Welkom bij In-zicht

Pieter Pieters en Boudewijn de Jong | 27 april 2019

Reserveren noodzakelijk (via onze website)

Inzicht naar buiten 2019
Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in onze regio.


Pieter en Boudewijn hebben beide hoog gevoelige gaven. Op die bijzondere locaties kunnen ze bijzondere dingen voelen en die op een speelse wijze met ons delen.


Datum:  zaterdag 27 april 2019
Aanvang:  van 10.00 -17.00 uur
Door: 
Pieter Pieters en Boudewijn de Jong


Aanmelden via onze website (noodzakelijk). Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.


Vragen via post@in-zicht.nl

Uitverkocht

€ 55,00

Activiteit Omschrijving

Details

Waar we precies heen gaan in de regio, wat het start- en eindpunt zal worden, wordt tegen die tijd bekend gemaakt. We gaan ook ergens lunchen met elkaar. Dit is bij de prijs inbegrepen. Je dient zelf voor vervoer te zorgen of met elkaar mee te rijden.

Tijden: van 10.00 tot 16-17.00 uur.
Weer: we visualiseren mooi weer die dag (dat werkt). Als we dit met elkaar niet goed genoeg hebben gedaan, dan kan de activiteit 2 à 3 dagen van te voren worden afgezegd. :-)

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.mcna.nl

Door: Pieter Pieters
Datum: 27 apr. 2019