Welkom bij In-zicht

Programma

Klik hier voor het bestelproces en lokatie

 .

3 Artikel(en)

per pagina

 • Jan Pieter Schreur

  Reserveren mag, hoeft niet

  De 13 Oerkrachten
  Nog niet zo lang geleden hebben we Jan Pieter Schreur voor het eerst ontmoet. Het was gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau.
  Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.

  Datum:  woensdagavond 19 april 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  'In-zicht naar buiten'
  Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

  Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
  Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio. Pieter Pieters, die wel vaker bij ons bijzondere lezingen heeft gehouden, zal ons die dag rondleiden. Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

  Datum: 
  zaterdag 6 mei 2017
  Aanvang: 
  van 10.00 -17.00 uur
  Door: 
  Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Meer Informatie
  € 50,00

 • Pieter Pieters, Oene en Jenny

  Reserveren verplicht via onze website

  Magische reis naar de krachtplekken in Engeland 2017
  Het is zover! Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. We gaan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie. Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt. We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën. Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey. We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en meer.

  Datum:  2 juli t/m 8 juli 2017
  Start:  einde van de ochtend op zondag 2 juli
  Door:  Pieter Pieters, Jenny en Oene

  Meer Informatie
  € 490,00

3 Artikel(en)

per pagina