Welkom bij In-zicht

Peter Toonen | 17 april 2019

Reserveren mag, hoeft niet.


Van gesloten piramide naar open cirkel
Overal op Aarde zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top: een machtsstructuur die ieder mens tot slaaf lijkt te maken.


In de lezing gaat Peter o.a. in op de informatie uit zijn nieuwste boek: ‘Opgesloten in een piramide - hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons wist te ketenen - en hoe daaraan te ontsnappen’. Hij laat zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar (dus na de IJstijd) niet een dierlijke survival of the fittest, maar bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op de duur steden en staten die steeds groter en machtiger werden.


Rond 2012 werden steeds meer mensen ervan bewust dat er op Aarde hyper dimensionele krachten werkzaam zijn die de mensheid gevangen willen houden in een kunstmatig geschapen veld dat we kennen als de controle-Matrix. Hoe ziet die Matrix eruit? Wat zijn de krachten hierachter en wat was en is hiervan de bedoeling?


Wanneer:  woensdagavond 17 april 2019
Tijdstip: 19.30 uur
Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20 in Joure (Frl)
Zaal: Westermeerzaal
Door: Peter Toonen

Aanmelden kan via onze website.
Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 10,00

Activiteit Omschrijving

Details

We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien? Of zijn we verslaafd aan oude patronen, zoals die waarin anderen 'boven ons' alles voor ons regelen?

Peter wil vooral ook praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie. Er is lang en hard gewerkt aan dit boek en Peter zal vooral ook vertellen hoe hij door het schrijven ervan zijn eigen kracht weer heeft terug moeten en kunnen vinden. Het beschrijven van de krachten die onze illusionaire wereld vormen, bleek voor hem een onderzoek naar zijn eigen diepere en ongebruikte potentieel.
We zijn naast schepsels ook scheppers op en van deze planeet. Wat gaan we scheppen?

Peter Toonen (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen.

In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken.

Zeven jaar geleden heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die dit jaar is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als '2012 deskundige'.
Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.peter-toonen.nl

Door: Peter Toonen
Datum: 17 apr. 2019