Welkom bij In-zicht

Programma

Klik hier voor het bestelproces en lokatie

 .

4 Artikel(en)

per pagina

 • Pieter Pieters, Oene en Jenny

  Reserveren verplicht via onze website

  Magische reis naar de krachtplekken in Engeland 2017
  Het is zover! Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. We gaan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie. Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt. We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën. Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey. We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en meer.

  Datum:  2 juli t/m 8 juli 2017
  Start:  einde van de ochtend op zondag 2 juli
  Door:  Pieter Pieters, Jenny en Oene

  Meer Informatie
  € 490,00

  Uitverkocht

 • Jan Pieter Schreur

  Reserveren mag, hoeft niet

  De 13 Oerkrachten (deel 2)
  Dit is het twee deel van de lezingen over de 13 Oerkrachten. Deze avond komen de Oerkrachten 7 t/m 13 aan bod. Deze avond is overigens prima te volgen als je de vorige avond niet hebt bijgewoond. De eerste avond was van een bijzondere diepgang en schoonheid. De informatie die gedeeld werd kwam van verre kennisvelden tot ons.
  Toen we vorig jaar Jan Pieter Schreur voor het eerst ontmoeten was het gelijk een ontmoeting met een grote diepgang. Zijn verhaal over de 13 Oerstammen, de 13 Oerkrachten, hoe hij zijn informatie voor het boek had ontvangen, de diepgang ervan, de activaties in Nederland; het raakte ons. We wisten gelijk, deze man moet zijn verhaal voor ons publiek komen vertellen. Zijn wijsheid en inzichten over de Nieuwe Aarde, zijn afstemming op de Bron is van een hoog niveau. Wat er deze avond mag worden gedeeld, zal bij je binnen komen.

  Datum:  woensdagavond 20 september 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Ad Broere en Martijn van Staveren

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Thema dag: Bewustzijn
  Martijn en Ad gaan deze themadag het accent leggen op het bewustzijn. Immers, bewustzijn bepaalt onze perceptie van wat wij als realiteit beschouwen. Verreweg de meeste mensen kunnen niet verder zien dan de begrenzing van de vijf zintuigen. Zeer weinigen kunnen waarnemen op basis van hun oorspronkelijke vermogens en zijn daardoor in staat het grotere geheel te schouwen.
  Begrensd als we zijn, trekken we al heel snel de verkeerde conclusies. We gaan bijvoorbeeld in aanbidding op de knieën voor onze onderdrukkers en we vertrouwen mensen en instituten die niet te vertrouwen zijn. De weinigen, die ons duidelijk willen maken dat de oorspronkelijke kracht in onszelf ligt en dat we daarnaar op zoek moeten gaan in plaats van onze vermogens uit handen te geven, worden maar al te vaak gewantrouwd.

  Datum:  zaterdag 23 september 2017
  Aanvang: van 10.30 tot 17.30 uur
  Door: Ad Broere en Martijn van Staveren
  Investering: € 49 (incl. koffie en thee)
  Je kunt je eigen lunch meenemen of wat te eten bestellen in ‘t Haske.

  Meer Informatie
  € 49,00

 • Gabriela en Reint Gaastra

  Reserveren mag, hoeft niet

  Maria Magdalena en Jezus: Hun leven, liefde, missie en hun heilige reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

  Over de periode tussen hun 16e en 30e levensjaar is van het echtpaar Maria Magdalena en Jezus weinig bekend. Men noemt dit wel hun ‘lost years’. Verloren waren deze allerminst. Aan ‘medium van het jaar’ Gabriela Gaastra-Levin vertellen zij dat zij zich toen – voorafgaand aan hun periode van leiderschap - hebben toegewijd aan het stichten van een gezin en hun spirituele vorming. Daartoe behoorden ook hun opzienbarende reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië. Regio’s die bekend stonden als ‘hotspots’ op het gebied van mystiek geestelijke vorming.

  Datum:  woensdagavond 4 oktober 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Gabriela en Reint Gaastra

  Meer Informatie
  € 12,00

4 Artikel(en)

per pagina