Welkom bij In-zicht

Peter Toonen | 10 mei 2019

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Verdiepingsdag n.a.v. lezing en boek Opgesloten in een piramide
Een dag waarin we dieper ingaan op de in de lezing beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Hoewel een indeling in een wereld 'buiten' ons en een wereld 'in' ons een kunstmatige scheiding is, is de dag om praktische redenen in twee items verdeeld: de macrowereld en de microwereld.
Beide delen worden op deze verdiepingsdag afgesloten met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken. We zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil je scheppen en hoe?


Datum: Vrijdag 10 mei 2019
Aanvang: 10.30 tot 17.30 uur (zaal open om 10.00 uur)
Door: Peter Toonen

Locatie: Party Zalencentrum 't Haske, Vegelinsweg 20 in Joure (Frl)
Zaal: Zuiderveld/Westermeerzaal


Dit is inclusief koffie/thee/water en wat lekkers. Je kunt zelf je lunch meenemen of wat kopen in het ‘t Haske’.


Aanmelden via onze website (noodzakelijk). Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.


Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 85,00

Activiteit Omschrijving

Details

Indeling van de dag

10:30 – 13:30 uur:
Macro
In de ochtend bespreken we tot in details de herkomst van deze krachten en hoe ze in de loop van duizenden jaren de menselijke geschiedenis hebben bepaald.
Sleutelwoorden: buitenaards, meta- en multidimensionaal leven, piramidale samenleving, verstedelijking, mythen, religie, geldsystemen en materieel bezit als machtsmiddel of als liefdevolle scheppingsmogelijkheid.

(Lunchpauze)

14:30 – 17:30 uur:
Micro
In de middag onderzoeken we hoe deze krachten kunnen werken in ons dagelijkse leven op het persoonlijke vlak: werk, relaties, gezondheid, enzovoort.
Sleutelwoorden: psychopaten herkennen, robotisering, 'sheeple' versus 'het zwarte schaap', van hoofd naar hart, samenwerking, bewustzijnsgroei.

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die later is omgedoopt tot de Bewustzijnscoach opleiding, waar hij nog steeds hoofdtrainer is, momenteel in Utrecht en Roosendaal.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als '2012 deskundige'. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

 

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

https://natuurlijketijdblog.wordpress.com/ en www.mayatijd.nl en www.peter-toonen.nl

Door: Peter Toonen
Datum: 10 mei 2019