Welkom bij In-zicht

Martijn & Asma | 15 november 2018

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Themadag - De Universele taal van Verbondenheid
Op deze themadag van Kosmische verbondenheid, staat communicatie via trilling en emotie centraal. Vele mensen verdiepen zich inmiddels in de frequenties achter het gesproken woord, wat deze kunnen betekenen voor de eigen werkelijkheid en wat hierdoor in beweging kan worden gezet.


Datum: donderdag 15 november 2018
Aanvang: inloop 9.30, start 10.00 en einde zo rond 16.00
Locatie: ’t Haske in Joure (Frl), in 'Skarsterlânzaal'
Door: Asma Toet-Achkroune en Martijn van Staveren

Dit is inclusief koffie/thee/water en wat lekkers. Je kunt zelf je lunch meenemen of wat kopen in het ‘t Haske’.


Aanmelden via onze website (noodzakelijk). Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.


Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 49,00

Activiteit Omschrijving

Details

Op deze dag delen Asma en Martijn samen met jou informatie uit het Levensveld, waarbij een aantal thema's de revue passeren, waaronder:

* Contact met je fysieke lichaam
* De taal van vrije emotie
* Trilling in klank en zang
* Communicatie met andere werelden vanuit de Hartskracht
* Het brein ten dienste van het Hartsveld
* De Kracht van gezamenlijk Hoederschap van de Planeet Aarde
* Informatie over andere Universele Beschavingen

Door deuren één voor één te openen, kunnen denken en Innerlijk Zijn samenvloeien. Een doelstelling van deze bijzondere dag zou dan ook kunnen zijn dat we onszelf en elkaar ondersteunen om deze vervloeiing in het eigen bewustzijn te activeren.
Asma zal ook klanken laten horen die voortkomen uit haar Galactische verbinding en afstemming. Dit brengt bestaande structuren in beweging, waardoor innerlijke groei mogelijk wordt.

Asma Toet-Achkroune is vanaf eind 2008 bezig met het verruimen van haar bewustzijn en met het neerzetten van haar authentieke zelf in dit aardse veld. Een reis van vele ontdekkingen en vele afwerpingen. Geboren en opgroeiend in een islamitisch gezin, heeft zijn met de jaren de ruimte van religie voor zichzelf weten op te rekken om deze vervolgens, een aantal jaren geleden, volledig los te laten.
Vanaf 2009, toen haar bewustzijnsreis werkelijk begon, heeft ze verschillende spirituele invalshoeken en paradigma's bekeken en beleefd en ook deze zijn uiteindelijk vrij gemaakt om daadwerkelijk ruimte voor haar Ware Zelf te maken.

Martijn van Staveren neemt je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde. Hij noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel “waarneming & observatie” vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden is.


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.asmatoet.nl

www.martijnvanstaveren.nl

Door: Asma Toet-Achkroune en Martijn van Staveren
Datum: 15 nov. 2018