Welkom bij In-zicht

Programma

Klik hier voor het bestelproces en lokatie

 .

8 Artikel(en)

per pagina

 • Martijn van Staveren

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  3-delige educatie: ’Bewustzijnsverruiming, geleid door inzicht, creatie en manifestatie’
  Voor de tweede keer organiseren we deze 3-daagse educatie. De inhoud en opzet is in grote lijnen hetzelfde, echter de ervaring leert dat dit met Martijn nooit hetzelfde is!. Dus ongetwijfeld zullen er hele andere invalshoeken te horen zijn dan anderhalf jaar geleden.

  Martijn: De wijze waarop wij, de Aardse Mensen, de huidige realiteit interpreteren, staat op het punt een compleet nieuwe vorm te krijgen. Hierdoor staat de Mensheid als collectief op het punt de mogelijkheid te kunnen creëren een radicaal andere koers in te slaan. Dat betekent voor ieder Mens op deze prachtige planeet, dat de huidige persoonlijke rol onderzocht kan en mag worden.
   
  Wie ben jij en waarmee heb je werkelijk affiniteit en verbinding in jouw leven? Wat zou jij uit je eigen leven naar de voorgrond willen halen en wat is daarvoor nodig? Automatisch belanden we dan in thema gerichte onderwerpen, zoals gevoel, gevoelsbewustzijn én de vraag “wat wil mijn gevoel mij vertellen?”
  Is gevoel te interpreteren op basis van persoonlijke ervaringen?

  Wanneer:  woensdag 21 februari 2018, dinsdag 6 maart, woensdag 21 maart
  Tijdstip: 10.00  tot 16.30 uur (zaal open vanaf 9.30)
  Door: Martijn van Staveren

  Locatie: ’t Haske in Joure, zaal Westermeerzaal
  Kosten:  € 267 (inclusief, koffie/thee en water)

  Je kunt je eigen lunch meenemen of wat eten in ‘t Haske.
  Neem een matje mee waar je op kunt liggen voor ontspanning.

  Aanmelden via de website (noodzakelijk), vragen via post@in-zicht.nl
  Na betaling is je plaats gereserveerd en ontvang je een eticket ter bevestiging.

  Meer Informatie
  € 267,00

 • Jaap Rameijer

  Reserveren mag, hoeft niet

  De Magie van Heilige Plaatsen (Glastonbury en Rennes-le-Chateau)
  Er zijn in ieder geval twee bijzondere heilige plaatsen in Europa die een onderlinge verbinding hebben. De ene, Rennes-le-Chateau, ligt in het departement Aude in het zuiden van Frankrijk. De andere, Glastonbury, ligt in het graafschap Somerset in het Zuid-Westen van Engeland. Allebei bijzondere plekken, magische plekken, vol schatten, legendes en mysteries.

  Jaap Rameijer heeft 17 jaar in Rennes-le-Chateau gewoond en heeft daar bijzondere ontdekkingen gedaan. Hij heeft er talrijke mensen rondgeleid, meest spirituele groepen en heeft vele boeken geschreven. En hij is ook diverse keren in Glastonbury geweest en heeft daar ook een boek over geschreven.

  Datum:  woensdagavond 28 februari 2018
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Jaap Rameijer

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Saskia Bosman

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop (2): de pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten
  De deelnemers van de workshop van Saskia Bosman in november waren zo enthousiast dat ze naar een vervolg uitkeken en dat is deze.  

  In deze workshop gaan we werken met oeroude en nieuwe kennis over onze pijnappelklier als kosmische antenne en deze ook ervaren. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar. Je kunt deze dag los van de eerste volgen.

  Datum:  zaterdag 10 maart 2018
  Aanvang:  10.30 tot 17.30 uur
  Door: Saskia Bosman

  Locatie: ’t Haske in Joure, zaal Huize Snikzwaag
  Investering: € 85 euro  (inclusief, koffie/thee en water en wat lekkers)
  Lunch: je kunt je eigen lunch meenemen of wat kopen in ‘t Haske.

  Meer Informatie
  € 85,00

 • Claudia Jansen

  Reserveren mag, hoeft niet

  De ware potentie van de mens
  De potentie van het Leven zit in de mens. Hier op aarde. Niet in allerlei fantastisch mooie theorieën en visies. Maar in het dagelijks leven van alledag. Heel praktisch. Elke dag is een nieuwe dag. Elke dag is een nieuwe creatie. Dat besef vraagt een volledig verantwoording nemen voor jezelf en je omgeving. Dan verschuift het perspectief van reactie naar creatie. Wij zijn scheppende wezens. Het is aan ons hoe we met deze vermogens omgaan. Hoe willen we dat ons leven en onze maatschappij er uit ziet?

  Datum:  woensdagavond 14 maart 2018
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Claudia Jansen

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Fred Teunissen

  Reserveren mag, hoeft niet

  Hemel onder vuur – chemtrails als spirituele uitdaging
  Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails en legde zijn bevindingen vast in het boek ‘Hemel onder Vuur’. Daarin gaat hij in op vier vragen:
  1.    Is het waar?
  2.    Zo ja, wat zit er dan in?
  3.    Hoe beïnvloedt dat onze gezondheid?
  4.    Wat kunnen we doen om gezond te blijven?

  We hebben Fred ook gevraagd om het spirituele aspect te belichten. Hij heeft deze uitdaging aangenomen!

  Datum:  woensdagavond 4 april 2018
  Aanvang:  19.30 uur
  Door: Fred Teunissen

  Meer Informatie
  € 10,00

 • Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  'In-zicht naar buiten in 2018'
  Opnieuw organiseren we dit jaar een ‘In-zicht naar buiten’. Evenals voorgaande jaren gaan we de natuur in naar plekken waar je iets bijzonders kan zien of voelen. De deelnemers van de afgelopen jaren hebben deze dag als bijzonder fijn ervaren, vooral ook door de manier waardoor Pieter en Boudewijn ons daarbij hebben begeleid.

  Bij de meeste lezingen gaat het terecht over dat we er ‘verstandig aan doen’ ons in deze tijd naar binnen te keren. Om de stille wijsheid die daar nog ligt te sluimeren te ont-dekken en te mogen omarmen. Een goede reden om opnieuw een dag met Pieter en Boudewijn op stap te gaan.
  Want ook in de uiterlijke wereld om ons heen zijn plaatsen van kracht waar je kan voelen dat Moeder Aarde ook een innerlijke kracht(plekken) kent en die met ons wil delen. Deze krachtplekken zijn overal in de wereld te vinden maar ook in de regio.
  Met Pieter hebben we al meerdere lezingen en activiteiten georganiseerd zoals de magische Engeland reis in de zomer van 2017.
  Samen met Boudewijn zal hij, door zijn gevoeligheid, ons op zijn bekende wijze op dingen attent maken, laten ervaren en uitleg geven.

  Datum:  zaterdag 14 april 2018
  Aanvang:  van 10.00 -17.00 uur
  Door:  Pieter Pieters en Boudewijn de Jong

  Meer Informatie
  € 50,00

 • Jan Pieter Schreur

  Reserveren noodzakelijk (via onze website)

  Workshop: Wijsheid vanuit de Friese Oerstam (2)
  Na de twee bijzondere lezingen en een workshop over de 13 Oerstammen is dit de tweede verdiepingsmiddag over deze nieuwe materie en opnieuw iets om naar uit te kijken. Laten we de influistering van de Friese Elders uit het hart van de Oerstam tot ons nemen, en ervaren hoe deze wijsheid in ons resoneert.
  Deze workshop is overigens los van de vorige te volgen.

  Jan Pieter: het was de herfst van 2015, mijn boek stond op het punt te worden gelanceerd. Ik woonde in een boerderij vlak boven Leeuwarden, toen ik vanuit de noordwestelijke wind een fluistering hoorde van de Friese Elders. Langzaam kwam ik in contact met een oude wijsheid vanuit het hart van de Friese Oerstam.
  Deze wijsheid is altijd al onderdeel geweest van het Friese volk, maar het was net of deze nog niet volledig kon landen. Dit had onder andere te maken met de trilling die nog niet hoog genoeg was, maar ook mochten we de geschiedenis van de Friezen herzien…

  Datum:  zaterdag 21 april 2018
  Aanvang: 12.30 tot 17.00 uur
  Door: Jan Pieter Schreur

  Meer Informatie
  € 65,00

 • Pieter Pieters, Oene en Jenny

  Onze reis is reeds volgeboekt.
  Had je heel graag meegewild en ben je net te laat? We plaatsen je graag op de wachtlijst.
  Je krijgt dan bericht als er onverhoopt mensen zijn die moeten afzeggen.
  Geef je vrijblijvend op via post@in-zicht.nl.

   

  Reserveren noodzakenlijk via onze website

  Magische reis naar de krachtplekken in Engeland 2018
  Na de prachtige ervaringen van onze eerste reis in 2017, zien we er naar uit om een tweede reis naar het prachtige Engeland te organiseren. Opnieuw mogen we dan anderen het mystieke Engeland laten zien en voelen waar we zo van houden, en wat ons steeds vervult met diepere inzichten en energie. Waar de sluiers tussen werelden voelbaar dunner zijn, waar je de stenen van Avebury kunt voelen ‘zingen’ als je die aanraakt. We willen je het oeroude en mystieke Avalon laten voelen. Het land van Druiden, Kelten, Koning Arthur, Merlijn, Josef van Arimathea en de Graal mysteriën. Door de bijzondere ley-lijnen die hier lopen kun je krachtplekken voelen o.a. bij de Tor en de Abbey. We gaan je vertellen van de geheimen en legendes van de Chalice Well, Stonehenge en nog veel meer.

  Let op: er zijn voor deze magische reis 20 plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

  Datum:  1 juli t/m 7 juli 2018
  Start:  einde van de middag op zondag 1 juli
  Door:  Pieter Pieters, Jenny en Oene

  Meer Informatie
  € 490,00

  Uitverkocht

8 Artikel(en)

per pagina