Welkom bij In-zicht

Saskia Bosman

Reserveren noodzakelijk (via onze website)


Workshop (2): de pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten
De deelnemers van de workshop van Saskia Bosman in november waren zo enthousiast dat ze naar een vervolg uitkeken en dat is deze.  

In deze workshop gaan we werken met oeroude en nieuwe kennis over onze pijnappelklier als kosmische antenne en deze ook ervaren. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar. Je kunt deze dag los van de eerste volgen.

Datum:  zaterdag 10 maart 2018
Aanvang:  10.30 tot 17.30 uur
Door: Saskia Bosman


Locatie: ’t Haske in Joure, zaal Huize Snikzwaag
Investering: € 85 euro  (inclusief, koffie/thee en water en wat lekkers)
Lunch: je kunt je eigen lunch meenemen of wat kopen in ‘t Haske.

Uitverkocht

€ 85,00

Activiteit Omschrijving

Details

Inleiding: Licht op de grens.
De waarneming van licht achter onze gesloten oogleden: fosfenen, toegangspoort tot ons innerlijke universum. De lichtgevoeligheid van netvlies-, hersen-, pijnappelklier- en al onze lichaamscellen. De pijnappelklier, hormonen en chakra’s. Licht en bewustzijnsstaten.

Ervaring: Licht op de grens.
Enkele meditatieve oefeningen voor het licht op de grens als poort naar innerlijke ervaringen.

Inleiding: De pijnappelklier, jouw grotere Wezen en de grotere realiteit.
Onze pijnappelkllier reikt verder dan de atmosfeer dik is: gevoeligheid van de pijnappelklier voor zonneactiviteit en andere astrofysische gebeurtenissen. De pijnappelklier in oude en nieuwe spirituele stromingen: orgaan voor toegang tot de grotere, volmaakte realiteit. De pijnappelklier in contact met het quantumveld. Ons bewuste en on(der)bewuste.

Ervaring: je pijnappelklier als veelzijdig waarnemingsorgaan.
Meditatieve oefeningen om bovenstaande op een positieve, gebalanceerde manier te ervaren.

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Website(s):

www.inspiradiance.nl

Door: Saskia Bosman
Datum: 10 mrt. 2018