Welkom bij In-zicht

Programma

Klik hier voor het bestelproces en lokatie

 .

7 Artikel(en)

per pagina

 • Aafke Douma en Rob Heiligers *

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Laat je verwonderen! Helderziende ervaringen in de piramides van Bosnië
  In juni 2016 hadden we in Joure een prachtige lezing van Dr. Sam Osmanagich, de ontdekker van de piramides in Bosnië. Een zeer bezield mens die wetenschap en spiritualiteit bij elkaar durft te brengen (voorloper van toekomstige ontwikkelingen?) en in een mooie presentatie de ontdekking van de piramides met ons heeft gedeeld. Tijdens de lezing werden meerdere mensen gegrepen door het verhaal en voelden dat ze daar ook naar toe willen gaan.
  Zo ook bij Aafke Douma en Rob Heiligers uit Peize resp. Groningen. Als helderziende werd Aafke innerlijk getrokken naar de piramides. Aafke en Rob zijn er heen gereisd en komen hun bijzondere ervaringen deze middag met ons delen. Het zal een voelbare buitengewone belevenis worden.
   
  Datum:  Zondagmiddag 26 februari 2017
  Aanvang:  13.00 tot 17.00 uur
  Door:  Aafke Douma en Rob Heiligers

  Meer Informatie
  € 15,00

 • Willem Glaudemans

  Reserveren mag, hoeft niet

  Universele wetten
  Zou je willen weten hoe de schepping in elkaar zit en door welke wetten zij wordt geregeerd? Wil je bewust met deze wetten kunnen leven, zodat je leven de stuwkracht krijgt van moeiteloosheid, vrijheid en creativiteit? De wetten zijn neutraal en werken altijd, de keus is:
  wil je tégen of mét deze wetten leven? Dan moet je eerst weten wat die wetten zijn, hoe ze werken en hoe je die kunt toepassen.

  Datum:  woensdagavond 22 maart 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Willem Glaudemans

  Meer Informatie
  € 12,00

 • Dr. Hans Moolenburgh sr.

  Op 3 februari kregen we een telefoontje van Dr. Moolenburgh (91) waarin hij ons vertelde dat hij de lezing van 25 maart a.s. helaas moet afzeggen vanwege ernstige gezondheidsproblemen. Hij had erg naar de lezing uitgekeken omdat we zo een fijn en aandachtig publiek hebben, maar het is niet anders. 
  We wensen hem heel veel sterkte toe!

  De lezing komt dus te vervallen. Degene die al voor kaarten hebben betaald, krijgen binnenkort hun geld teruggestort.

  Het boek Openbaring als baken voor onze tijd
  We verheugen ons erop dit seizoen wederom dr. Hans Moolenburgh sr. te mogen ontvangen voor een zeer boeiende avond. Dit keer niet over (kinder) geneeskunde zoals op de fantastische avond in oktober 2015, maar nu over een geheel andere boeg. Deze bijzondere man, die zijn patiënten ondervroeg naar hun engelen ervaring, heeft onlangs zijn levenswerk gepubliceerd over het laatste Bijbelboek Openbaringen. Dit niet gemakkelijke onderwerp heeft hij belicht vanuit zijn innerlijk bewustzijn als mens, arts en overgrootvader om deze verwarrende tijden vanuit deze invalshoek te duiden. Een middag om naar uit te kijken, want deze 91 jarige is niet te stuiten in zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn brede kennis en in zijn prachtig mens-zijn.

  Datumzaterdagmiddag  25 maart  2017 (lezing is komen te vervallen)
  Door: Dr. Hans Moolenburgh sr

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Martijn van Staveren

  Reserveren mag, hoeft niet

  Op dit moment is de inhoudelijke tekst alsook de titel van de lezing nog niet bekend. Zodra we dit ontvangen hebben zullen we het plaatsen op de site.
  Je kunt al wel mooi de datum in je agenda zetten.

  Datum:  woensdagavond 5 april 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Martijn van Staveren

  Meer Informatie
  € 12,00

 • Jan Pieter Schreur

  Reserveren mag, hoeft niet

  De 13 Oerkrachten
  Nog niet zo lang geleden hebben we Jan Pieter Schreur voor het eerst ontmoet. Het was gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau.
  Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.

  Datum:  woensdagavond 19 april 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  'In-zicht naar buiten'
  Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

  Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
  Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio. Pieter Pieters, die wel vaker bij ons bijzondere lezingen heeft gehouden, zal ons die dag rondleiden. Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

  Datum: 
  zaterdag 6 mei 2017
  Aanvang: 
  van 10.00 -17.00 uur
  Door: 
  Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Meer Informatie
  € 50,00

 • Pieter Pieters, Oene en Jenny

  Reserveren verplicht via onze website

  Magische reis naar de krachtplekken in Engeland 2017
  Het is zover! Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. We gaan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie. Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt. We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën. Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey. We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en meer.

  Datum:  2 juli t/m 8 juli 2017
  Start:  einde van de ochtend op zondag 2 juli
  Door:  Pieter Pieters, Jenny en Oene

  Meer Informatie
  € 490,00

7 Artikel(en)

per pagina