Welkom bij In-zicht

Martijn van Staveren

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


3-delige educatie: ’Bewustzijnsverruiming, geleid door inzicht, creatie en manifestatie’
Voor de tweede keer organiseren we deze 3-daagse educatie. De inhoud en opzet is in grote lijnen hetzelfde, echter de ervaring leert dat dit met Martijn nooit hetzelfde is!. Dus ongetwijfeld zullen er hele andere invalshoeken te horen zijn dan anderhalf jaar geleden.

Martijn: De wijze waarop wij, de Aardse Mensen, de huidige realiteit interpreteren, staat op het punt een compleet nieuwe vorm te krijgen. Hierdoor staat de Mensheid als collectief op het punt de mogelijkheid te kunnen creëren een radicaal andere koers in te slaan. Dat betekent voor ieder Mens op deze prachtige planeet, dat de huidige persoonlijke rol onderzocht kan en mag worden.
 
Wie ben jij en waarmee heb je werkelijk affiniteit en verbinding in jouw leven? Wat zou jij uit je eigen leven naar de voorgrond willen halen en wat is daarvoor nodig? Automatisch belanden we dan in thema gerichte onderwerpen, zoals gevoel, gevoelsbewustzijn én de vraag “wat wil mijn gevoel mij vertellen?”
Is gevoel te interpreteren op basis van persoonlijke ervaringen?


Wanneer:  woensdag 21 februari 2018, dinsdag 6 maart, woensdag 21 maart
Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
Door: Martijn van Staveren


Locatie: ’t Haske in Joure, zaal Westermeerzaal
Kosten:  € 267 (inclusief, koffie/thee en water)


Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.
Neem een matje mee waar je op kunt liggen voor ontspanning.

Aanmelden via de website (noodzakelijk), vragen via post@in-zicht.nl
Na betaling is je plaats gereserveerd en ontvang je een eticket ter bevestiging.

Uitverkocht

€ 267,00

Activiteit Omschrijving

Details

De Mens is een multiverseel Ras en in andere tijden communiceerde en interacteerde de Mens met alle andere kosmische beschavingen en bewustzijnsvelden. Vanuit het NU-moment, waarin onze Aardse beschaving zich verkeert spelen onze persoonlijkheden zich parten. Rechtstreeks contact krijgen en onderhouden met wezens, anders dan de Aardse Mens, is sterk afhankelijk van onze wil om buiten de kaders te durven navigeren dan wat wij tot nu toe geleerd hebben.
 
In deze 3-delige educatieve modules stellen we onszelf ten doel, ons grotere galactische potentieel te integreren in ons persoonlijke leven. Andersom gezegd, we gaan (her)leren ons Aardse bewustzijn in relatie tot ons "Galactische" Bewustzijn ten dienste te stellen. Uitdagingen in je persoonlijk leven zullen hierdoor opgelost kunnen worden, door vrede te hebben met je eigen innerlijke ontwikkeling. Word Schepper van je eigen Veld.
 
Onder andere de volgende thema’s komen aan bod: persoonlijke en collectieve trauma’s, je eigen autoriteit aanwenden, contact leggen met je meta-bewustzijnsveld, onderzoek naar conditioneringen en paradigma’s, invloeden van buitenaf, interactie met andere bewustzijnsfrequenties en wat zich tijdens de educaties nog meer mag gaan aandienen. Deze educatieve dagen zijn interactief en worden bekrachtigd door jezelf en de groepscoherentie. Voel jij dat je hieraan mee wilt doen, dan kun je je opgeven voor deze educaties.
 
De doelstelling van de educaties is inzicht te verschaffen in de eigen gemoedstoestanden, contact maken met je eigen potentiële bewustzijnsveld (living hologram) en het ten uitvoering kunnen brengen van communicatieve vaardigheden met andere beschavingen dan de tot nu toe bekende Aardse Mens. Loskomen van New Age informaties en geloofssystemen is een primair onderwerp, om terug te kunnen keren in je Ware Zelf.
 
Deze 3 modules zijn een aanloop naar het leren contact leggen met andere geavanceerde beschavingen, door eerst met jezelf een constructief contact op te kunnen bouwen. Hier gaan we tijdens de modules uitgebreid op in.
 

Martijn van Staveren neemt je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde. Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel “waarneming & observatie” vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden zijn.

Martijn nodigt je uit tijdens deze dagen te komen luisteren en voelen, zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.martijnvanstaveren.nl

Door: Martijn van Staveren
Datum: 21 feb. 2018