Welkom bij In-zicht

Oene Hofman | 13 februari 2019

Reserveren mag, hoeft niet.


Innerlijk Leiderschap – onze weg naar Vrijheid!
Door de eeuwen heen is leiderschap altijd een bepalende factor geweest voor het welzijn van familie, stam of volk. Sommige leiders, zoals Alexander de Grote, hebben een enorme invloed gehad op een groot deel van de toenmalig bekende wereld.
Maar de mens zelf heeft eigenlijk ook leiderschap nodig over zijn/haar eigen leven. Dit noemen we Innerlijk Leiderschap. Innerlijk Leiderschap is het vermogen om leiding te geven aan je eigen leven. Het vermogen om je leven zodanig vorm te geven dat dit het beste past bij je eigen talenten, vaardigheden, eigenheid én passie.
In deze lezing gaan we in op het belang van Innerlijk Leiderschap. En hoe je met zelfinzicht en bewustwording dit kunt ontwikkelen. Hoe dit kan leiden tot een steeds grotere (innerlijke) vrijheid.


Wanneer:  woensdagavond 13 februari 2019
Tijdstip: 19.30 uur
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20 in Joure (Frl)
Zaal: Skarsterlânzaal
Door: Oene Hofman

Aanmelden kan via onze website.
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 10,00

Activiteit Omschrijving

Details

Het gaat hierbij ook om het besef of je je eigenheid en oorspronkelijkheid wel kent of die weer kan (her)vinden.
Wat is de rol van intuïtie en geestkracht daarbij. Wat is het belang om meer in je welzijnscentrum te zijn.

De volgende vragen komen dan op:
-    Wat is eigenlijk de eigenheid en oorspronkelijkheid van een mens?
-    Hoe kan ik het weer terug krijgen?
-    Wat is mijn passie, waar word ik warm en enthousiast van?
-    Waarom zit ik niet automatisch in mijn welzijnscentrum als iedereen die heeft?
-    Wat moet ik doen om mijn Innerlijk Leiderschap op te eisen?  

Na de lezing heb je inzicht gekregen in de kracht van Innerlijk Leiderschap. En wat jij daar mee kan doen in je eigen leven en in de wereld om je heen. Wie hier echt mee aan de slag gaat, zal in dit proces al merken dat leiderschap dat zich ontwikkelt heel goed benut kan worden in de buitenwereld. De wereld schreeuwt om inspirerende en bezielde mensen (leiders). Omdat het echt anders kán!

Oene Hofman is bewustzijnscoach, transitie begeleider en inspirator. Hij is een inspirerend spreker over bewustwording en Innerlijk Leiderschap. Door te spreken vanuit zijn hart(sbewustzijn) ontstaat er een unieke sfeer en eigenheid waardoor je de woorden voelt binnenkomen en in je resoneren.
Diverse persoonlijke ervaringen hebben hem een dieper inzicht gegeven over de ware schoonheid van de mens en haar relatie met elkaar en de kosmos.

Hij woont in Dokkum (Frl) en is getrouwd met zijn levensmaatje Jenny van der Veen.
Is opa van drie prachtige kleinzoons, die tevens zijn hart(sbewustzijn) verder hebben geopend alleen al door hun aanwezigheid en wie ze zijn.

Hij heeft een Praktijk voor Eenheid en Heling. Hij start binnenkort met een nieuwe praktijk die gericht is op Innerlijk Leiderschap.
Tevens beheren ze de website SpiritueelFriesland.nl. Dit is een particulier initiatief om mensen die met gezondheid en bewustwording bezig zijn en anderen die dit nodig hebben, met elkaar te verbinden.
Oene is ook voorzitter van Stichting In-zicht te Joure, waarbij het verwerven van inzicht op het gebied spiritualiteit, gezondheid en bewustwording centraal staat. (www.in-zicht.nl)


Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.mens-en-waarheid.nl

Door: Oene Hofman
Datum: 13 feb. 2019