Welkom bij In-zicht

Gabriela en Reint Gaastra

Reserveren mag, hoeft niet

Maria Magdalena en Jezus: Hun leven, liefde, missie en hun heilige reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

Over de periode tussen hun 16e en 30e levensjaar is van het echtpaar Maria Magdalena en Jezus weinig bekend. Men noemt dit wel hun ‘lost years’. Verloren waren deze allerminst. Aan ‘medium van het jaar’ Gabriela Gaastra-Levin vertellen zij dat zij zich toen – voorafgaand aan hun periode van leiderschap - hebben toegewijd aan het stichten van een gezin en hun spirituele vorming. Daartoe behoorden ook hun opzienbarende reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië. Regio’s die bekend stonden als ‘hotspots’ op het gebied van mystiek geestelijke vorming.


Datum:  woensdagavond 4 oktober 2017
Aanvang:  19.30 uur
Door: Gabriela en Reint Gaastra

Uitverkocht

€ 15,00

Activiteit Omschrijving

Details

We worden door Maria Magdalena en Jezus uitgenodigd mee te reizen en kennis te nemen van hun talrijke inwijdingen. We komen ook in aanraking met de kennis van de eeuwenoude Egyptische, Zoroastrische, Hindoestaanse, Boeddhistische en Keltische wijsheden uit deze bijzondere gebieden. Wijsheden die de meesters tot zich hebben genomen en die hebben bijgedragen aan de vorming van hun eigen leer over de Goddelijkheid van de mens.

Drs. Gabriela Levin (1960) studeerde medicijnen met specialisatie psychiatrie en psychotherapie aan de Universiteit van Buenos Aires. Na haar studie begon zij in 1986 een eigen praktijk als antroposofisch arts en psychotherapeute. Op dertigjarige leeftijd vertrok zij, na een periode van een half jaar in India, naar Nederland. Ze bekwaamde zich in Chinese geneeskunde en de Indische geneeswijze Ayurveda. Zij heeft naast haar medium-, auteur- en trainerschap een praktijk als holistisch geneeskundige waarin ze mensen vanuit de visie van ‘de Goddelijkheid van de mens’ met hun fysieke, energetische, emotionele, psychische en spirituele processen begeleidt. Begin 2017 werd Gabriela door de lezers van het magazine Paravisie uitgeroepen tot ‘Medium van het Jaar 2016’.

Mr. Reint Gaastra (1956) studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Na afronding van zijn studie trad hij in 1981 in dienst bij Centraal Beheer Verzekeringen (Achmea). In 1988 maakte hij de overstap naar de journalistiek. Bij Kluwer Bedrijfsinformatie uit Deventer werd hij in 1991 hoofdredacteur van ELAN, magazine voor directeuren en commissarissen. Sinds 1997 is hij zelfstandig werkzaam als journalist, columnist, auteur, uitgever, coach en trainer.

Gabriela en Reint hebben een eigen spirituele school (Mary Magdalene and Jesus World School) en een eigen uitgeverij (Follow Your Heart Publishing).

Gabriela en Reint trouwden in 2001 en hebben samen een dochter. Natalie werd geboren in de zomer van 2004.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.mariamagdalenaenjezus.nl

Door: Gabriela en Reint Gaastra
Datum: 4 okt. 2017