Welkom bij In-zicht

Programma

Klik hier voor het bestelproces en lokatie

 .

7 Artikel(en)

per pagina

 • Jan Pieter Schreur

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop: Wijsheid vanuit de Friese Oerstam
  Na de twee bijzondere lezingen over de 13 oerstammen is een verdiepingsmiddag over deze nieuwe materie iets om naar uit te kijken. Laten we de influistering van de Friese Elders uit het hart van de Oerstam tot ons nemen, en ervaren hoe deze wijsheid in ons resoneert.
  Deze workshop kan overigens geheel los van de lezingen worden gevolgd.

  Jan Pieter: het was de herfst van 2015, mijn boek stond op het punt te worden gelanceerd. Ik woonde in een boerderij vlak boven Leeuwarden, toen ik vanuit de noordwestelijke wind een fluistering hoorde van de Friese Elders. Langzaam kwam ik in contact met een oude wijsheid vanuit het hart van de Friese Oerstam.
  Deze wijsheid is altijd al onderdeel geweest van het Friese volk, maar het was net of deze nog niet volledig kon landen. Dit had onder andere te maken met de trilling die nog niet hoog genoeg was, maar ook mochten we de geschiedenis van de Friezen herzien…

  Datum:  zaterdag 23 september 2017
  Aanvang: 12.30 tot 17.00 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Meer Informatie
  € 65,00

 • Gabriela en Reint Gaastra

  Reserveren mag, hoeft niet

  Maria Magdalena en Jezus: Hun leven, liefde, missie en hun heilige reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

  Over de periode tussen hun 16e en 30e levensjaar is van het echtpaar Maria Magdalena en Jezus weinig bekend. Men noemt dit wel hun ‘lost years’. Verloren waren deze allerminst. Aan ‘medium van het jaar’ Gabriela Gaastra-Levin vertellen zij dat zij zich toen – voorafgaand aan hun periode van leiderschap - hebben toegewijd aan het stichten van een gezin en hun spirituele vorming. Daartoe behoorden ook hun opzienbarende reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië. Regio’s die bekend stonden als ‘hotspots’ op het gebied van mystiek geestelijke vorming.

  Datum:  woensdagavond 4 oktober 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Gabriela en Reint Gaastra

  Meer Informatie
  € 15,00

 • Saskia Bosman

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop: de pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten
  Naar aanleiding van haar indringende artikelen in o.a. Spiegelbeeld hebben we Saskia Bosman uitgenodigd om een workshop bij ons te geven. Het zal gaan over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei. Het gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. Het is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

  Datum:  zaterdag 4 november 2017
  Aanvang:  10.30 tot 17.30 uur
  Door: Saskia Bosman

  Lunch: je kunt je eigen lunch meenemen of wat kopen in ‘t Haske.

  Meer Informatie
  € 85,00

 • Mireille Mettes

  Reserveren mag, hoeft niet

  De MIR-methode en onze bijzondere vermogens
  Tijdens de lezing vertelt Mireille over het bijzondere ontstaan van de MIR-Methode. Ze laat daarna zien hoe je de MIR-Methode doet. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. Ze gaat daarna verder op het thema ‘Ons veranderend DNA en onze bijzondere vermogens’, naar aanleiding van hoofdstuk 13 in haar boek ‘Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?’

  Datum:  woensdagavond 8 november 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Mireille Mettes

  Meer Informatie
  € 15,00

 • Thea Terlouw

  Reserveren mag, hoeft niet

  De Heelkamers
  Tijdens deze lezing maak je kennis met de verhalen van dierbare overledenen die hun eigen verhaal aan Thea verteld hebben over hun overgang van hun Aardse leven naar hun nieuwe realiteit waarin ze zijn ‘thuisgekomen’. Er is nauwelijks een mooiere wijze te bedenken om achter de zin van het leven op Aarde te komen en te ontdekken dat er géén sprake is van een einde aan het leven, maar slechts van een einde aan een tijdelijk verblijf in de fysieke wereld.

  Datum:  woensdagavond 22 november 2017
  Aanvang: 19.30 uur
  Door: Thea Terlouw

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Oene Hofman

  Reserveren mag, hoeft niet

  Sleutels tot eenheidsbewustzijn
  Er is een steeds groter verlangen bij veel mensen om innerlijk rust te vinden in deze onrustige en onzekere wereld. Om deze rust te bereiken moeten we een flinke stap in bewustzijn maken om van verscheidenheid naar eenheid te komen in denken, doen en voelen. Want ooit waren we één in bewustzijn en dit weten sluimert nog steeds in ons.

  Datum:  woensdagavond 6 december 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Oene Hofman

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Oene, Jenny en gasten

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Midwinterviering
  Na de zeer bijzondere eerste viering vorig jaar, vieren we op deze avond samen opnieuw de natuurlijke tijd van de Midwinter. Bewust aandacht geven aan de overgang van het donker van de winter naar het nieuwe licht dat de geboorte van een nieuw jaar inluidt, is wat de mens ‘bij de tijd houdt’ en bij de natuur. De natuur is zeer belangrijk voor ons ‘ontwaken’.
  In oude tijden, bij mensen die dicht bij de natuur leefden, was dit vanzelfsprekend om te vieren. Wij zijn hiervan afgedwaald, maar bij velen leeft dit besef wel degelijk. Als dit ook in jou resoneert dan nodigen we je van harte uit deze avond met ons te beleven.
  Hoe we deze avond precies in gaan vullen is zich nog aan het ontvouwen; altijd een mooi scheppingsproces. In de Nieuwsbrieven meer daarover.

  Datum
  donderdagavond 21 december 2017
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Oene, Jenny en anderen

  Meer Informatie
  € 10,00

7 Artikel(en)

per pagina