12.30 tot 17.00 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Meer Informatie
  € 65,00

  Uitverkocht

 • Thea Terlouw

  Reserveren mag, hoeft niet

  De Heelkamers
  Tijdens deze lezing maak je kennis met de verhalen van dierbare overledenen die hun eigen verhaal aan Thea verteld hebben over hun overgang van hun Aardse leven naar hun nieuwe realiteit waarin ze zijn ‘thuisgekomen’. Er is nauwelijks een mooiere wijze te bedenken om achter de zin van het leven op Aarde te komen en te ontdekken dat er géén sprake is van een einde aan het leven, maar slechts van een einde aan een tijdelijk verblijf in de fysieke wereld.

  Datum:  woensdagavond 22 november 2017
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Thea Terlouw

  Meer Informatie
  € 10,00

  Uitverkocht

 • Martijn van Staveren

  Deze dag is helaas uitverkocht. Wel kun je ons een mail sturen (post@in-zicht.nl) om op de reservelijst te komen. Je weet tenslotte maar nooit.

  Inspiratie dag
  Graag organiseren we deze speciale dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben doorgenomen en beoefend tijdens deze dagen. Deze dag is ook toegankelijk voor mensen die de informatie op een ander wijze tot zich hebben genomen, bijvoorbeeld via de uitzendingen via Crowd Power van Earth Matters. We gaan deze dag samenvatten en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn.
  Kortom; een dag voor gezamenlijke inspiratie!

  Wanneer:
    zondag 21 januari 2018
  Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
  Door: Martijn van Staveren

  Locatie: ’t Haske in Joure, in de Westermeerzaal
  Kosten: € 49 euro (inclusief, koffie/thee, water en wat lekkers).

  Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.
  Aanmelden via onze website (noodzakelijk), vragen via post@in-zicht.nl
  Na betaling is je plaats gereserveerd en krijg je een e-ticket toegestuurd.

  Meer Informatie
  € 49,00

  Uitverkocht

 • Dr. Naidu | 30 mei 2018

  Reserveren mag, hoeft niet.

  Het levensmolecuul Lactoferrine
  Over het algemeen zijn we bij In-zicht terughoudend bij het promoten van middelen, technieken of bedrijven. Maar voor de bijzondere ontdekkingen van Dr. Naidu maken we graag een uitzondering. Hij is wereldwijd bekend geworden door zijn onderzoek naar de natuurlijke in het lichaam voorkomende stof Lactoferrine. Zonder het 'levensmolecuul' Lactoferrine is er geen conceptie of goede ontwikkeling van een foetus mogelijk. In de lezing zal hij ingaan op deze ontdekking, wat de functie van Lactoferrine is voor ons lichaam, en in het bijzonder ook haar relatie tot kanker.

  Hij is een begaafd spreker die over de hele wereld boeiende lezingen en colleges geeft. Kom naar Joure om deze man te horen spreken over zijn ontdekkingen, zijn gedachten over complementaire geneeskunde en zijn dromen over het stichten van 7 van dergelijke centra over de wereld. Een daarvan komt mogelijk in Friesland!

  Let op: de lezing zal in het Engels worden gegeven. Dr. Naidu weet dat er ook geïnteresseerde niet-medici zijn en zal zijn taalgebruik daarop afstemmen.

  Deze lezing is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het MCNA in Heerenveen die met Dr. Naidu samenwerken en met Pro-Vital (hoogwaardige voedingssuplementen). ( www.mcna.nl  en www.pro-vital.nl )

  A summary of his work you find here

  Wanneer:  woensdag 30 mei 2018
  Tijdstip: 19.30 uur
  Door: Dr. Narain Naidu

  Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20 in Joure
  Zaal: Skarsterlânzaal

  Aanmelden via onze website (noodzakelijk).
  Betaling gaat via iDEAL.
  Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

  Vragen via post@in-zicht.nl

  Meer Informatie
  € 15,00

  Uitverkocht

21 Artikel(en)

per pagina